Onsdag!

Vilken dag! Skrev sist om pengarna som vi inte viste va det va för några. Nu i dag har vi kommit fram till att vårat topplån ligger som ett blancolån! Så det va inget annat! Så himla skönt! Så ska till banken på mån kl 11 & prata med henne! Så det löser sig nog nu ändå med billånet!

I lör drog Johanna, Andreas & ja till Ullared & shoppade lite! Gjorde bara av med 2500! Så det tycker ja är bra! Handlade mest till barnen. Men dom hade dåligt med kläder till Linus. Tur i oturen att det finns så mycket till honom efter Rasse basse! Tråkigt nog så hade Rasmus stl 80 när det va vinter så det finns inga direkt sommarkläder. Får gå upp på vinden så se om det finns några små kläder i stl 86.
Johanna & Andreas däremot handlade nog upp halva Ullared =). Men det är så det ska va när man ska ha barn! Tråkigt nog så hade dom jätte jätte dåligt med kläder i stl 50-56.

Pratade med syster yster förut. Nu är hon öppen 3 cm. Så det går framåt. Hoppas att hon slipper gå i flera dagar till. Ska ja va ärlig så är ja lite orolg hur hon ska klara en förlossning. Hon är så larvig med allt. Bara av förvärkarna gnäller hon =). Så ja skulle inte vilja vara Leslie sen haha. Men men Ungen ska ut, så enklet är det! Hoppas att hon får en snabb & lätt förlossning. & att barnet är friskt!!!

När vi har hämtat Rasmus sen ska vi upp till "stor" Rasmus som fyllde 5 i går! Skulle ha köpt honom en pool. Men det finns ju inga än. Inte ens på lekia hade dom en.

Har jobbat mån-tis natt. Har haft jour. Det älskar ja verkligen. Åker vid halv 9 när barnen sover & kommer hem utvilad precis lagom tills Rasmus ska till dagis! Skulle kunna byta bort mina vaken nätter till jour. Men lönen blir så förbaskad dålig då.

Nä ska packa lite tradera vinter nu medans lilleman sover!

/FIA


Onsdag natt.

Då sitter man här på jobbet igen. Min sista vaken natt sen går ja på jour igen. Ska bli så skönt!

I dag annars har vi inte gjort så mycket. Har varit piss väder rent ut sagt i dag.
På fm skulle ja fixa med lånet till bilen. Anökan gick bra till hans sa att han hade gjort en kredit upplyssning på oss & vi hade ett lån på 150.000 som vi inte vet va det är för nått.... Så då avbröt ja direkt. Måste veta va det är för nått. Ringde våran bank kvinna & som ja viste redan så har vi bara huslånet. Så nu är frågan va är det för pengar?? Hon förklarade att det kunde vara en massa krediter som vi är beviljade men inte utnyttjar. Men det handlar om 150000 kr!!! Får helt enkelt vänta på kreditupplyssnings pappret & se...  Blev svettig där ett tag!

Så tyvärr blev det ingen sömn för mig på fm. Gick & la mig en stund efter att Robert kom hem. Så ja hoppas att det räcker. I morgon när ja kommer hem blir det ingen sömn heller. Då ska vi åka & kolla på kossor med öppna förskolan. Får gå & lägga mig tidigt i morgon kväll ist!


I morgon ska min kära syster yster till doktorn för att se om hon är mogen nog att sättas igång =). Så ja hoppas att Rasmus & Linus har fått en liten kusin innan lör då vi ska åka till Ullared så ja kan shoppa lite bebiskläder =).

På fre ska ka sova hos mammsingen innan vi ska åka. Ska bli trevligt. Tydligen så ska kusin vitamin oxå sova där då! Så det blir fullt hus där!

Skönt att kl redan är halv 1. Blir nog en lååång natt i natt igen!

Fick föresten svar från kommun i går. Linus har fått en dagisplats nu! Så den 16 Aug ska han skolas in! Hoppas att det kommer gå bra!
Så nu ska vi träna för fulla muggar så att han äter själv. Han är tyvärr inte ett dugg intresserad av det. Han håller i skeden & slår i maten =) Händer väl ibland att han stoppar in skeden. Men inte ofta. Men men vi har hela sommaren på oss.

Läste på min brors dotteres blogg om hennes dotter som är 2 månader äldre än Linus. Hon är hur duktig som hellst. Pratar massor. & det är inte LInus heller intreserad av. Säger mamma när han är ledsen eller arg. Men inte spontant när han är glad. Han vet hur bilen låter & vart lampan, Rasmus & pappa är någonstans om man frågar. Klappar händerna & vinkar gör han med. Men men vi tar det som det kommer!


Nä nu ska ja lägga mig i soffan & kolla om det finns nått att glo på!

/FIA


....

Fan blev ingen promenad... Robert kom inte hem.

Tisdag

Jaha då va det redan Tisdag. I dag har vi varit & provkört bilen som vi ska köpa! Sååå himla fin! Så nu längra vi kan ja lova =).  Annars i dag så va vi ute en snabbis innnan regnet kom. Kallt som satan för en annan som bara sitter. Men Rasmus som cyklar fryser inte, snarare tvärtom!

Väntar på att Robert ska komma hem så att Angelica & ja kan ta en skön promenad! Det gjorde vi i går med & då va även Malin, Jessica & Camilla med. Trevligt att snacka lite skit med tjejerna även om vi inte känner eller umgås med varandra riktigt! Men dom är rätt lätta att prata med alla 3 så det brukar inte vara några problem =)

I går va även Agnes, Tilde, Angelica, Malin, Max, Rasmus, Linus & ja ute i lekparken. Vi bjöd på mellis! Jätte mysigt att fika ute =)

Nä nu ska ja byta om!

R.I.P Tomas Johansson. Synd att ditt liv skulle sluta som det gjorde!
R.I.P Tessan. Så som du har kämpat mot sjukdomen! 
Tänker på era nära & kära! 

Hoppas att ni har det bra där ni är nu!

/FIA

....

Fortfarande vaken =). Men va ja är trött! Kommer somna som en gris om 2 timmar =). Sova ett par timmar sen hit igen kl 17. Suck....

Ska packa ner datorn nu!

Hoppas att ni har sovit gott!

/FIA


Lördag natt!

Då sitter man här på jobbet igen. Hade mycket mycket hällre varit hemma & sovit i min säng! Men än så länge så är ja ganska så pigg. Bara skit på tv men ja har ju min lilla dator som tur är! Skulle inte klara nätterna utan den =)
Ska lägga ut lite aktioner på tradera i natt tänkte ja! Har lite kläder att sälja igen. Alltid lika kul. & nu när ja jobbar så har ja tid att lägga ut annonserna!

Gick in på VV hemsida nyss. Tänkte gå in & kolla hur mycket det kostar att vara med det. Men hittade inget. Får ringa & kolla! Annars du Jessica är väl med där? =). Du vet ju hur mycket det kostar! Är det ingen som vill börja där med mig?

Annars i dag så fick ja sova ända till kl 11! Så skönt! Sen gick ja ut & krattade lite löv som kanske inte va den bästa dagen att göra det på. Löven blåste ju bort =) hehe men det va skönt att komma ut lite i alla fall! Hade lite väl mycket energi efter all sovande!
Robert han spikade upp listorna inne på lilla toaletten! Så där är det helt färdigt nu! I Linus rum är det bara taklisterna kvar. Men dom får va ett tag till. Vi måste bestämma oss först om vi vill måla taken eller inte. Kanske bli så att vi vitlaserar dom! Kan nog bli fint eller va tror ni?

Har ja sagt att vi ska provköra "våran" nya bil på tis! Ska bli så kul! Hoppas att vi får den snart! Inte för att det är nått jätte fel på Forden men det är ju alltid kul med en ny bil! Forden ska föresten in på lagning den 24 maj! & så har vi fått en som vill köpa den! Så den blir vi av med direkt! Skönt det! Sen i början av höst ska vi köpa en till bil. En andra bil! Då behöver vi 2 bilar när Linus har skolats in & inte Robert behöver komma hem & ta ut fl mer! Så det blir nog bra!

Nä nu ska ja gå & hämta mina morotsstavar & min dipp!

/FIA


Suck!

Då har det blivit min tur att bli sjuk. Hade feber & va snorg,hostig hela dagen i går. I dag har ja med feber... & ja som skulle ha jobbat i natt. Ringde i morse & sjukanmälde mig. Känner att ja klarar inte att sitta vaken en hel natt & snora, hosta & ha feber. I morrn är Robert hemma hela daen med så då kan ja sova ut! Så i morrn natt ska ja väl kunna jobba! Förlorar ju så jäkla mycket på att vara hemma. Särskillt när det är vaken nätter.

Annars i dag har vi gjort så lite som möjligt. Har varit ute i 2 vändor. Barnen behöver ju aktiveras fast ja är sjuk. Så det är tur att det är vår nu så att dom kan vara ute! Det är ju inte så anstängande att sitta & kolla på dom när dom leker =)

Missade sista gympan i går med... Suck. Det hade ja velat gå på! Men men inget att göra åt...


Nästa helg blir det ullared med Johanna & Andreas! Ska bli kul! Ska inte ha mycket. Lite sommar kläder till barnen bara! Annars behöver dom inte mycket! Åker mest med för att det är kul!

Nä nu ska vila lite medans Rasmus kollar på tv!

/FIA


VC

Jaha då har vi fått domen om Linus i dag. Stackarn hade dubbelsidig öroninflammation. & han har inte sagt ett ljud om det. Det gör väl skit ont att ha det? Så nu har han fått bricanyl & en ny pencelin. Super dunder kur denna gång!! Så nu jäklar ska han bli frisk denna gång!
Ja sitter här med med feber, hostar & är snorig. Ska väl bli sjuk till helgen bara för att ja ska jobba. Har inte riktigt råd eller tid med att vara sjuk nu.

Annars så har vi varit ute mesta dels i dag. Eller vi & vi, farmor & farfar va här först & va barnvakt till rasmus då va dom ute i ca 2 timmar. Sen när Robert kom hem så gick dom ut igen. Så Rasmus han slocknade som en gris här vid 7 tiden =)

Ska snart gå & lägga mig. Är helt slut i dag!

I morrn kommer broder hit en sväng! Ska bli trevligt!

/FIA

Döö trött!!

Uchh i dag är ja verkligen död! Va en tuff natt igen... satt & nickade till flera gånger vid 4-5. Fick gå ut för att ta lite frisk luft. Blev ju inte bättre av att det bara är skit på tv hela nätterna. & det ja skulle göra på datorn gjorde ja i ett nafs!

Efter jobbet så skulle ja till apoteket. Åkte först till marieberg & där hade dom inte öppet. Åkte då vidare till stan i hopp om att dom skulle ha öppet. Men inte där heller. SOm tur va så hade dom öppet på lasarettet. Va tvungen att köpa supp till Linus. Den lilla stackarn är sjuk igen. Tredje dagen som han har över 39 i feber. Snorig & hostar. Så ska in med honom i morrn. När ska lilla gubben få vara frisk??

Sen i alla fall så åkte ja till maxi & köpte en ny cykelhjälm till Rasmus. & sen köpte ja en tramptraktor till honom som han ska få i födelsedagspresent. Ja tänkte väl att vi skulle ge honom den i dag. men sen kom vi på det att får han den nu så vill han inte cykla =) & då kommer han inte lära sig det hihi.

I dag fyller oxå Angelica & min kusin Sandra år! Stort grattis till er!!

/FIA


Lördag!

Linda & Albin åkte precis hem! Alltid lika mysigt när dom kommer!
I tor va vi där som sagt! Va ute & lekte i ett par timmar! Jätte skönt!

I går va i hemma hos Malin, Markus & lilla Alva! & herre gud min skapare så söt hon va!! Så himla liten & söt! Satt & snackade lite skit & gick en skön kvälls promenad runt Vadstena! Rasmus lämnade vi hemma hos mamma då han har blivit lite hostig. Vill ju inte smitta lilla Alva!

I dag ringde pappa & väckte oss. Då va klockan halv 10 & Linus sov ff. Han vaknade inte förens halv 11 =) Sen åkte Carina, Emelie ja & Linus in till stan & handlade lite. Skulle kolla på en tramptraktor på Maxi. Men det glömde ja helt bort när ja va där =). Får åka in lite tidigare på måndag kväll när ja ska jobba. När vi kom hem här så slängde vi oss lite lunch. Sen la ja Linus ute. Robert satte upp listerna i Linus rum! Äntligen säger ja bara! Blir jätte fint! Ja passade på att städa ur bilen! Skit tråkigt verkligen men det va behövligt kan ja lova =). Rasmus kom hem vid 2 tiden. Då tog ja mammas bil med när ja ändå va i farten!

I morgon blir det en fm promenad med Angelica! Sen hem & tända grillen! Ska bli gott! Vid 3 ska vi i väg till Albin på kalas!

/FIA

Tisdag!

Sitter & kollar på desperate hourswives just nu. Men det är reklam i vanlig ordning så då passar ja på att skiva några rader.

I dag har vi varit ute i det fins vårvädret i stort sett hela dagen! Gick ut vid 10 sen va vi ute till det va dags att gå in & laga lunch vid 12. Blev en snabbis lunch sen ut igen vid 1. Va ute tills Angelica kom med flickorna. Gick upp till öppna förskolan där dom visade film i dag. Våra små barn satt stilla en stund. Men som ja trodde så varade det inte så jätte länge. Men Rasmus satt faktist stilla längst =). Trodde ja verkligen inte! Men han tröttnade så klart efter ett tag så vi gick upp på övervåningen & lekte ist! Va en massa barn där! Men eftersom att det va så fint väder så stannade vi inte så jätte länge, så vi gick till lekparken ist! & det uppskattades kan ja lova! Rasmus va yxtokig sen när vi va tvungna att gå in för att laga kvällsmat!

När barnen hade somnat för kvällen så städade ja vårat skafferi & det behövdes. Allt va huller om buller. Men nu hittar vi där inne igen! Skulle ha målat lite till i dag men Robert får ta atg i det i morgon när barnen har somnat ist.

I morgon blir det en lång dag. Först p-möte sen ska ja jobba kvällen. Skulle ha gått på möte på dagis ist. Men ingen ville byta pass med mig. & ja förstår dom. Inget roligt att jobba hela dagen. Får se hur morgon dagen blir på jobbet så. MIn brukare har kommit in i nån trots så hon vill inte gå ut & gå längre... hopplöst att försöka få ut henne. I Söndags försökte vi men det slutade med 6 utfall... Så den här våren/sommaren kommer väl bli jätte rolig. Tur att ja ska vara ledig i 8 veckor =)

På Tor ska vi in till Linda & Albin. Ska in till stan först & hämta Linus 1 års kort. Ska även handla nått till lilla Alva & till Albin som vi ska på kalas till på sön!

Fre ska vi in till Malin & Markus & gosa lite med lilla Alva.

Lör ska Robert sätta upp alla lister i Linus rum & inne på lilla toaletten. Vi andra blir väl utomhus om det är fint väder. Annars får vi ta & åka någonstan!

Sön kalas för Albin!
 
Det va allt för denna gång!

/FIA


Måndag!

Oj oj va Ja har hunnit med mycket i dag! Har plockat & styrt, skurat hela dagrummet från golv till tak! Slipat & målat både Linus & lillatoalett dörrfodrarna! Så i morgon ska listerna upp! Det ja har kvar att göra är att damma, dammsuga & tokra alla golv! Så skönt när det är tipptopp här hemma!

Va tråkigt det va att vakna i morse & se att det snöade! Men det är redan borta som tur är!

Barnen mår mycket bättre nu som tur är! Dom åkte på en släng magsjuka i går igen. Har varit till & från hela veckan! Men i dag är det som inget igen. & det verkar inte smitta heller för ingen som vi träffade i lör har åkt på det.


Nä om man skulle sätta lite fart nu då!

/FIA


Påskafton!

Vilket väder det har varit i dag & ja har mesta dels bara suttit inne. Hoppas på att det kommer att var super duper fint väder i veckan när ja är ledig!
Annars har dagen gått undan i dag! Det va ett par timmar på fm som någon hängde i visaren.

Efter jobbet åkte ja hem till min kära mor & fick god påskmat till kvällsmat! Där va även min mormor, moster med familj & min morbror! Så det va full rulle i mammas lilla kåk =) Rasmus den ungen fick 3 påskägg! Så nu har han godis i många många veckor fram över om inte mamma nallar lite av honom hihi.

Satt inne på åtvidaberdshus hemsida förut & drömde mig bort. Tänk om man hade råd att bygga upp huset! Ska nog göra som dom som vann 115 miljoner & spela lite på lotto =). Köper en triss då & då men inte fan vinner man nått! Skulle ja någon gång vinna ett par miljoner så skulle ja nog göra om planlösningen lite här nere med. Så man slapp ja trappen i Linus rum. För igentligen vill ja inte flytta här i från. Trivs skit bra här! Tycker både läget, huset & trädgården är toppen. Men som sagt ett par rum till. Nästa lille vill ju oxå ha ett rum =)
 Ajja drömma kan man ju alltid göra!

Nä nu ska ja nanna kudden lite! Ska upp halv 6 i morrn igen!

/FIA


Lång fredag!

& ja måste säga att dagen har varit lång med. Började med att vi fick sova till halv 9. Då vaknade lilla Linus. Rasmus väckte ja strax där efter. Strax efter 11 kom svärmor & svärfar på 11 kaffe! Barnen fick var sitt påsk ägg! Rasmus han fick lite godis & 50 kr. Linus han fick en liten leksak & 50 kr. Han fick mumsa på majskrokar ist! Vid 1 åkte ja & jobbade. Sen har dagen varit så lång. Va ute en sväng & gick annars har vi bara suttit inne. Blir tyvärr såna dagar ibland. Men men sånt är livet!

I morgon är det jobb igen. Sen efter det ska ja hem till mamma & hämta mina grabbar som är där & firar påsk.
Nästa vecka jobbar ja bara 1 dag sen går ja äntligen på natt igen! Ska bli så skönt!

Nä nu ska ja hoppa i sängen!

/FIA


Sommaren räddad!

Va lite rädd ett tag att det inte skulle bli någon sem i sommar. Men efter MÅNGA resor hit & dit så har vi beställt en stuga i dag! Tyvärr så kommer inte familjen Nordqvist att följa med oss. Men dom kanske kan beställa en annan stuga senare? Men som sagt stugan då! En stuga på 68 m2. 5 rum och kök, 7 bäddar. Inglasat uterum, egen tomt. 500 m till havet. Ligger en bit bort från djurparkens egen camping så vi har jätte nära till parken! En hel vecka för 8000! Kan inte bli bättre! Så bli så himla skönt! Ist för att betala 4500 per stuga i 4 nätter så får vi en hel vecka för 4000! Tror till & med att det här bättre än Safaricampingen! Slippa en massa folk & barnen kan leva runt hur dom vill utan att dom stör några!

Annars å har vi varit sjuka & Linus är ff sjuk. Åkte på någon släng av influensa. Dom löper av varandra bakterierna här hemma. Kommer nog vara hemma & vabba en hel del sen när vi skolar in Linus på dagis. Men så är det väl. & ja som skulle se till att han fick vattkopper nu. Men som det ser ut nu så struntar vi nog i det. Han har haft sitt nu anser ja!

Annars i dag så har vi städat! Så nu skiner det här hemma igen =)

Jobb i morgon & hela påsken! Men va gör det =) Storhelg & allt! & så åker säkert tösabiten hem till sina föräldrar så vi som jobbar får lite rast =)

Nä nu blir det en dusch sen slänga sig i sängen!

/FIA


RSS 2.0