Renoverar!

Nu är vi nästan färdiga med vardagsrummet! Har tapeserat om o målat fönsterkarmarna! I dag kommer mamma o hämtar Rasmus. Ja ska slipa o måla om fönstrena. Uchh det är så tråkigt. Men det blir fint sen =)
Blev jätte nöjd med vårat tapetval. Gardinerna passade väl kanske inte så jätte bra med det går att köpa nya!

Patrik är här nu o lägger klinkers o kakel inne i våran lilla toalett! Blir så fint så =) Sen när det är klart ska vi fortsätta tapesera i hallen! Kan inte förstå hur dom som bodde här innan valde terrakotta. Så fult!!!!

I går kom regnet! Blev genast skönare ute! Linus har lidit nu när det varit så varmt. Svettast massor. Spelar ingen roll vart vi har varit så har han lidit.
I förrgår åkte vi till båtplatsen o där blåste det så skönt från Vättern så det va riktigt skönt! 22 grader va det i vattnet så Robert o Rasmus badade! Jag min badkruka satt på land med Linus!

På Tis är det dax för bvc igen! Ska bli kul att se hur lillskrutt går upp i vikt! Blir även 2 sprutan då han va förskyld sist vi va. Skulle ha igentligen ta halvårs korten på ons men ja får nog skjuta på det ifall Linus skulle bli dålig av sprutan.

I går va fam Nordqvist här på kvällen! Vi åt hemma gjort pizza o myste till det =) Kul att man lärt känna några i sin egen ålder här i Nykyrka! Så skönt o avslappnat med dom =)

Nä nu ska ja börja maskera lite så att det händer nått här innan barnen vaknar!

/Fia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0