Ett tag sen ja skrev här!

Så va ska man skriva?
Vi har varit o tagit prover på Rasmus nu för att se om han är allergisk mot mjölk o mjöl. Hoppas verkligen inte det. Magen är inte helt ok ff. Är riktigt trött på det är nu. Tur att inte Rasmus lider så myclet av det i alla fall
Annars så går han på dagis nu igen! Han trivs som fisken i vattnet! Märks att han har saknat det!

I kväll ska vi på fest! Emma fyller 25 i dag! Så hon ska 80-tals fest med sin syrra! Ska bli rikigt kul att spöka ut sig! Kommer bilder på det i bilddagboken! Heter litenfius där oxå om ni vill se!
Pappa, biggan, mamma, mormor, moster o kusin kommer hit en sväng innan! Dom saknar Rasmus så dom ville komma en sväng! O det kan man ju inte neka till =)

Va hos Bm i tor. Gick så där. hade hoppas på en "normalstor" unge denna gång. Men va hon trodde med mätning av magen o allt så va det en liten skit även denna gång. Och ja som trodde att ja va större nu än med Rasmus. Men det är ja inte. 3 cm mindre. Men ungen ligger kanske åt andra hållet nu. Hjärtljuden låg på 150 i alla fall! Som Rasmus så det kanske bli en liten kille =) Annars så sparkar o lever den hela tiden.

Just det köpte en ny tv i Sön oxå! Jätte fin o stoor! Hade kunnat ha en tum mindre. Men karlar ska ju ha det värsta av det värsta =)

Nä nu ska vi klä på oss här!

Hej hej!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Det gör det... Var vissa personer som ville lägga sig i bara o jag var lite låg i övrigt så tog åt mig väldigt. Det känns bättre idag. Kram

2008-10-04 @ 08:36:55
URL: http://missyngve.blogg.se/
Postat av: slalalundberg.blogg.se

kan du börja skriva lite kanske xD

2008-10-26 @ 23:15:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0