18 dagar kvar nu!!

Nu börjar det kännas nära! Kan inte påstå direkt att ja längtar efter bebisen än. Tycker nog att han kan stanna ett par dagar till. Vill kunna umgås o leka med min lille Rasmus så mycket som möjligt nu innan han kommer. Min lille plutt ska bli storebror. Uchh va stor han kommer att bli så fort. Han är ju så liten. Mammas lilla prins! Ångest!!!!

Robert är i väg till Patrik  kväll. Så ja la Rasmus vid halv 7 sen åt ja kvällsmat i lugn o ro. Tagit ett långt skönt bad nu i kväll o passat på att ta kort på magen. Blir nog dom sista bilderna. Kameran är annars nerpackad i bb-väskan.

Nu är i alla fall sängen bäddad o Rasmus bilstol inköpt! Känns skönt att ha det gjort!t

I går va Angelica o Patrik här med deras lilla Agnes! Dom ska oxå ha smått igen. Fast i mars. Hon är mycket mycket större än va ja är =)
Dom ska äventuellt komma hit på nyår. Patrik o Linda kommer nog oxå hit en sväng annars så ska vi bara ta det lugnt. Grilla lite o äta potatisgratäng. Inget märkvärdigt. Orkar inte känner ja.

Nä nu ska ja gå o borsta tänderna o krypa till kojs!

hej hej!

Mamma 50 år!

I går så fyllde min kära mamma 50 i år! Hon blev jätte firad! Fick massor av fina presenter. En kamera av oss, sara,adde, pappa o biggan. Ett dragspel av jonas o pernilla. En sodastrem o fårskin av marie o mormor. Halsband o armband av mammas brukare. Ett ljusfat av mammas arbertskambrat. O en massa fina blommor!

Annars så är det rätt lugnt nu. Är jätte trött i dag. Har i alla fall plockat ut o in ur diskmaskinen i dag. Ska ta tag i tvätten o ta en tur med draken med innan ja ska hämta Rasmus.

Uchh hade en sån hemsk mardröm i morse. Drömde om att ja åkte upp med bebisen o rasmus på en rulltrappa. Sen gick inte rasmus av så han åkte med runt. O sen hittade ja honom inte. Vaknade av att ja tjöt som en dåre o skrek RASMUS. Hemska tanke om nått skulle hända barnen.

Rasmus fick en hel påse med kläder igen i går av Jonas jobbarkompis! Jätte fina kläder! Är så tacksam för att han  får så mycket fina kläder! Tjänar massor på att han får så mycket!

Nä nu ska ja lägga mig lite innan det är dax att sätta fart igen!

hej hej!

ohh

Snälla bebis kom ut snart. Är så trött på att vara gravid nu. Känner mig sprickfärdig. Magen spänner o så fort den lille rör sig så gör det ont. Mår illa hela tiden. Bebis ligger så långt ner nu så det känns som ja har en stor melon mellan benen. Så snälla kom ut!!!!
Påminn mig sen om att ja aldig mer ska vara gravid.

På lör ska vi till våran bror o fira jul med pappas sida. Känner inte alls för det. Måste handla julklappar till deras barn oxå. Har igentligen inga pengar alls till det. Mamma fyller 50  morgon så vi ska köpa en kamera till henne. Tur att syster o pappa är med på den. Synd bara att vi måste lägga ut pengar till båda så länge. Tur att bb kommer på fre. O att lönen kommer nästa vecka. Annars vet ja inte hur vi skulle klara oss.


Nä nu får det vara slut på gnället.
Ska gå o lägga mig framför tv en stund innan det är dax att börja greja o hämta rasmus!

Ultraljud!

I dag tog vi lite sovmorgon. Gick inte upp fören kvart i 9. Har ändrat Rasmus dagis tid lite. Nu ska han börja vid halv 10 ist för 9. Han äter så dålig frulle om han får sätta sig o äta direkt när han vaknat. Men i morse så vakna han redan vid 8. Men han fick ligga kvar o leka lite i sängen. Skönt att han går med på det =)
 
Åkte sen in till stan när ja lämnat Rasmus. Skulle på ul. Allt såg väl ganska så bra ut. Bebben väger nu ca 1900 o är 21% tillväxthemmad. Så lite lite bättre är det! Men bebben mår bra o tillflödet genom navelstängen är jätte bra!

Har gjort potaisbullar till Rasmus som han ska få sen när han kommer hem. Robert o ja ska äta stuvade makaroner.

I Sön va det som sagt avsluting med öf. Vi va först i kyrkan o såg luciatåget. Rasmus o Albin ville inte sitta hos oss utan dom ville vara där framme med tåget! Så dom stog där framme o dansade när dom sjöng så fint =)
Sen gick vi till församlingshemmet o tomten kom! Rasmus fick 3 små böcker!

Inte långt kvar nu till julen! Har köpt alla julklappar förutom till Rasmus. Har skickat efter lite kläder till honom som ja väntar på sen ska ja väl in till lkpg någon dag. Passa på att träffa Carro o Alicia då!

Nä nu ska ja gå o tända upp innan det är dax att hämta Rasmus!

hade bra!

Busunge!

Har nog världens busigaste unge =)
Har i dag varit på öf. Sista dagen i dag. Börjar inte fören vecka 6 igen. Så va ska man göra på tor nu då?
Sen när vi kom hem så skottade vi uppfarten. Skulle nog inte ha gjort det, har haft värkar till o från hela dagen. Typiskt att Robert ska hjälpa Jonas med bilen i dag. Men men som tur är så sysselsätter sig Rasmus sig bra i dag! Han springer omkring med sin pall o släcker o tänder överallt. Han får hållas i dag!
 
Va på utvecklingssamtal i går på dagis! Dom hade bara positivt att säga om Rasmus! Lätt att ha med att göra o bara följer med! Märks att han trivs där! Ett jätte bra dagis o personalen är guld dom med!

Inte lång tid kvar nu innan vi blir fyra! Har tvättat lite babykläder i dag! Är nog på tiden att börja! Kanske ska börja packa BB väskan snart med! Lite smått i alla fall! Sätta ihop o bädda spjälsängen måste oxå göras! Med Rasmus hade ja gjort det för länge sen =) Men det hinner vi! Annars så får vi göra det när vi kommer hem!

Hade bra!

RSS 2.0