Tisdag!

Sitter & kollar på desperate hourswives just nu. Men det är reklam i vanlig ordning så då passar ja på att skiva några rader.

I dag har vi varit ute i det fins vårvädret i stort sett hela dagen! Gick ut vid 10 sen va vi ute till det va dags att gå in & laga lunch vid 12. Blev en snabbis lunch sen ut igen vid 1. Va ute tills Angelica kom med flickorna. Gick upp till öppna förskolan där dom visade film i dag. Våra små barn satt stilla en stund. Men som ja trodde så varade det inte så jätte länge. Men Rasmus satt faktist stilla längst =). Trodde ja verkligen inte! Men han tröttnade så klart efter ett tag så vi gick upp på övervåningen & lekte ist! Va en massa barn där! Men eftersom att det va så fint väder så stannade vi inte så jätte länge, så vi gick till lekparken ist! & det uppskattades kan ja lova! Rasmus va yxtokig sen när vi va tvungna att gå in för att laga kvällsmat!

När barnen hade somnat för kvällen så städade ja vårat skafferi & det behövdes. Allt va huller om buller. Men nu hittar vi där inne igen! Skulle ha målat lite till i dag men Robert får ta atg i det i morgon när barnen har somnat ist.

I morgon blir det en lång dag. Först p-möte sen ska ja jobba kvällen. Skulle ha gått på möte på dagis ist. Men ingen ville byta pass med mig. & ja förstår dom. Inget roligt att jobba hela dagen. Får se hur morgon dagen blir på jobbet så. MIn brukare har kommit in i nån trots så hon vill inte gå ut & gå längre... hopplöst att försöka få ut henne. I Söndags försökte vi men det slutade med 6 utfall... Så den här våren/sommaren kommer väl bli jätte rolig. Tur att ja ska vara ledig i 8 veckor =)

På Tor ska vi in till Linda & Albin. Ska in till stan först & hämta Linus 1 års kort. Ska även handla nått till lilla Alva & till Albin som vi ska på kalas till på sön!

Fre ska vi in till Malin & Markus & gosa lite med lilla Alva.

Lör ska Robert sätta upp alla lister i Linus rum & inne på lilla toaletten. Vi andra blir väl utomhus om det är fint väder. Annars får vi ta & åka någonstan!

Sön kalas för Albin!
 
Det va allt för denna gång!

/FIA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0