Till min älskade son!

Jag ser dig när du sover
så lätta andetag.
Vill ligga här bredvid dig
när natten blir till dag.

Du ligger tätt intill mig
din hud är mjuk och varm.
Jag känner sådan lycka
att ha dig i min famn.

I morgon när du vaknar
då vill jag se dig le,
förväntansfullt mot världen
och allt vad den kan ge.

Vill skydda dig mot ondska
och finnas där för dig.
Att stötta dig i livet
är ett löfte ifrån mig.

Men fortsätt nu att sova
min underbara pojke
För ännu råder natten
och jag vakar över dig.

Mamma älskar dig Rasmus!!

Febrigt barn

Lagom när kopporna och diarren börjar bli bra. Då åker stackarn på feber. Tycker så synd om min lille prins! Aldrig får han vara bra.

Mamma, mormor, Sara, Jonas och Pernilla va här i lör. Jonas och Pernilla åkte till Thailand igen i går! Fick ett mess av mamma förut att Jonas hade messat och talat om att dom kommit fram och flygresan gick bra! Är väldigt avundsjuk på dom =) Skulle också vilja komma bort i ett par veckor och slippa det här skitvädret.
Johanna och Andreas åker dit i Nov!

Är i vecka 24 nu! Inte så lång tid kvar nu igentligen! Vill att tiden ska gå fort så att vi får hem våran lille. Börjar få en liten mage nu! En riktig gravidmage! Innan ser man bara fet ut hehe så det är skönt att den riktiga gravidmagen har kommit!
Har ingen anning om vad det är för någon liten filur som gömmer sig där inne den här gången! Med Rasmus va ja nästan hundra på att det va en liten flicka!

Ja va ska man skriva mer då?
Ska försöka åka in till bvc i morgon och väga lilleplutt. Är lite rädd för att han har gått ner i vikt nu när han har varit sjuk under en sån lång tid. Ska ju vara hemma på vab i morgon också så då får ja väl passa på!

Nä det får räcka för denna gång!

Hej hej!

Tråkig dag i dag.

I dag har nog världens längsta dag varit skulle ja tro.
Vaknade ganska så sent, fick små stressa hela fm. Så den gick fort i alla fall. Men hade hellre velat vara hemma hela dagen.
Farmor o farfar kom vid kvart över 11 för då va ja tvungen att åka till jobbet. O nu börjar dom 5 längsta timmarna hittils på jobbet. Va så segt. Gick till affären men när vi skulle gå tillbaka så fick ja lite samandragningar så ja va tvyngen att stanna ett par gånger o det va inte populärt. Men men va gör man. Sen fick ja höra det hela em.

Rasmus mage är inte bättre än heller. Men dom ville ju att vi skulle höra av oss igen när kopperna hade torkat. Så det är väl bara att lyssna på dom. O har inte magen blivit bättre då. Då får dom fan skicka oss vidare.

Vill ju att han ska bli frisk snart, Vill åka in till carro o träffa deras sessa snart ju!

Håller på att söva Rasmus nu. Vill att han ska somna lite tidare på kvällarna igen så vi får lite mer tid för varandra på fm. Som det ser ut nu så vaknar han jätte sent o vi hinner knappt busa nått.

Blir så trött på allt.

För det första så vakna Rasmus vid 11 i går kväll o kunde inte somna om. Så vid 3 gav ja upp o väkte Robert. Då fick han gå ut o hämta vagnen. Så efter mycket gung så somna han tillslut i alla fall. Vet inte om han kanske hade lite ont i magen för han fes väldigt mycket i natt.
När vi skulle upp i morse så va ja dyng trött.
Tjat på jobbet i dag med. Inget kul att lyssna på när man är trött o redan lite små irreterad på allt o alla.
Sen ringer Robert vid halv 5 o berättar att Rasmus har fått stuvade makaroner o stekta köttbullar till midda av farmor o farfar. Men va fan han får ju bara äta kokt mat, ingen mjölk, inga grönsaker eller inget socker just nu när han mage är som den är nu. Hoppas bäst för dom att dom inte har förstört det som vi har kämpat för nu i 2 veckor.
O på köpet så har Rasmus åkt på vattenkopper o är jätte gnällig.

Så nu i kväll är ja bara trött o irreterad på allt.

Så nog med gnället. Finns väl inte direkt nått positivt att säga om dagen mer än att ja älskar min son som är den bästa än så länge!

Stackarn.

Som att det inte borde räcka med diarren han har haft nu i två veckor. Nu har han åkt på vattenkopper oxå stackarn. Mammas lilla skitunge blir visst aldrig bra. Skulle gärna ta over allt ont från honom om ja kunde.

Åka o jobba snart då. Ingen lust med det heller direkt. Skulle hellre vilja vara hemma o ta hand om Rasmus. Robert kommer hem snart så han får vara med pappa i dag i alla fall!

Skickade in dagens ros till farmor, farfar o mormor förut. Så nu måste ja komma ihåg att köpa MT tidningen varje dag.

Tråkigt väder är det  i dag med. O ja som hade planerat att gå en promenad på jobbet i dag. O han vill ju inte gå ut om det regnar. Vem vill det igentligen?

Nä nu sover skitungen igen så då ska ja passa på att göra iordning mig o äta nått innan jamåste sticka!

Envisna unge!

Rasmus är så trötter med vägrar somna. Bara sitter i sängen o gnäller. Ingen rolig unge i dag.
Mamma kommer om en stund. Hon skulle ha varit barnvakt i dag igentligen. Men ja är hemma på vab. Trodde att provsvaren Skulle komma i dag. Men dom kommer först i morgon. Men ja kan inte vara Hemma mer så ja hoppas på att är det nått så får vi komma in på fm. Annars vet ja inte hur ja ska lösa det. Robert får väl vaba halva dagen i morrn eller nått. Mamma kan ju gärna inte åka in med honom.

Va hemma hos Johanna o Anderas i går. Dom skulle bjuda på vofflor. Men när Johanna skulle börja så hade dom ingen voffelsmet =) så vi åkte in o köpte pizza ist! Gick lika bra det!

Även jag har nu skaffat mig en blogg!!

Trodde aldrig att ja skulle skaffa mig en blogg. Men som sagt nu sitter ja här o söver Rasmus o inte har nått bättre för mig.

Vi är rätt så sega här hemma i dag. Robert hade fest här i går med sina arbetskamrater. Den sista åkte inte hem fören vid 3 tiden. Tur att Rasmus va en tröttis i morse så att man fick sova ut lite i alla fall.

Pappa o biggan va här en sväng i dag med. Vi ska låna en bil av pappa tills ja går hem igen. Går ju hem i mitten av November så vi tyckte att det va rätt så onödiga pengar att köpa en bil nu. Får bli sen när ja börjar jobba igen.

I dag så fick min gamla barndomskamrat sen liten tös! Grattis grattis! Förstår hur lyckliga ni är just nu! Finns inget bättre än att få upp det lilla livet på bröstet o höra dess andetag =)
Längtar så mycket mycket tills ja ligger där igen! Fyra månader kvar nu! Sen är ja där!! Tre ska äntligen bli fyra!


I morrn ska vi hem till svärmor o fira henne! Vi vet bara inte riktigt än va vi ska handla till henne. Hon ville bara ha en blomma så det får väl bli nått sånt.

RSS 2.0