Sommaren räddad!

Va lite rädd ett tag att det inte skulle bli någon sem i sommar. Men efter MÅNGA resor hit & dit så har vi beställt en stuga i dag! Tyvärr så kommer inte familjen Nordqvist att följa med oss. Men dom kanske kan beställa en annan stuga senare? Men som sagt stugan då! En stuga på 68 m2. 5 rum och kök, 7 bäddar. Inglasat uterum, egen tomt. 500 m till havet. Ligger en bit bort från djurparkens egen camping så vi har jätte nära till parken! En hel vecka för 8000! Kan inte bli bättre! Så bli så himla skönt! Ist för att betala 4500 per stuga i 4 nätter så får vi en hel vecka för 4000! Tror till & med att det här bättre än Safaricampingen! Slippa en massa folk & barnen kan leva runt hur dom vill utan att dom stör några!

Annars å har vi varit sjuka & Linus är ff sjuk. Åkte på någon släng av influensa. Dom löper av varandra bakterierna här hemma. Kommer nog vara hemma & vabba en hel del sen när vi skolar in Linus på dagis. Men så är det väl. & ja som skulle se till att han fick vattkopper nu. Men som det ser ut nu så struntar vi nog i det. Han har haft sitt nu anser ja!

Annars i dag så har vi städat! Så nu skiner det här hemma igen =)

Jobb i morgon & hela påsken! Men va gör det =) Storhelg & allt! & så åker säkert tösabiten hem till sina föräldrar så vi som jobbar får lite rast =)

Nä nu blir det en dusch sen slänga sig i sängen!

/FIA


Kommentarer
Postat av: Angelica ( Mamma till Agnes o Tilde )

Vad kul för er gumman ! Kan inte annat säga än att jag är avunds på er.. skulle viljat följa med...

2010-04-01 @ 22:36:22
Postat av: Anna mamma till Clara

ÅÅå men va bra men var hittade ni stugan=) Vi e oxå ute då vi inte kan bestämma men snart måste vi det :-)

2010-04-01 @ 23:04:13
URL: http://annahanell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0