Ikea!

I dag så tog Linda, Angelica & ja släpan & åkte in till Ikea! Handlade en byrå & lite smått & gott! Linda hon handlade hon lite hon med! Himla trevligt! Måste göras om =)

Annars är det piss väder. Skulle ha åkt till Örebro simhall i morgon men det blev visst ändrade planer. Han som skulle sätta tapeter hemma hon Linda kom inte som planerat så dom fick göra det själva så Robert & Patrik är där borta nu & grejar. Hinner tyvärr inte allt i dag & dom vill & måste få det gjort snart! Så det får helt enkelt bli Örebro för oss en annan dag!

I går började ja skrapa bort färg från fönstrena ute på altan på framsidan. Ska fortsätta i morgon kväll/em när Robert är hemma. Så har man inte jobb innan så hittar man nytt =)

Nä nu ska ja fortsätta att skruva byrån.

/FIA


Sov morgon!

Försår inte vad som hänt med våra barn. Kan inte påstå att vi lägger dom sent. Vid 8-halv 9. Men ändå så vaknar dom halv 10 nästan varje morgon. Skönt är det visserligen men halva dagen har ju gått!

I lör va vi ute. Hade nog kul skulle ja tro. Blev några öl för mycket om ja säger så! Svassade någ med hela harrys! Tur att man inte är ute oftare! Gjorde nog bort mig en hel del skulle ja tro! Men det bjuder ja på =)
Va även kubbmästerskap här i byn. Vi kom inte vidare med kul som tusan va det! Blev lite små kallt framåt kvällen så vi fortsatte festen hemma hos Malin & jimmy innan vi drog vidare ute!

I dag skiner solen äntligen! Ska snart ta mina stavar & mina hörlurar & gå en sväng! Vågaen visade att ja gått upp ett kg. Så nu jävlar säger ja bara! Farligt med sem & bara äta gött =). Så som sagt nu blir det andra bullar av! Måste försöka få bort mitt sötsug om kvällarna men.

Nä som sagt! Nu blir det en promenad!

/FIA


Onsdag 21 Juli

Ville bara hoppa in & skiva att vi lever!

Har varit i borenshult i dag & ätit glass & kollat på båtarna med grabbarna. Efter det så blev det hem en snabbis & packa badkläderna. Åkte ner til djurkälla & åt pizza & grabbarna badade lite. Blåste rätt så bra ett tag.

I morgon kommer det ett hel gäng hit & ska öva kubb inför lör då det är kubb turnering här i Nykyrka.

Annars mår vi toppen!

/FIA


12 Juli!

Grattis lilla mig på 27 års dagen ;)

Mamma, mormor, sara, bella & Leslie kommer snart på födelsedagsfika!
Jonas & Nilla kommer till kvällen på kvällsmat! Blir tacos i kväll!

Roberts föräldrar skulle komma en annan dag! Lika bra det. Ja vill inte bli firad igentligen. Men mormor ville så gärna. Så det va bara att traska bort till affären i värmen!
& på tal om affären. Ja har alltid tyckt att Rasmus har varit lite jobbig att ha med i affären. Men nu har ja ändrat mig! Det va en unge där som va i samma ålder som Rasmus & han höll på att riva affären. Sån har Rasmus aldrig varit!!! Däremot ska han springa & kolla på leksakerna hela tiden. Men i dag så satt han still i vagnen hela tiden & kollade på den andra ungen =). 

I går kväll va ja & Carina & kollade på bio! Kollade på Eclipse. Den va rätt oki.

Nä nu dör batteriet här snart!

/FIA


11 Juli

Sonja har ff inte kommit hem. 8 dagar i dag. Börjar se mörkt ut nu. Rasmus frågar ibland vart är min Somja.

Skulle ha åkt till Öland i dag på konfirmation. Mamma som skulle ha varit barnvakt slog i huvudet i går kväll så hon hade skallebank i morse. Robert åke i väg i alla fall det är hans brors son som konfirmeras så han ville åka ändå!
Så vi är hemma i dag & tar det lugn i värmen. Har varit inne mestadels i dag. Det är ju så fruktansvärt varmt så både ja & barnen är hellre inne men ACn på! Mycket skönare =). Hoppas på att det ska bli regn oxå! Tis stod det på aftonbladet så det är bara att hålla tummarna för det!

I Fre hade vi fin besök från Vadstena! Malin, Markus & lilla Alva va här & grillade!
mycket trevligt. Tog några öl oxå men lustigt nog så kände ja inte av dom... Skit öl! Men dom tog på både Markus & Robert =) Drack väl för några hehe.

I går så vaknade vi sent! Skönt med sovmorgon. Nackdelaen är att Rasmus somnar jätte sent på kvällen ist. Hade hellre sett att han somnade vid 8 & vaknade vid 8!
Åkte in till stan sen & köpte present till han som konfirmeras & så köpte vi ett par kort byxor till Robert! Stannade till på BK på vägen hem. Värdelöst att äta sån skräpmat. Våra barn äter inte det!
Åkte sen vidare hem för att packa badkläder. Åkte ner till Lemunda & badade lite! Svärmor & svärfar har en båtplats där som vi väntar på att dom ska tröttna på =) Hehe då får vi ta den!

Säger som så många andra! I morgon börjar mitt nya liv! Har slarvat både med maten & med mina promenader. Kanske för att det har varit för varmt för att gå? Märks på vågen nu. Inte kul....

Blev ett långt & ointresant inlägg...

/FIA


Sonja!

Är det ingen som har sett till Sonja? 1 vecka borta nu!




Efterlyser!

Våran katt som försvann i lör. Hon är brun/svart/grå spräcklig.


Tänkte bara berätta...

ATT JA HAR SEMESTER NU =) Hehe i fall någon har missat det!


Tordag 1 Juli

Linda kommer hit med Albin om en liten stund. Han ska vara här så att dom kan greja & styra borta i huset! Blir nog så att han kommer att vara här på Lör med. Då får dom nyckeln & som sagt det finns massor att göra inne!

Ska knalla bort till familjen Nordqvist sen & leka lite. Ska lägga Linus om en stund sen slänga i oss ett par korvar sen när han har vaknat bara! Har inte varit ute än i dag men det ser riktigt skönt ut!

Just det! Rasmus bajade på pottan förut =). Det är i alla fall på gång nu!

Nä nu slänga Linus i sängen!

Ha en bra dag!

/FIA


RSS 2.0