Onsdag!

Vilken dag! Skrev sist om pengarna som vi inte viste va det va för några. Nu i dag har vi kommit fram till att vårat topplån ligger som ett blancolån! Så det va inget annat! Så himla skönt! Så ska till banken på mån kl 11 & prata med henne! Så det löser sig nog nu ändå med billånet!

I lör drog Johanna, Andreas & ja till Ullared & shoppade lite! Gjorde bara av med 2500! Så det tycker ja är bra! Handlade mest till barnen. Men dom hade dåligt med kläder till Linus. Tur i oturen att det finns så mycket till honom efter Rasse basse! Tråkigt nog så hade Rasmus stl 80 när det va vinter så det finns inga direkt sommarkläder. Får gå upp på vinden så se om det finns några små kläder i stl 86.
Johanna & Andreas däremot handlade nog upp halva Ullared =). Men det är så det ska va när man ska ha barn! Tråkigt nog så hade dom jätte jätte dåligt med kläder i stl 50-56.

Pratade med syster yster förut. Nu är hon öppen 3 cm. Så det går framåt. Hoppas att hon slipper gå i flera dagar till. Ska ja va ärlig så är ja lite orolg hur hon ska klara en förlossning. Hon är så larvig med allt. Bara av förvärkarna gnäller hon =). Så ja skulle inte vilja vara Leslie sen haha. Men men Ungen ska ut, så enklet är det! Hoppas att hon får en snabb & lätt förlossning. & att barnet är friskt!!!

När vi har hämtat Rasmus sen ska vi upp till "stor" Rasmus som fyllde 5 i går! Skulle ha köpt honom en pool. Men det finns ju inga än. Inte ens på lekia hade dom en.

Har jobbat mån-tis natt. Har haft jour. Det älskar ja verkligen. Åker vid halv 9 när barnen sover & kommer hem utvilad precis lagom tills Rasmus ska till dagis! Skulle kunna byta bort mina vaken nätter till jour. Men lönen blir så förbaskad dålig då.

Nä ska packa lite tradera vinter nu medans lilleman sover!

/FIA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0