Detta regn...

dagen började bra! Solen va framme en stund på fm i alla fall. Strax efter lunch började det eviga regnet igen... Är så trött på det! Vill ha sommar nu!!!!

I dag har vi inte gjort så mycket. Har bytt gardiner i vardagsrummet. Blev mycket bättre! Ställt in en dvd hylla till Rasmus filmer. Annars har ja bara gjort dom valiga vardags sysslorna.

Jonas, Pernilla & pernillas syrra med kille va här en snabbis & tog en kaffe. Efter det kom Carina ner på en kaffe! Mycket kaffe pimplande i dag. & Magen mår som den gör oxå. Är inte van att dricka så mycket kaffe.

Ska hämta Carina från krogen på lör. Måste se till att komma ut nu i Aug. Vi ska ju på Laides naight den 2 okt. Har inte druckit sen... ja sen när? Kommer inte ens ihåg när det va. Så ja måste nog dricka minst 1 gång hemma o sen vill ja gå ut någon gång oxå. Någon som vill följa med??
Mamma ska ha Rasmus nu någon dag i veckan kanske ska passa på att dricka då? Ska nog tusan ta & fråga Malin om hon vill hänga på. Hon har ju sem! Sitta & snacka en massa gamla minnen =) Kan vara trevligt! Kan kanske höra med, öhh alla har visst börjat jobba igen =)

Robert är inne hos Patrik nu i kväll! La barnen tidigt o sen har ja mest tagit det lugnt. Hade tänkt att ta ett bad men ja känner inte alls för det nu. Kl är ju rätt mycket. Så det får bli en dusch o sen sängen!

Har känt mig trött o hängig nu i 2 dagar. Vet va det beror på o hoppas att det går över snart! Behöver rensa huvudet lite! Rev fram min gamla dagbok i går o skrev av mig! Jätte skönt sen efter. Tur att man inte alltid mår så här! 

Nä som sagt nu blir det duschen sen sova!!

/Fia 

6 månader!!!

Grattis min lilla älskling på 6 månaders dagen =)

Regn och åter regn...

Fy säger ja bara vilket skit väder vi har fått! Nu får sommaren gärna komma tillbaka!

I dag har vi hunnit med ganska mycket eller Robert rättare sagt, ja gjorde mitt i går kväll. Slipade & målade valvet in till köket. I kväll ska ja slipa & måla alla dörrkarmar! Blir jätte fint här hemma! 

Angelica, Patrik, Agnes &  Tilde kommer om en stund! Patrik ska göra det sista inne på Toan! Va & köpte möblerna in dit i tis! Kommer bli skit snyggt!

Linus ligger ute i vagnen & sover & Rasmus sitter & kollar på Lilla röda traktorn nu! Skönt =)

I går va även prällen här & hade dop samtal! Blir nog bra på Sön! Jonas ska vara fadder till Linus. Sara är ju fadder till Rasmus så då fick Jonas vara det den här gången till Linus! Till nästa unge får väl båda vara fadder =)
Ska åka in till Willis & i morgon & handla allt till smörgårstårtan! Mamma & Kerstin kommer hit på lör & ska göra dom! Ska göra 4 st!

Nä nu ska ja gå & göra lite nytta!

/Fia

Måndag

I dag vaknade vi vid 10 tiden =) Så skönt att få sova! Gick upp o åt lite frulle o sen började ja med att slita ner lite tapeter igen... Uchh är så trött på skiten. Ska åka förbi flugger i morgon o höra om vi kan hyra en ångmaskin ist. Spyr på skiten snart. Så ja hoppas verkligen att resultatet blir bra!
I dag annars så har vi firat min mormor som fyller i dag! Sen hem igen o fortsatte med tapterna. Måste tydligen ta bort allt enligt Robert. Bli bäst då. Men som sagt en ångmaskin så går det ju betydligt lättare!

I morgon är det som sagt dax för bvc. Sen ska Roert in till bad och värme o köpa möbler till toaletten! Kommer blir skit snyggt där inne! Så hjärtligt tack till Patrik som hjälpt oss!!!!

Sen när vi är klara med Hallen ska vi fortsätta i Rasmus nya rum! Han ska få ta det lilla rummet så ska vi ha traktor tema där inne! Han är helt såld på traktorer =)
Linus får ta över Rasmus rum! Cars tema! Vill ha Linus närmare sovrummet oxå!

Nä nu blir det sängen för min del!

/Fia

Renoverar!

Nu är vi nästan färdiga med vardagsrummet! Har tapeserat om o målat fönsterkarmarna! I dag kommer mamma o hämtar Rasmus. Ja ska slipa o måla om fönstrena. Uchh det är så tråkigt. Men det blir fint sen =)
Blev jätte nöjd med vårat tapetval. Gardinerna passade väl kanske inte så jätte bra med det går att köpa nya!

Patrik är här nu o lägger klinkers o kakel inne i våran lilla toalett! Blir så fint så =) Sen när det är klart ska vi fortsätta tapesera i hallen! Kan inte förstå hur dom som bodde här innan valde terrakotta. Så fult!!!!

I går kom regnet! Blev genast skönare ute! Linus har lidit nu när det varit så varmt. Svettast massor. Spelar ingen roll vart vi har varit så har han lidit.
I förrgår åkte vi till båtplatsen o där blåste det så skönt från Vättern så det va riktigt skönt! 22 grader va det i vattnet så Robert o Rasmus badade! Jag min badkruka satt på land med Linus!

På Tis är det dax för bvc igen! Ska bli kul att se hur lillskrutt går upp i vikt! Blir även 2 sprutan då han va förskyld sist vi va. Skulle ha igentligen ta halvårs korten på ons men ja får nog skjuta på det ifall Linus skulle bli dålig av sprutan.

I går va fam Nordqvist här på kvällen! Vi åt hemma gjort pizza o myste till det =) Kul att man lärt känna några i sin egen ålder här i Nykyrka! Så skönt o avslappnat med dom =)

Nä nu ska ja börja maskera lite så att det händer nått här innan barnen vaknar!

/Fia

RSS 2.0