Shopping =)

I går for Linda & ja in till lkpg för att kolla lite påt =) MÅste medge att ja trivdes med att få dra mitt kort lite hehe Länge, länge sen sist nu =) Så skönt nu när man får lön igen!

Köpte 4 par skor 3 till rasmus & 1 par till Linus! Kollade på ett par stövlar till mig oxå men alla är ju förstora! Varför finns det inte stövlar på barnavdelningen eller att vuxen st börjar på 35?
Köpte 2 tröjor till mig & en shorta till mig! & så självklart kläder till barnen!
När vi kom hem här sen Hade Rasmus somnat vid 5. Gick inte att få liv i ungen så han fick sova för natten! Så kl 8 i morse kom han upp =) Jobbigt att leka med Albin hihi

 I dag kom mamma hit vid halv 10 för att ja skulle upp till dagis & städa & Robert skulle åka & jobba lite! Sen har vi bara tagit det lugnt i dag!

Ja har rensat ut grabbarnas garderober. Så nu är alla st 74 & 86 uppe på vinden =) Dom växer dom små liven! Även om det är sakta hehe

I dag har det droppat en hel del från taken! Så skönt! Men nu i kväll så började det snöa lite igen =(. Det ska tydligen bli minusgrader igen...

I morgon är det dax för mig att gå på min jour! Ska bli skönt! Jobbar nu Mån till tis, tis till ons, fre till lör! Sen på lör är det tjejfest hemma hos Carina =) Ska bli så kul!!!

Barnen är bättre nu! Bara den envisna hostan kvar! Pensellinet gjorde verkligen susen för Linus! Han är sitt gamla pigga ja nu! Ungen har lärt sig klättra nu med...Så ska han hålla på så här så åker allt upp i taket igen =)

Nä nu får det bli sängen för min del!

/FIA

Fredag!

Den här dagen kunde väl ha börjat bättre om man säger så. Strax inna 7 kommer Robert in & väcker mig & säger att det är fullt med vatten på hela golvet ute i garaget. Jaha tänkter ja & fortsätter sova =). Sen ringde Linda & väckte mif vid 8 hon trodde att ja jobbade i natt! Gick sen ute i alla fall till garaget & kollade & det va ingen vacker syn! Det va verkligen vatten över allt!!!Så stackars Robert höll på där ute & grejade i säkert 3 timmar innan han fick ordning på det. Sen hörde han att det började låta lustigt om luftvärepumpen. Fick skotta sig fram till den & visst det va fullt med is på den. Så ut med vattenslangen & spruta varmvatten på den! Så nu är den fixad oxå!

& inte nog med det. Robert köpte ett PC3 på tradera! & allt va lugnt han t&m pratade med honom som sålde över telefon! Så ja betalade på natten när ja jobbade. Men sen på fm i går så hade han fått ett mail av tradera att killen som sålde va nu avstängd & att dom avrådde att vi skulle fullfölja affären. Vilket redan va försent. Så ca 3000 åt helvete bara för att han inte kunde vänta med att köpa ett på onoff! Robert belv ju såklart skit ledsen! Han hade verkligen sett fram emot att få spela! Då ja tar med mig datorn till jobbet när ja jobbar natt så har han inget att göra om kvällarna. Han ringde & beklagade sig för mor & far sin & hans pappa har nyss fått ett arv från sin pappa så Roberts pappa va jätte snäll & sa att Robert skulle få ett spel av honom =) Hehe bortskämd =)


Nä nu vaknar Linus till liv hör ja!

/FIA


Jourcentralen.

Som sagt så har ju Linus varit dålig nu ett tag. Så ja ringde i dag & ville att dom skulle lyssna på honom! Tänkte mest på i fall han hade dålig syresättning i blodet. Eftersom att han är extremt slö nu. Hade mina misstankar på lunginflammation oxå. Har tyckt att han rosslar lite när han andras & så hostar han så förskräckligt. & ja visst han hade början på lungenflammation. Däremot va syresättning jätte som!!!
Men i dag eller rättare sagt i går va det exakt 1 år sen som han blev inlagd för RS viruset oxå! Läkaren som vi hade i dag kom till o med ihåg oss =)
Rasmus han har oxå feber där hemma men han svarar i alla fall på febernedsättande. Ska köpa iprem till Linus i morgon & se om det hjälper bättre på honom. Vi får inte ned febern som det ser ut nu! Men så som det såg ut på proverna i dag så hade han inte nått baktiriellt i alla fall så det äe nått virus som han har lilla Linus. & Rasmus han har väl fått det med nu.

Så i dag kan ja lova att det inte har blir någon sömn på dan så ja är redan skit trött! Bådar gott & kl är bara 2! Får bälja en massa kaffe. Tycker bara synd om min arbetskambrat om han kommer upp & måste gå på toa efter mig hehe. Kaffe sätter fart på magen!

Annars i dag så har ja hunnit med en hel del. Barnen har varit slöa. Linus har mest sovit & Rasmus har legat & degat på soffan. & när inte Linus har sovit så har ja kämpat med att få i honom vatten eller bara Suttit med med stackarn i knät.

Robert har köpt en Pc3  i dag. Något som ja är för glad för! Visst vi fick båda 2 jätte bra lön. Men det finns annat att lägga pengarna på en ett j*vla spel... Han menar att när ja jobbar så har han inget att göra om kvällarna? Men för tusan ja börjar 9 & sen är det läggdax =) Bara han inte spelar när barnen är vakna! Då blir ja yxtokig!!!

Nästa helg ska vi dra in till lkpg & shoppa lite! Ja ska handla lite till barnen sen ska ja se om ja kan hitta nått att ha på mig på lör kvällen då det är tjejfest hos Carina! Nått som ja ser fram emot jätte mycket! God mat & trevligt sällskap! Ta sig 1 öl eller 2! Sen är väl inte ja människa på några dagar hehe

Nä känner att ja mest sitter & yrar just nu är såååå trött!!

/FIA

Sjuka barn är inget att ha!

I går åkte ja i väg en sväng hem till Johanna & Andreas va alldelses för länge sen som vi sågs. Tyvärr så blir det så nu när man har det jäkla schema som man har... Men nu är ja nästan ledig i 3 helger! Ska bli så skönt!!!
I alla fall Johanna hade en sån stor & fin mage så! Måste nästan erkänna att ja är lite avis hehe Just det där att känna bebisen! Själva magen kan hon gott behålla hehe.
När ja kom hem här sen så vaknade Rasmus efter ett tag. Då va det hans tur att ha feber & hosta. Hostade så mycket aå att han spydde... lille vännen! Fick i honom en supp i alla fall. Sen fick han sova i våran säng! Sen när väl Rasmus somnat om så vaknade Linus. Då hade han bajsat? Beror kanske på supparna? Han somnade om fort han med som tur va! Sen slocknade ja med som en gris =)

I dag slog vi upp våra små blåa vid halv 8! Har inte gjort så mycket i dag mer än dom vanliga sysslora! Bäddat rent  & tvättat två maskiner! Skönt att ha det gjort! Blir visst inte av när ja jobbar lustigt nog. Tvätthögen bara växer då hehe
Försökt att roa 2 små sjuka barn med. Inte det lättaste! Rasmus har mest legat på soffan & degat & Linus har varit hos mig eller sovit! Så nu tycker ja att dom ska bli friska! Hoppas att dom blir friska till helgen så att han kan hitta på nått!

Nä nu ska ja gå ut & kolla posten! Väntar på att vi ska få papprena från försäkringsbolaget så att vi kan lämna in våran bil någon gång!

/FIA


Krock!

Ja den här dagen började verkligen bra! När vi hade varit & lämnat tösen på daglig verksamhet så blev vi påkörda på väg tillbaka... Han kom ifrån Vintergatan & vi från stan. Helt plötsligt ser vi en bil köra rätt ut! Nej nu krockar vi skricker ja! Slänger mig på bromsen med va hjälper det när det är så halt... Hann i alla fall styra bort bilen lite. Men ena framlycktan va helt paj. & hans bil ska vi inte tala om! Totalkvaddad... Då inser man hur lite fart det behövs!!! Ringde i alla fall Polisen & min brukares pappa som är polis. Så dom kom! Vi stod ju inte så bra till varken hans bil eller våran så begaren fick komma & flytta på bilarna. Vi höll ju på att frysa ihjäl på köpet oxå!! Efter mycket om & med så kom vi hem här i alla fall!
Som tur va så hade Robert tänt upp så det va riktigt varmt & skönt =)
Linus har sovit skit i natt. 3 runt 39 i feber har han haft!  Lille vännen! Kan knappt prata så hes är han! Nu ligger han & sover i alla fall!

Nä nu ska ja ringa till dom stackarna som ska jobba sen & berätta den goda nyheten att dom får gå i dag =)

Årskort från 2009

Januari

En liten kille vid namn Linus föddes!  2280 & 45 cm lång!



Den 9/1/09 kl 21.55 Föddes ett litet gosse barn vid namn Linus. 2280 g & 45 cm

Linus

Endast en dag gamal!

Bror fyllde 30 & förlovade sig!

Bror fyllde 30 år! Förlovade sig även med sin Pernilla denna kväll!

Rasmus håller i Linus första gången!

Rasmus håller om sin kära lillebror!

Februari

Rasmus leker att han med är bebis

Måste prova Linus babysitter!

Linus åkte på RS & fick åka in till US. Blev kvar i 4 dagar.

Linus åkte på Rs visus. Illfart in till US. Blev inlagda där i 4 dagar. Stackarn sondmatades & fick ligga med syrgas.

Ett av dom första riktiga goa leende

Första riktiga härliga skratt!

Mars

Rasmus  provar pappas byxor!

Rasmus måste prova pappas byxor! Han får nog vänta några år innan han kan ärva dom!

Linus ligger & vädrar sig lite

Linus nakenfis

April

Linus börjar bli mer & mer rörlig nu!

Nu mera är Linus mer & mer rörlig!

Rasmus nyklippt

Rasmus nyklippt & fin!

Maj

Rasmus fyllde 2 år!

Rasmus fyller 2 år!

Angelica & Patrik gifte sig!

Angelica & Patrik gifter sig!

Linus fick smaka mat för första gången

Linus får smaka mat för första gången!

Vi sålde Buicken

Vi sålde Buicken!

Juni

Linus hoppas i hoppgungan

Linus hoppar i hoppgungan

Rasmus somnade i gungan

Rasmus somnade i gungan

Juli

Rasmus badar

Rasmus badar ute i vättern för första gången i år!

Linus döps & ja fyller 26 år!

Linus döps & ja fyller 26 år!

Vi åker till Kålmorden på mini semester

Vi åkte till Kålmorden på lillsemester

Augusti

En sjukling hoppar studsmatta

Rasmus hoppar studsmatta

Linus gungar

Linus gungar i stadsparken!

Linus kryper nu mera

Linus börjar sakta men säkert krypa!

Våran älskade vovva somnade in.

Våran älskade Bella somnade in.

Oktober

Älskade Rasmus

Rasse basse

En krypandes Linus

Nu mera kryper Linus

November

Rasmus är lite små sjuk

Rasmus lite små sjuk & ligger & myser i soffan!

Linus reser sig mot allt & ingenting!

Linus reser sig mot allt & ingenting!

December

Jonas & Pernilla gifter sig!

Jonas & Pernilla gifter sig!

Firar jul med pappas sida!  Här är Lina, Alicia Rasmus & Linus

Vi firar jul med pappas sida! Här är Rasmus, Alicia, Linus & Lina!



Julafton!



Linus flyttar in i sitt rum!



Gott Nytt År!!




Lördag natt!

www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-ins.../

Måste skriva att ja har följt en sån hemsk blogg på familjeliv! Gå in på länken så kommer ni förstå! Så ja ber er! Snälla bidra med en liten summa! Kan även hända våra barn!!


Trodde inte att ja skulle ta mig hem i morse! För fy fan va snö det har kommit! Va riktigt otäckt på just ett ställe på vägen. Helt plötsligt dök det upp en vall på sidan som va 3-4 m hög! Blev riktigt ställd!
Sen när ja väl kom hem i alla fall, så vaknade Rasmus. Så vi åt lite frukost sen gick vi & la oss i sängen & kollade lite på tv innan ja slocknade som en gris! Nästa gång ja vaknade va vid 12! Världens liv utanför! Rasmus & Linus ville ju självklart komma in till mig... När det väl lugnat sig så somnade ja tack & lov om! Gick upp strax efter 3. Robert gick ut för att skotta fram bilen så ja skulle kunna åka igen. Åt lite mat & duschade innan ja gjorde mig i ordning för att åka! Tyckte Linus va lite extra gnällig i dag så ja tog även tempern på honom. & stackarn hade 39,2. Inte undra på att han va gnällig.
Väl när ja kom ut till bilen så kom ja inte längre än ut på gatan & där satte ja mig fast.... Tur att Håkan & en annan granne va ute & såg hur ja kämpade med att få loss bilskrället så dom kom & hjälpte mig. Annars hade ja fått stanna hemma. Ja hade ju inte gråtit direkt =) Men men i väg kom ja ialla fall & nu sitter ja här igen...

Robert mådde inte heller bra där hemma & Rasmus hade somnat i soffan När Robert la Linus. Så det är väl våran tur att bli sjuka. Men ja vill ju vara hemma & ta hand om mina sjuklingar! Vi har annars klarat oss bra från allt! Lite små förskylda har barnen varit med inget märkvärdigt!

I morgon har ja jour ska bli så skönt! Räcker med att ja sover till kl 1 i morgon! Då hinner ja med att träffa barnen lite oxå! Sen går ja äntligen av på måndag morgon! Ska bli så skönt! Sen jobbar ja bara natten mellan ons & tor. Sen veckan efter det börjar mina journätter! Jobbar då mån till tis. Tis till ons, fre till lör! Sen är ja ledig! Så skönt!

Nä nu ska ja läsa lite bloggar!

/FIA

Kul att höra när grannen är uppe & pissar...

Uchh är lite orolig för stormen som är nu! Hörde från en bekant i Nykyrka att det va svårt att köra nu så hur ska det vara då i morgon bitti? Som tur är så är hon som ja jobbar med från Nydalen så vi får åka samtidigt!
Man hör riktigt hur det viner där ute... uchh gillar inte det här!!

Som sagt har kommit på hur jäkla lyhört det är i dom här jäkla lgh. Hörde förut när ja satt i köket hur grannen va på toa & pissade. Trevligt när man sitter & äter... Inte ett dugg!

Än så länge går natten rätt bra! Har inte sovit nått på hela dagen som vanligt. sitter & tuggar på druvsocker. Vet inte om man bli nått piggare av det men det är värt ett försök =)

Sitter just nu & försöker få till en träff med en gamal kompis till oss! Inte det lättaste när man har dom arbetstiderna som man har... Men som det ser ut nu så verkar det bli en date på mån redan =) Ska bli kul! Stoffe va en av mina bästa vänner när vi bodde i Fågelsta! Så det ska bli riktigt kul!

Skit är det bara på tv i natt med... Tur att ja har min gamle dator som sällskap i alla fall!

Nä ska glo vidare här!

/FIA

Jobb helg...

Jaha då är det fre & det innebär jobb för mig. Hade gärna ha fått vara tor hela veckan =)

Fick sovmorgon till halv 9 i dag. Men va hjälper det när man ska vara vaken hela natten? Ska bkli så skönt sen när vi skolar in Linus! Att få sova både dagen inna & dagen efter! Utan att bli störd! Tänkte ha ungarna dagen innan mellan halv 9 till 4! Då hinner ja sova bra! & dagen efter får ju Robert lämna innan sen hämtar ja dom vid 3! Blir långa dagar men det måste bli så om ja ska orka! Känner att som det är nu det funkar inte. Det svider nästan om ögonen vid 4-5 & det är riktigt tufft att hålla sig vaken när man bara sitter där i soffan! Skillnad våre det om man hade nått att göra hela tiden.
Men men som sagt, bara det blir sep så är det problemet löst!

Har precis skottat bort all jäkla snö som kommit... Är så trött på det vita guldet just nu!!! Vill ha sommar & sol! Fick hem Linus sommar jacka i går! Blev ju inte mer sugen på sommar då kan lova!

Nä nu ska ja gå in på fk & anmäla mina föräldra dagar när ja ska vara ledig!!!

/FIA

Torsdag!

Veckorna bara springer i väg tycker ja! Skönt det då blir det vår snabbare! Ska tydligen komma in ett nytt oväder oxå! Hoppas att det går förbi här =) Tycker som sagt att vi har tillräckligt med snö så att det räcker!

I går va det full rulle från morgon till kväll! Lämnade Rasmus på dagis till halv 9. Hem & packa sköntväskan. Lämnade Linus hos Farmor & Farfar till halv 10. I väg på möte inom jobbet! Hämta Linus, sen åka & handla på maxi! Hittade ett par snygga vår skor där till Rasmus trodde ja... Hittade en i st 24 & sen i st 25... Så jävla irreterande kan ja lova! Dom va verkligen skit tuffa! Men fyndade ett par nya vinterkängor till nästa år i alla fall! 99 kr kostade dom! Inte så illa pinkat =)
Sen hem & slänga in maten innan ja hämtade Rasmus! Hem & laga mat lite fort innan det skulle komma en snubbe & visa världens dyraste men dock så bra dammsugare för oss! Kan verkligen lova den va svin bra!! & fy fan va skitigt vi har här hemma kom ja fram till hehe Aja har vi inte dött innan så lär vi inte göra det nu heller!
Men i alla fall! Vi blev ju aldrig av med honom =) Han va nästan här i 4 timmar!!! & prata kunde han göra med! Men som sagt 39 tusen för en dammsugare är lite väl mycket! Så efter typ 30 nej tack det är bra för våran del! Har annat att lägga pengarna på! Så gav han sig tillslut =) Sen va det bara att slänga sig i en nydammugen säng =)

På tal om vårskorna som ja hittade på Maxi så kanske man kan kolla inne i lkpg om dom finns där? Ja & Angelica pratade om att åka in sen när lönen kommer! Ungarna måste få lite vårkläder! Nu har ja hittat vår jackor till dom! På Linus & Lotta hade dom jätte fina! Inte så jätte dyra heller!
Kul att göra nått utan ungarna oxå! Bara vi 2 =) hehe

I dag har vi varit på öppna fsk! Ungana fick måla en kl! SÅ den hänger så fint inne på Rasmus rum nu!

Håller just nu på med maten! Blir Pasta & köttfärssås här hemma!
Ska i väg på gympa sen! Nått som ja ser framemot! Ska bara in i duschen & ta bort lite vinterpäls från benen först =)

Nä nu är maten klar!

Skriver kanske nått mer kul i helgen när ja jobbar natt igen....

/FIA

Måndag!

Grattis min älskade sambo på 28 årsdagen =)

I dag som sagt så fyller Robert år! Så svärmor & svärfar kommer hit i em! Mamma hon jobbar i dag så vi får fira Robert en annan dag! Våran present Fanns ju inte som sagt när ja skulle köpa den & den skulle ja bara ha! Så han får vänta lite med den! Ska ju ändå in till stan på tor så ja får srpinga in då & kolla!

Annars i dag så har vi städat ja & lille plutt! Dummsugit & torkat av golven. & kört en tvättmaskin! Skönt att ha det gjort!
Lillpysen sover nu så ja har passat på att ringa en massa samtal. Men ja får inte tag i någon!!!!
Vi fick ju våran bil påkörd i fre. När ja stod på parkeringen¨på jobbet. Det va vaktmästaren som hade gjort det. Har ringt till platen, men dom kunde inte svara på hur vi skulle gå vidare nu. Så ja har försökt att få tag på vaktmästarens chef! Men han svarar ju inte som sagt! Men dom får ta det & även låna ut en bil till oss sålänge. Våran bil måste in för omlackering & sen blev det en lite buckla! & bil måste vi bara ha!!  Aja nog tjatat om det!

Har ju glömt att skiva Grattis till familjen Nordqvist!!! Jätte stort Grattis! SÅ himla kul!!!!

Nä nu ska ja förberedda pankakas smeten sen ska ja hoppa i en dusch!!!

/FIA

Söndag!

jahopp då sitter man här på jobbet igen... Hemska helg. Fy va ja hatar att jobba varannan helg. Men men bara att vänja sig.
Annars har veckan varit lugn. I Torsdags va det dags för årets första öppna förskolan. Det va många barn denna gång! Sen åkte vi bara hem & åt. Sen åkte vi in mot stan. Stannade till & lämnade Rasmus hos farmor & farfar. Sen gick ja & Linus & kikade runt på stan. Va ute efter nått till Robert! Han fyller i morgon! Han hade önskat sig en Fred Perri tröja & ja hittade en tillslut inne på MQ. Men typiskt nog så va hans st slut. Men den ska komma in nu i veckan. Så han får presenten sen! Sen vid 4 åkte ja & hämtade Robert. Vi skulle åka & kolla på bil! Hittade inte direkt någon som föll oss i smaken nu! Så vi får kolla vidare. Det finns en v70 i Åtvidaberg som pappa skulle åka & kolla på åt oss! Känns lite sisodär att behöva köpa en ny bil när vi rätt så nöjda med den vi har! Hade man bara kunnat ta bort krockkudden på passagerar sidan så hade vi behållt det. Menar vi har ju inget lån eller nått sånt på den. Men men nu är det som det är! Bara att gilla läget & köpa en ny. För ungarnas skull & Roberts. Ja är väl den ända som sitter bra! Så ska vi kunna åka till Öland i sommar som det är planerat så måste vi köpa ny bil!
På tal om Öland. Måste börja spara till semestern nu med!

I veckan blir det full rulle med!
I morgon fyller Robert så framåt kvällen blir det kalas!
Tis kommer Malin om vädret är ok. Vill inte att hon ska ut & åka om det blir snöstorm igen!
Ons p-möte sen jobba.
Tor ska ja & barnen hälsa på en förredetta jobbarkompis som oxå har småbarn!
Fre, lör & sön inget planerat. Ska försöka få en tid att träffa min Johanna som är alldeles för länge sen nu!

Nä om man skulle börja dagen här på jobbet då!

Hade bra!

/FIA

Snö igen. När ska det ta slut???

I dag vaknade vi med tuppen! Halv 7 vaknade Linus & strax där efter så vaknade Rasmus. Men va kan man berära när Rasmus somnade 20 över 6 & Linus 7! Men ja har sovit så himla dåligt i natt. Drömde så konstigt. Drömde att ja va med barn, & så hade ett kar kompisar opererat ut barnet & in i henne =) Haha. Vaknade i alla fall av att Robert ruskade om mig & frågade va det va med mig. Hade tjutit som en gris haha. Somnade om & konstigt nog så hamnade ja i samma drömm. Händer inte allt för ofta. Fick tillbaka barnet sen när det va fött i alla fall! Men hade väldigt svårt att ta till mig det... Konstigt man kan drömma =)

Kom tidigt till dagis i dag med. Gick tidigt för att Rasmus alltid vill dra pulkan själv & då tar det lite tid. Men i dag ville han sitta i kors i taket! Så vi va där redan 5 i halv. Fick stanna lite & vänta ut dom andra barnen som inte hade ätit klart frukosten. Sen gick Linus & ja till affären. Kom även dit tidigt. Fick stå & vänta innan dom öppnade. Tur att det inte är kallt ute i dag! Sen har vi grejat & styrt här hemma. Väntar på att Robert ska komma hem sen ska ja åka en snbbis till jysk innan ja ska börja jobba... Känner inte alls för det! Men ja är ledig i morgon & på tor igen. Sen kör ja helgen... Hatar rent ut sagt att jobba varannan helg.

I morgon kommer Malin hit! Ska bli jätte kul! Sen kommer även mamma hit en sväng! Hon saknade ungarna =) Sen framåt kvällen ska ja på me and i party hemma hos Angelica! Ja kommer nog inte köpa nått i vanlig ordning. Tycker inte om deras kläder. Sen är dom hutlöst dyra anser ja =) Haha snål som ja är =) Kan gå dit & träffa lite folk & ta en fika i alla fall =) Det är ju alltid trevligt =)

Nä nu ska ja göra iordning mig!

/FIA

 


RSS 2.0