Söndag igen då!

I dag har vi hinnit med en hel del! Va kl 10 hos fotografen! Korten blev jätte bra den här gången & både Lonus & Rasmus va på hugget i dag! Hann dock inte välja ut några kort i dag. Båda barnen började tröttna på att vara där när vi skulle sätta oss & kolla igenom korten. SÅ vi får åter komma utan barn någon dag ist!
Sen åkte vi till farmor & farfar på 11 kaffe =) Intog även våran lunch där som blev pizza =) Hur gått som hellst!
Efter det åkte vi i väg till Bror & Nilla! Pappa va där oxå. Han har hjälpt dom i helgen att bygga om lite! Sen åkte vi & handlade på väster & Rasmus han följde med in & körde den lilla kundvagnen =) Så stolt när han gick där & körde!
Sen väl här hemma så har ja gjort köttgryta! Så det blir det att äta i morgon till lunch. Va tvungen att steka köttet i dag så då passade ja på att låta det koka i ett par timmar & en blev det bara att ja fortsatte att göra klart hela grytan när ja ändå va i farten!

I går va vi så trötta hela dagen. Ja hade sovit skit rent ut sagt under natten. & med ungarna & Robert vet ja inte riktigt va det va med heller =) Trötta va vi som sagt!
Familjen Nordqvist kom förbi en sväng & Robert & Patrik åkte hem till dom & spikade listor så att det blir färdigt på deras övervåning någon gång =) Angelica & barnen stannade här & lekte undertiden! Alltid lika trevligt!!
Sen blev det bestämmt att Johanna & Andreas skulle komma hit framåt kvällen. Men när kl närmade sig halv 8 så sa Robert att han va för trött för att ha främmande. Så han ringde & sa i från. Får träffas någon annan dag ist. Synd att det skulle dra ut på tiden ja som är så nyfiken på magen =)


Torsdag!

I dag är ja äntligen ledig =). Det är så skönt att vara hemma! Bara få vara & Ta det lungt. Gå här hemma & små plocka. Barnen har badat här på fm & lunchen har vi hunnit med! Ska lägga Linus om en liten stund!

Va snö det har kommit nu. Trodde först inte att ja skulle ta mig hem från jobbeti går kväll. Men som tur va så hade dom plogat vägen! När ja väl kom hem här så skottade ja hela uppfarten. JObbigt va det. Blev väl av med ett par kalorier där!
Jag & 2 av mina arbetskamrater ska ta tag i bantningen nu. Eller rättare sagt vi började för 1 vecka sen! & ja måste säga att det går bra! Särkillt på jobbet! Äter en massa frukt hela tiden, var tredje timma äter vi! Bara snön försvinner så kan vi ta långa sköna promenader på jobbet! Min brukare är för feg för att gå ut nu. Går i snigeltakt så man fryser ju ihjäl då =)

Malin skulle ha kommit hit i dag va det tänkt. Men vi tyckte det va rätt onödigt båda 2 att ge sig ut på vägarna nu. Hon har ju precis fått körkortet oxå. Så hon kommer nästa vecka istället!

I dag sk avi inte göra nått skärskillt bara vara hemma som sagt. Kanske går upp till grannarna en sväng & tar en kopp kaffe!
Sen i kväll blir det gympa för hela slanten! Ska bli skönt! Va inte förra veckan för då jobbade ja. Det är 1 tor på 8 veckor som ja jobbar så det går ann!

Nä nu ska ja lägga lillfisen!

/FIA

Lördag!

Jahopp då sitter man här på jobbet. Vi har det lite lugnt nu så då passar ja på att skriver lite. Bara i morgon kvar sen är ja ledig Mån. Jobbar tis & ons, sen ärja ledig tills nästa tis! Ska bli skönt! Känner att ja inte rikigt är van med det här än! Men än så länge så har det varit rätt så lugnt här! Vilar upp mig på jobbet hehe!

Ska åka förbi Maxi sen på vägen hem. Ska handla lite så att vi kan äta lite gott i kväll! Blir nog varm smörgåstårta!

Fick ett mess av robert förut med! Ja har inte varit hundra på om ja kommer få någon lön den här månaden.. men det får ja allt! Plus det från fk! Så ja får bra! Skönt det! Får ungefär 7000 mer än va ja hade räknat med hehe!

Annars så har det inte hänt så mycket. Lille Rasmus han ska sova hos farmor & farfar i natt! Han hade visst ringt & sagt att han ville åka dit & leka lite! Så honom träffar ja inte förens i morgon kväll.... Linus han knallar nästan enbart nu sen någon vecka tillbaka! Han är så söt när han håller händerna högt ovanför huvudet för att hålla balansen! & den han har faktist hittat! Han knallar över trösklar & allt! Kan inte minnas att Rasmus lärde sig så fort att gå!

Nä nu ska ja vara lite social igen!

Hej hej!

/FIA


Tor

Ja då va det tor igen. Jobbar i dag. Hela jäkla helgen jobbar ja. Inget ja ser framemot. Mamma & mormor kommer sen & ska se till barnen.
Strul med innan ja fick tag på min nyckel som vikareien inte har lämnat in. Så den har ja jagat nu på fm. Men nu så, måste förbi komtoret & hämta den innan ja kan börja.

Linus har i vanlig ordning sovit skit i natt igen. Vaknade vid 11 & hosade. Somnade tillsist om vid halv 3... Så ja är något död i dag! är inte gjord för att vara vaken på nätterna =)

Missar gympan i dag. Den skulle ja verkligen ha behövt gått på.. Har fuskat massor nu! Har tappat motivationen nu. Har inget ork till alls... Så ja bara äter & äter! Vilket inte alls är bra! Bara det kan bli ljust igen!!!!

Har haft ont i magen i flera dagar nu. Precis som att ja antingen har ägglossning eller mens på g. Men ja har haft varken eller sen i somras så skiten ska väl komma nu.

Blev inget direkt positivt inlägg.

Just det måste skriva! GRATTIS MALIN TILL KÖRKORTET I GÅR!!!!

/FIA

Lite kul!

Linus

När fick du reda på att du var gravid?
22/5 2008 
Blev det en chock?
Ja, även denna graviditet kom som en chock
Hur gammal var du?
 25

Hade du mycket halsbränna?
 Lite grann

Spydde du mycket?
Ja! Kunde inte byta blöja på Rasmus som första 20 veckorna utan att spy =)
Hade du mycket foglossning?
Ingenting :)
Har du fått bristningar?
 Jepp, en del
Trodde du att det var en pojke eller flicka?
  Trodde att det va en pojke även denna gång!
När föddes bebisen?
 9 januari 2009
Gick du över tiden?
 Nej
Födde du för tidigt?
 
Ja 1 vecka

Hur var förlossningen?
Gick fort även denna gång! 4 timmar från att vi kom in! Är som gjord för att föda sa dom haha
Blev du sydd?
 Ja, fick lite smårispor
Dragen med sugklocka?
 Nej
Hur många var inne i förlossningsrummet?
 Jag, Robert, barnmorska och sen läkare
Hade du någon nära med dig?
 Robert
Vilket BB födde du på?
 Linköping BB
Hur stor var bebisen?
 2280g & 45 cm
Vad fick den heta?
 Karl Arne Linus Hägerbro

Lite kul!

Rasmus

När fick du reda på att du var gravid?
 I5 Oktobert 2006
Blev det en chock?
Ja, det va verkligen en chock!
Hur gammal var du?
 24

Hade du mycket halsbränna?
 Ja uchh

Spydde du mycket?
Hela tiden dom första 20 veckorna
Hade du mycket foglossning?
Ingenting :)
Har du fått bristningar?
 Jepp, en del
Trodde du att det var en pojke eller flicka?
  Viste att det va en liten pojk!
När föddes bebisen?
 28 maj 2007
Gick du över tiden?
 Nej
Födde du för tidigt?
 
Ja, han är född 3½ vecka förtidigt
Hur var förlossningen?
Blev igång satt pga moderkakan höll på att lossna. Själva fl gick fort. Tog 5½ timme
Blev du sydd?
 Ja, fick lite smårispor
Dragen med sugklocka?
 Nej
Hur många var inne i förlossningsrummet?
 Jag, Robert & 2 st bm
Hade du någon nära med dig?
 Robert
Vilket BB födde du på?
 Linköping BB
Hur stor var bebisen?
 2250 & 47 cm lång
Vad fick den heta?
 Karl Robert Rasmus Hägerbro

Bvc

I går va vi på bvc med lilla Linus! Som vanligt så tjuter han som en liten gris när vi är där. Förstår inte rikigt varför? Men han väger nu 8810 & är 73,5 cm. Det är inte alls stor skillnad på Rasmus & Linus i samma ålder. Rasmus vägde 8345 & va 73 cm lång! Dom är små men följer sina egna kurvur. Ligger långt ner under medel kurvan men det gjorde ingenting! Matglada & mår allmänt bra gör dom båda 2!

Rasmus är på dagis & Linus han sover nu! Ska åka i väg in till vc sen & ta 2:a sprutan på grabbarna. Linus får säkert hoppa den då han näsa har börjat rinna i dag. Men Rasmus däremot ska ta den. Sen ska ja hämta upp Robert efter jobbet så får han följa med & handla. Det är lite smidigare att åka båda 2 när båda barnen är med! Annars har ja inget emot att handla med dom båda. Men nu när vi ska handla en del så är det lite lättare!

Va även en sväng på stan i går efter bvc. Träffade våran "kusin" Eller det är det inte igentligen. Insambo kan man väl säga =). Min farbror va tillsammans med Emmas mamma! Så man kan väl säga att det är min älsta kamrat! Va mycket trevligt! Blir inte att man har träffats så mycket. Hon bor uppe i sthlm & ja här. Vi lever dessutom 2 olika liv! Ja med familjen & hon med krogen haha. Men men mycket trevligt va det i alla fall!

Det är min hästvecka nu på jobbet. Går på nu på tor & slutar sön, ledig måndag jobbar tis, ons... Uchh säger ja bara. Tycker inte om att jobba dag! Men men det får bara gå! Vet att ja jobbar med någon vikarie på tor. Inte kul! Hoppas att det är någon som har varit mycket nu på senaste tiden. Har fixat min deligering i dag med. Dom är ju precis omöjliga att få tag i. Men ja slapp i alla fall åka dit för att skriva på!  Så himla löjligt. Har man gett samma medicin i nu 5 år så ska man väl inte behöva åka dit bara för att hon ska visa mig en påse med mediciner & för att skriva på! Nä ja tyckte det va onödigt så hon skulle lägga pappret i reseptionen!

Nä nu ska ja passa på & duscha medans lille man sover!

Hej hej!
/FIA


Onsdag!

I natt va ingen rolig natt. Linus har börjat sova dåligt igen. Förstår inte riktigt varför? Han som alltid har sovit så bra! Ja va as trött i natt & skulle ju upp nu på morgonen. Så ja tyckte väl att Robert kunde ta Linus för en gång skull. Han va oxå trött såklart & orolig för att han skulle försova sig i morse då Rasmus skulle till dagis. Så det slutade med att Linus fick sova i våran säng.... & innan han somnade. Va han bökade & gnällde. Ovant att sova brevid mamma & pappa kanske? Aja tillsist så somnade han & vi med. Men va ja va trött i morse...

Hade som sagt p-möte i morse. Roligare kan man väl ha. Men det va kul att se alla igen!

Robert är nu uppe hos bror sin. Han tog ut en heldag ist. Linus sov här när ja kom hem. Så ja har grejat lite. Hade visst glömt att vattna dom stackars blommorna. Så dom såg lite hängiga ut om man säger så! Robert får hämta Rasmus på vägen hem. Sen när han kommer hem tänkte ja att ja skulle klä på mig & gå ut & knalla lite! Hoppas bara att rundan är uppskottad!
I morgon börjar gympan igen! Ska bli skönt! Sen blir det hem & slänga i sig lite mat innan det är dags att åka till jobbet igen & ha journatt. Kommer nog sova som en gris efter gympa passet!

Nä om man ska fortsätta greja lite!


/FIA


Hemma igen!

Klarade natten! Men trött det va ja! Satt mest framför datorn! Tur att det finns bärbara datorer nu för tiden =). Går ju bara skit på om nätterna! Passade på att lägga iordning alla kort på datorn! Så nu tror ja att vi har ordning på dom!
I dag närja kom hem så körde ja upp Rasmus till dagis! Sen åt ja frukost tillsammans med Linus! Efter det så gick ja & la mig! Vaknade igen vid halv 3. Gick upp men va lika trött ändå! Somnade om på soffan vid Halv 5 =) hehe. Känns att ja sov dåligt på dagen innan ja skulle jobba! Men så är det när man har små barn! Blir bättre sen när Linus skolas in på dagis! Då får dom vara där så att ja kan sova!
När ja kom upp här i alla fall så hade Robert tvättat & grejat! Va jätte fint! Så skönt att slippa sånt då ja tycker att det är dö tråkigt att tvätta!!!
Blir sängen här snart! Ska bara gå & ta tänderna! I morgon är det dagis som gäller igen! Sen kommer Carina ner & ska låna symaskinen!

Nä natti natt!

/FIA


Linus födelsedag!

Då blev mammas lille prins 1 år redan i går! Hans dag kunde nog inte ha varit bättre! Började med att vi alla fick sovmorgon till halv 9! När vi kommit upp så satte vi oss alla i soffan mös lite! Rasmus hjälpte lillebror med att öppna paketet från oss! Han fick en telefon som kan tala! Mycket uppskattat! Han fick även kläder med dom slog ja inte in! Sen gick vi & åt frukost! Sen gick fm med att duscha barnen, plocka lite, göra tårta & laga lunch! Vid 2 tiden kom gästerna! Lagom då så blev Linus jätte trött så honom la vi =). Han sov ett par timmar! När han hade vaknat så hjälpte Rasmus till att öppna ännu fler paket! Linus fick en skinfilt till pulkan som pappas sambo sytt. Jätte bra! Sen fick han pengar & lite smått & gott! Då inte hans grejer än har kommit ut som han ska ha till sitt rum så hade vi önskat oss pengar till honom! Sen äntligen va det dags för fika & tårta! Ssom Rasmus hade väntat på så länge hehe! Linus han fick oxå smaka tårta! Han grisade inte alls så mycket som Rasmus gjorde när han fyllde 1 hehe. Men han tyckte det va gott & satt & plockade i sig!
Framåt kvällen kom Linda, Patrik & Albin! Vi såg på Göta kanal 3. Inte bra alls enlig mig. Fick även känna bebis sparka lite =)

& så nu, nu sitter ja här på jobbet. Han bävat inför den här dagen. & det han verkligen varit en skit dag med. Men men nu kan det bara bli bättre....
Förstår bara inte hur ja ska kunna hålla mig vaken hela natten. Har ont i huvudet så det bådar inte gott det här. Men men det är bara att bita i det sura äpplet & se glad ut. Bara 8 timmar kvar...

Nä nu ska ja kolla runt lite på facean =)




En kanna kaffe & lite choklad så håller man sig vaken än så länge... Vet igentligen inte va ska skriva. Gör det mest för att ja har tråkigt. Ska lägga in lite kort på bdb sen tänkte. Ska bara gå på toa först. Men fröken där inne i sängen har börjat böka lite så hon kommer säkert upp på toa när som hellst...
Annars är allt som vanligt här på jobbet. Det enda som är annolunda är väl i stort sätt att vi lägger egen schema, sjukanmäler oss hit ist & lite såna saker. Kommer aldrig att lära mig lägga mitt schema! Stackars Andreas (som ja jobbar med) försökte lära mig förut. Blev säkert 1000 fel som han får rätta till sen.
Känns annars att ja inte har varit här i stort sätt på 3 år! När ja väntade Rasmus så bytta ja jobb i v 18. Hann jobba här i 2-3 månader innan det va dags att byta igen. Så ja har lite att ta igen om man säger så. Ja har ju glömt nästan allt hehe. Ska hon duka själv? Borta tänderna hjälper vi henne? hehe många såna grejer. Aja det får vara så ett tag! Dom får helt enkelt stå ut med mig!
Nu är kl 3 & det är 4 timmar kvar sen kommer Andreas upp! & då är det bara 1 timme kvar! Hoppas bara att hennes bil går i gång i morgon. Den har tydligen strulat lite nu när det har varit så här kallt... Har ingen lust att gå & lämna henne  sen tillbaka hit för att hämta min bil.


Nähä dags för ta besöket nu då!!!

Torsdag!

Då börjar denna tor gå mot sitt slut. I dag har vi städat hela dagen. Grabbarna har varit så duktiga! Fast Linus tyckte inte om när ja torkade golvet. Han halkade hela tiden både när han skulle gå & krypa =). Såg rätt roligt ut när han ramlade pladask på magen hela tiden hehe
I dag har vi inte gått ut heller. Vill att det ska bli lite varmare. Det räcker med att det skulle vara ett par minus. Sticker man ut näsan utanför dörren så fryser man ju ihjäl =).

I dag kom tomten förbi en snabbis & lämnade en present till Rasmus som tack för alla nappar som nissarna fick =). Han blev riktigt glad! Som sagt det har gått över förväntan det här! Han har knappt frågat efter nappen =)
Trodde att han åtminstonde skulle bli avundsjuk på Linus när han har nappen. Men inget! Så duktig!!!

I morgon ska vi plocka ner alla julgardiner & ta bort alla advensstakar! Ska bli skönt!

Nä nu börjar filmen ja ska se!

Hade bra!

/FIA

Tisdag!

Måste springa in här & berömma våra söner i dag!
Rasmus han har varit utan napp sen i går! Han somnade utan nappen i går kväll! Frågade inte ens efter den!
Vi plockade ner alla tomtar i går! Rasmus han sa att tomtarna skulle sova nu! Så han gav tomtarna en filt innan vi tejpade igen lådan =) Lilla gubben! Sen när vi kom hem i från dagis så frågade han efter nappen några gånger bara. Sa att tomtarna behövde napparna nu när dom ska sova =) Gick hur bra som hellst hehe Lättlurade små barn är =). Han somnade även nu i kväll utan några problem. Dock inte i hans säng som han brukar utan brevid mig i soffan. Men det får vara så i kväll! Har ju tagit bort hans bästa vän =).

Linus han går bara mer & mer nu. Lite roligt är det allt... men ändå sorligt på ett sätt. Som sagt nu är det bara 4 dagar kvar till han fyller. Va inne i stan i dag & handlade present till honom. Han får bara kläder av oss. han har så mycket leksaker så det behöver han inte. Tittade visserligen på en bil som han kan åka inne. Den kostade bara 149. Ångrar nästan nu att ja inte köpte den. Får se om ja springer ner i morgon när vi är hos svärmor & svärfar.

I morgon ska vi till svärmor & svärfar som sagt! Ska bli bjudna på mat! Ska bli gött!

Nä nu ska ja hålla i en dusch innan ögonen trillar igen!

/FIA

En vecka kvar....

Tills mammas lilla plutt blir 1 år & ja börjar jobba =(. Har sån fruktansvärt ångest. Vet inte va som är jobbigast att han börjar bli stor eller att ja börjar jobba....

Ska berätta lite om vårat nyår!
Dagen/kvällen va lyckad! Gästerna anlände vid halv 6 tiden. Då höll ja på med maten! Blev fläskfilepanna med pressad potatis! Va jätte gott! Till efterrätt hade vi blåbärspaj! Smakade bra även det! Satt & pratade & hade allmänt trevligt hela kvällen! Barnen dom skötte sig & lekte jätte bra!  Dagen efter mådde vi som förtjänat! Hur bra som hellst då ingen av oss tog en droppe =) Alltså en nykter nyår!

I går va vi hemma hos familjen Ahlgren/Petterson! Dom bodde jätte fint! Dom flyttade in i höstas & vi hade inte varit där än. Skäms på oss!!! Va jätte trevligt! Barnen lekte bra! Fast dom hittade på lite bus såklart! Men det hör till hehe

I dag gick vi upp vid 9. Hade satt kl på 8 men då orkade vi visst inte upp då både ja & Robert somnade om =). Hade tänkt väcka Rasmus tidigt så att han skulle komma i säng skapligt i kväll! Åt en lång & skön söndags frukost! Sen gick vi här hemma & små grejade! Hämtade ner en massa nya kläder till Linus! SÅ nu har han en del drös igen!!! Satte även upp Linus hyllor i hans rum! Blir verkligen jätte fint där inne! Bara ja kan hitta några tavlor, en matta, en fönsterlampa & en taklampa med Rorri så blir ja nöjd! Men allt sånt skulle komma in nu till våren! Vid halv 3 kom svärmor & svärfar. Dom skulle passa barnen en liten stund då vi skulle upp & städa på dagis! Gick snabbt & smidigt som vanligt! Skulle man göra allt själv skulle det väl ta världens tid! Men om en tar dammsugningen & den andra toaletterna, dammningen & torkningen av golvet så går det undan! Efter kvällsmaten så fick barnen hoppa i ett bad då Linus hade mat precis överallt. Blir lätt så nu när han ska försöka äta själv =). Efter badet satte vi oss i soffan & myste. Helt plötsligt så hör ja att Rasmus suger på nappen så som han gör när han sover! Då hade han somnar sittandes i mitt knä =) Lilla gubben då va han bra trötter. Klockan va dessutom bara strax innan 19!
Linus somnade strax efter 8. Så kvällen har varit lugn & skönt! Ska ta en snabb dusch sen hoppa i sängen! Är helt färdig i kväll!

I morrn är det dagis igen! Ska ta Linus i vagnen i morgon ist & börja gå rundan igen tänkte ja! Får ta på mig termobyxorna skulle ja tro =). Sen framåt middan så kommer min Johanna hit! Ska bli kul! Hon skickade en bild på tjockis magen förut / den börjar bli lite tjock nu hihi! Hon trodde även att hon hade kännt bebis i dag! Så kul!


Så ha en god fortsättning!

/FIA

2009

Mitt 2009



1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Njae födde en Linus =)

2. Höll du några av dina nyårslöften? - Hade nog inga!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, en kär vän i alla fall!

4. Dog någon som stod dig nära? Nej som tur är!

5. Vilka länder besökte du?  Bara Sverige

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Njae inget ja kan komma på

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 9 Januari

8. Vad var din största framgång 2009? - Att bli 2 barns mamma =)

9. Största misstaget? Finns säkert en hel del. Inget ja kan komma på nu.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej inte mer än förskyldningar.

11. Bästa köpet? Luftvärmepumpen

12. Vad spenderade du mest pengar på? Luftvärmepumpen

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? När Linus föddes!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?  Hmm, vet inte

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? 
Lyckligare

16. Vad önskar du att du gjort mer? Rört mer på mig!

17. Vad önskar du att du gjort mindre? 

18. Hur tillbringar du julen? Hemma med familjen

19. Blev du kär i år? Kär & kär va redan kär innan!

20. Favoritprogram på TV?  Desperate housewifes 

21. Bästa boken du läste i år? Har inte hunnit läst någon bok!

22. Största musikaliska upptäckten? ??

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Önskade inte mig nått alls!

25. Något du önskade dig men inte fick?  Inget

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Hade dop för Linus

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nä det har varit ett bra år! 

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?  Glädjefyllt

29. Vad fick dig att må bra? Min familj!

30. Vilken kändis var du mest sugen på? - Haha inte en aning

31. Vem saknade du? Ingen direkt

32. De bästa nya människorna du träffade? Linus!


RSS 2.0