=)

Mår så bra! Älskar mina barn & min sambo! Älskar min familj & mina vänner! Haft toppen väder i dag! Har slappat utan att bry min om att det ligger skit på golvet! Fick gå min älskade promenad med mina stavar & hörlurar! & nu sitter ja med en kall öl & njuter =)

Hehe ville bara tala om att ja mår så bra!!!

Hoppas att ni med mår bra!
Nu blir det en dusch & sen sängen! Jobb i morrn & på Ons!

/FIA


Måndag 31-5-2010

I dag har vi inte gjort många knop. Har varit fruktansvärt trött & seg hela dagen. Va jätte jobbigt att kliva upp i morse kl 7. När ja hade lämnat Rasmus på dagis så gick Linda, Camilla & ja en promenad! Va verkligen jätte skönt! Blir en runda i morgon med! Får se om det blir en i kväll med. Robert håller på att ta ner vårat plåtskjul. Men han borde komma in snart. För ja vill verkligen gå!

Har tvättat 2 maskiner det är väl det enda vettiga ja har gjort i dag! Betalat alla räkningar med. så nu är vi ungefär 90000 fattigare =). Betalade bilen i dag med!

Har även följt med Emelie till stallet i dag. Kul att få hålla på lite med hästar igen =). Emelie vågar inte borsta, tränsla eller sadla själv. Men det kommer väl förhoppningsvis!

Nu kommer visst Robert in så att ja får gå en sväng!

/FIA


Mors dag!

I dag är det som sagt mors dag & ja fick en lång & skön sovmorgon! Sen har Robert tagit barnen hela fm! Ja fick till & med inta kaffet framför tv i lugn & ro =)
Mamma jobbar i dag så vi ska till Roberts föräldrar sen! En sväng in till stan först & beställa en dvd till bilen!

I fre fyllde våran stora skatt 3 år! Dagen började med att ja gick in & väckte honom med ett paket! Han fick en "mosterbil" som uppskattades massor =). När Robert kom hem så fick Rasmus det andra paketet. Snacka om glad unge när han insåg att det va en tramptraktor i det stora paketet =). hihi kul när man köper presenter som dom verkligen vill ha!
Framåt 6 tiden kom Albin med familj hit! Rasmus ville bjuda honom på hemma gjord pizza! Det va trevligt som vanligt & dom åkte hem framåt småtimmarna!

I går morse/natt kl 5 klev ja upp för att vara barnvakt till grannungarna. Håkan skulle iväg på rally & Carina va med Oscar i Sant Anna. Så när Emelie & Rasmus hade vaknat & gjort sig i ordning så gick vi ner till oss! Började förberedda inför kalaset!
Gästerna kom vid 2 tiden! Rasmus fick kläder, en grävmaskin som man kan sitta & köra på, en mc, pengar, filmer & lite smått & gott. Han fick knappt inga leksaker då vi har sagt i från om det! Han har så mycket så han hinner inte leka med allt!!!
Jonas & nilla stannade sen kvar & åt tacotårta! Jätte gott!

Nä nu ska vi knalla ut lite innan det är dags att åka!

/FIA


Onsdag 26/5

Sitter & väntar på Malin ska komma! Hon borde komma när som hellst. Hon ringde här för en 20 min sen, skulle bara hem & byta kläder då lillskruttan hade kissat ner henne =)


Nu är det bara 2 dagar kvar tills Rasmus fyller 3 år! Va & köpte en liten present till honom i går kväll på Maxi. Den ska han få på morgonen. Det större paketet får han sen när Robert kommer hem! Den kommer han nog gilla! Det är en tramptraktor i den =). Kalaset blir som sagt på lör för honom!

Tråkigt väder vi har. Fördelsen är att man slipper gå ut & vattna =). Gräsfröna behöver ju mycket vatten!

På tal om vattna så såg ja på maxi i går att dom har fått in färskpotatis nu! 39 kr kg kostade det! Men det ska ja nog handla i morgon! Det är ju så gott =)

Nä nu hör ja en bil!

/FIA


Tisdag 25 maj!

Då sitter man på jobbet igen! Har lite "rast" just nu. Tösabiten har åka hem till sina föräldrar så då passar vi på att ta det lite lugnt!

Annars har dagarna rullat på! & på tal om att rulla på. Bilen går bra & vi är super nöjda över den! Lite mycket knappar & grejer som vi måste lära oss men det kommer väl med tiden.

I lör va vi som sagt först på konfirmation. Jätte fint & trevligt. Blev bjudna på god plockmat sen efteråt. Hann dock inte med kaffet & tårtan efteråt. Skulle ju ha främmande hem sen!
Framåt sex tiden kom familjen Nordqvist, Linda & Patrik med barnen & johanna & Andreas! Vi grillade & hade jätte trevligt! Barnen levde rövare i vanlig ordning =). Hade planer på att spela lite kubb på kvällen. Men det han mörkna innan vi hann ut! Men men det hinns med en annan dag!

Söndagen spenderade vi i lkpg! Först åt vi lunch på Max sen åkte vi till busfabriken & busade! Barnen va som tokiga & viste nog inte riktigt va dom ville leka med! Men kul det hade dom allt! Båda slocknade i bilen på väg hem. Så det va lönlöst att få dom i sängen sen på kvällen. Rasmus somnade först vid 22 tiden.

I går fick Rasmus vara hemma från dagis & ta lite sovmorgon. Sen åkte vi in till M-blommor & handlade jord. Sen när vi kom hem så planterade vi jordgubbarna, rabarber & potatis! Hade nog gått bättre om inte Linus va med! Hela han va full av jord =) Skulle ju självklart hjälpa mamma att gräva i jorden hehe. Men fint blev det! Hoppas bara att det tar sig nu!

I morgon kommer Malin hem till oss & hälsar på! Ska bli kul! Länge sen vi sågs nu igen! Ska stanna på vägen hem & handla lite så vi kan äta & fika i morgon!
Annars bli nog veckan rätt så lugn. Kalas för Rasmus på lör bara annars inget inplanerat!

/FIA


Förbaskade gräsklippare!

Tänkte ja skulle passa på att klippa gräset medans Linus sov. Men det ville visst inte klipparen. Fick i gång den efter ett tag. Men dum som ja va så stängde ja av den efter en stund för att byta skor. Skulle ja inte ha gjort, för sen startade den inte alls. & lika bra va väl det för efter någon halv timme så spöregnade det. Haglade lite med. Vi hann precis gå in ja & Rasmus.

Annars på fm har vi grejat & styrt. Mycket att hinna i fatt med.

Nu väntar vi ivrigt på att Robert ska komma hem! Han kommer i våran nya bil =) Sen i kväll har vi planer på att åka till Johann & Andreas!

I morgon ska vi först på konfirmation sen på em/kvällen kommer familjen Nordqvist & Arneson/Walter hit på grillkväll! Blir nog så att Angelica & ja tar oss varsitt glas =). Kan vara trevligt!

På Sön blir det busfabriken med Linda, Patrik, Albin & Ebba! Ska bli kul! Va minst 1 år sen vi va där!

Nä nu ska ja skära & frysa in rabarber!

Ha en bra helg!

/FIA


20 maj

I dag vaknade ungarna med tuppen. Halv 7 slog dom upp sina blåa. Det är ju lusigt när Rasmus ska till dagis då får ja väcka ungarna. Men när vi minsann får sova då ska dom upp tidigt =)
I dag har vi slappat & städat av lite här hemma. Ska snart gå ut & ränsa i trädgårdslandet så att vi kan sätta potatis. Dom är väl färdiga lagom till höst annars =). Robert hade fått en massa rabarber oxå som måste sättas inom dom närmaste dagarna. Så ja vet va ja gör! Men Robert skulle ta hem pallkragar från jobbet som vi ska sätta i ist. Blir mycket bättre! Jordgubbarna sprider sig som bara den annars!

Annars i veckan har ja jobbat. Ledig i måndags bara & då gick ja & johanna på stan sen åkte vi hem till Linda, Patrik, Albin & Ebba!
I går va ja hemma hos sara & myste med lilla Bella! Va på M-blommor innan & fixade blommor till Tomas begravning som är i dag. Robert hade väl viljat gå men det går tyvärr inte då ja jobbar i dag igen... Men nu är ja ledig hela helgen & det ska bli så skönt!

Nä dags att gå & ut & ta tag i landet nu då!

/FIA


....

Anna: Ja kommer inte in på din blogg & kan svara!
Nej hon fick bara 2 dagar för tidigt!


Ebba!

2010-05-16 kom ännu ett litet underverk till världen! Albin blev storebror till en liten Ebba! En alldelses lagom stor tjej på 3250 g!
Va & hälsade på dom i dag! & hon är så himla lik storebror när han va bebis! Skillnaden är hårfärgen. Ebba är mörkhårig & Albin va ljushårig.
Såg så mysigt ut när Linda satt & ammade. Saknar det massor! Med Linus va det mest en plåga att amma. Kände mig mest stressad. Särskillt när Rasmus va hemma. Fick aldrig sitta i lugn & ro. Om ja skulle amma i lugn & ro fick ja sitta på hans rum med stängd dörr. Annars va det mest att gå & amma. Gick ju det med men inte så bekvämt. Så det är nackdelen med att ha dom tätt & sen va Rasmus lite mer eller mindre överallt & ingenstans just då!

Även ett annat par kompisar fick tvillingar i går! Dom trodde först att det va 2 pojkar men först ut kom en tjej =) Snacka om att bli tagna på sängen hehe. Kul med en av varje!

Annars i dag har ja & johanna knallat på stan. Har fixat en massa presenter. Dels till fröken på dagis! Fick bli fotmassage & allt va det innebär! Hoppa att det blev bra & att det inte är någon av dom andra föräldrarna som misstycker! Köpte även en konfirmationspresent till min kusin! & så kläder till lilla Ebba =) Blev faktist lite kläder till grabbarna oxå så nu behöver dom inte en klätrasa till =)

I morrn är det jobb med allt va det innebär. Har intro i morrn. Känns sisodär! Men men bara att bita i det sura äpplet & se glad ut!

På tal om annat! Va ju på laides night förra året & är så sugen på att gå i år igen. Men är det några som vill gå? Har hört mig för med några med inte fått något direkt svar! Alla som ja gick med förra året blev besvikna på maten. Men & andra sidan om man inte ska äta så får man inte sitta där nere & ska man sitta uppe på läktaren så får man inte dricka. & det vill ja göra =) Så som sagt det måste vara någon som kan tänka sig betala för skit mat med ändå ha en skit trevlig kväll =)

Nä nu ska ja krypa till kojs!

/FIA







Feber & skit.

Vaknad i dag tjock i halsen & med feber. Tod en panodil & nu är ja bättre som tur är! Får stanna i affären & handla med mig panodil till jobbet. Har varken lust eller råd att vara hemma & sjuk nu.
Fick ledigt när Rasmus fyller i alla fall! Så det blir kalas för honom den 29. Blir bra! Barnkalaset väntar vi med lite. Tiils det är bättre väder & ungarna kan vara ute & leka ist! Lugnast & skönast så!

I går efter jobbet tog ja med varsin pizza hem. Det va gott!

Skulle ha åkt in till stan i dag & handlat present till fröken. Men ja kände att ja inte pallade det förut. Får åka in på mån när Rasmus är på dagis. Men ja vet ff inte vad ja ska köpa. Är det verkligen inget som har ett förslag?

Nehä dags att fixa iordning mig innan ja ska åka!

Ha en trevlig helg!

/FIA


Trött, tröttare, tröttast!

I dag är ja så trött! Blev sent i går. Va hemma vid 12 tiden. & innan man kommer i säng. Har sovit som en kratta med i natt. Drömt en massa konstigt. & en Robert som far i sängen. Vaknat flera gånger av att han mer eller mindre ligger på mig =)
Fick sov morgon i alla fall. Linus vaknade första gången vid 6. Då fick han en flaska välling & somnade om. Sen slog vi upp våra ögon vid halv 10! Blev riktigt förvånad. Vet inte när vi sov så länge sist! Men trött är ja ändå!

I går va vi som sagt hos Linda, Patrik & Albin! Grabbarna leker så bra nu! Det är riktigt kul att se! Några små nyp blir det allt men inte alls så som det va ett tag! Då va dom så osams..

Ska snart åka & jobba. Jobbar tor, fre, lör & sön. Sen är ja ledig mån, jobbar tid, ons & tor.

Nästa helg får vi våran bil! Ska bli så kul!

Nä dags att sätta lite fart här. Ska åka förbi affären innan ja ska till jobbet!

/FIA


Onsdag 12-5-2010

Sitter & kollar runt lite på nätet efter födelsedags presenter till Rasmus. Han blir ju 3 år nu den 28. Vi har köpt en tramp traktor men han ska få nått mer. På hans önskelista finns det:
* en tramptraktor
* en lyftkran
* en bil
* en stor motror cykel =). Får han nog vänta med!

I går efter dagis gick vi hem till familjen Nordqvist en sväng! Va ute & lekte. Jätte skönt! Kom inte åt att blåsa hemma hos dom heller! Barnen lekte jätte bra! Rasmus han cyklade både dit & hem! Jätte duktig! Cyklade i kanten & bromsade när ja sa till!
Sen när vi kom hem här så fortsatte vi att leka ute! Så himla skönt nu när man kan vara ute mer! Linus sitter mest i sandlådan & gräver medans Rasmus åker omkring på sina bilar & sin elmc!

I em ska ja upp till dagis & ha lönesamtal med dom som jobbar i köket. Ska bli intressant. Vet knappt själv va det går ut på. Som tur är så är hon som hade det förra året med! & det är ja tacksam för =)
Ska även köpa en present till en av fröknarna som fyllt 40 år. Men vad ska man köpa? Måste hinna med att köpa det i morgon eller på fre då ja jobbar hela helgen. Så är det någon som har något förslag så säg gärna till! Får kosta runt 500-600 kr!
När Robert sen kommit hem ska vi åka hem till Linda, Patrik & Albin! Ska bli bjudna på goda varma mackor till kvällsmat!

Vid 4 tiden ska även VC ringa. Såg i går kväll att ja har ett födelsedagsmärke som kliar & det är rött runt om. Bäst att kolla upp den. Sen har är blivit mörk... Så det är nog som sagt bäst att kolla upp den!

Nä nu ska ja slänga lilleman i säng!

/FIA


Måndag 10 maj

I dag har ja & Linus varit på Engel & kollat lite! Så himla mycket fint! Måste ha dynor till våran hamock men det är ju så för baskat dyrt. Känner inte direkt att betala 1500 kr för bynor. Dom hade jätte snygga men vi får leta vidare.
Efter det åkte vi en sväng till Linda & tog en kaffe! Hämtade Rasmus sen gick vi upp till Carina & tog en kaffe! Efter det har vi varit ute hela em. Blåsigt men annars ganska skönt! Gick in vid halv 6 & började med kvällsmaten! Blir nog en promenad om en liten stund med Carina!

I helgen va far & biggan här! Dom kom redan i fre & åkte hem i går! Va himla trevligt! Pappa & Robert började röja lite på nedsidan! Blev jätte fint men mycket jobb kvar att göra! Grillade i lör kväll! Även Sara, leslie, Bella & mamma va här! Dom åkte hem skapligt så vi kollade på revyn som gick på tv. Sen gick vi & la oss! I går passade vi på att gå upp till dagis & städa medans dom va här! När vi kom hem sem så va Jonas & Nilla här! Mycket trevligt!


Nä nu hinner ja inte uppdatera mer just nu, Promenad på schemat!!

/FIA


Tisdag!

Grattis lilla pappsen som fyller år i dag! Vi ska fira honom här sen i helgen! Lättast med alla barn sen så har ju lilla rasse basse åksjuka. Hoppas på att vi blir ett gäng. & att det blir fint väder. Har planerat grillning & kubb spel!

I dag har ja städat som en tok. Gäller att passa på när man är ledig! Har nått inplanerat varje dag nu känns det som. Eller ja har det rättare sagt!

I går gjorde ja om samma tabbe som förra tor när vi hos kossorna. Hade jobbat natt men sov inget. Va först på banken & sen handlade vi lite kläder till Bella. & det kan ja lova inte va svårt. Tur för min ekonomi att ja inte har en tös =). Skulle ha hämtat tavlan & korten på barnen men han va inte där i går. Så ja får hämta dom i morgon när vi ska till stan igen. Sen åkte vi hem & hämtade Rasmus & slängde i oss lite mat. Åkte sen till Sara, Leslie & bella! & herre gud så liten & söt hon är! Kan inte för mitt liv minnas att våra barn har varit så små =). Fick äran att bada lilla Bella för första gången. Sara är lite osäker så ja visade henne hur man ska hålla & det. Bella tyckte inte att det va kul skrek som en liten gris =)
Robert åkte till Jonas & Pernilla & gaddade sig. Så mammis va snäll & följde med oss då ja va så trött. Men inte somnade ja tidigt för det. Somnade först strax efter 9. Men ja känner att nu närja sitter still så tar det ut sig nu. Ska gå ut snart & hänga en tvätt & försätta att ränsa häcken innan vi ska hämta Rasmus

Ha en bra dag!
/FIA



Isabella!

I går em kl 14,35 föddes ännu ett litet underbarn! Ja blev moster! En liten tjej på 2460 g & va 48 cm lång! Små barn i våran släkt!
Allt har gått bra & alla 3 måt jätte bra! Dom ligger kvar pga Bella är lite liten så hon tillmatas! Men dom får säkert komma hem i morgon eller på måndag. Ja fick ju ligga kvar med våra trollungar i 4-5 dagar.
Sara har skickat en massa bilder på henne & hon är såååå söt! längar nu tills dom får komma hem! Synd att ja jobbar annars hade ja åkt till bb & smygit in & gosat lite =)
Ja som va helt säker på att det va en liten pojke =) hehe natten som dom åkte in på hade ja tydligen pratat i sömnen & grattat dom åt en pojke. Robert trodde att ja pratade med dom så han hälsade & grattade han med tills han såg att ja drömmde =).
Bara för oss att sätta i går värkstan oxå hehe. För sugen blir man allt!

Jobb helg för min del som sagt! Har jour så det är skönt! Kom hem här i morse vid halv 8. Helt utvilad! Linus vaknade till då. Så då passade vi på att mysa lite innan Rasmus kom upp! Vid 11 gick vi hela familjen på en promenad. Skönt, synd bara att det blåser ute i dag. Hade tänkt lägga mig i häcken i dag igen. Får se om det lugnar ner sig lite. Men det ser inte låvande ut. Börjar igen kl 18.

Nä nu ska ja fortsätta med maten!

/FIA


RSS 2.0