Måndag!

Så va det måndag igen! Våren närmar sig med stora steg =) Så härligt när det regnar & man riktigt ser hur snön smälter!
I dag har vi inte gjort så mycket. Har tvättat 2 maskiner & plockat & styrt lite! Rasmus är hemma i dag då han kräktes i går kväll. Blir nog att vi trottsar regnet sen & knallar ut en sväng! Skönt med lite frisk luft & ungarna behöver det!


I fre va vi som sagt hemma hos familjen Nordqvist! Firade lilla Tilde som gar fyllt 1 år! Hon & fick en docka av oss! Sen blev vi bjudna på god tacos!
Vi bestämmde även att vi ska åka i början av Aug till Öland! Skulle ha ringt & beställt stugorna i dag men nu kanske inte Patrik får sem. Så vi får se vad som händer nu.

I lör va först Robert i väg med pappa & hjälpte Sara att flytta! Jätte fin lgh har dom fått nu! INte långt tid kvar nu för dom! Ska be Robert att han tar ner alla bebiskläder i dag så att ja kan börja tvätta upp lite till dom!
Sen framåt kvällen kom Therese, Johanna & Andreas hit! Vi satt & snackade en massa skit & kollade på gamla kort! Hur trevligt som hellst va det!
Inte lång tid kvar för Johanna & Andreas heller nu! Bebisar överallt =)

& i går åkte ja först in till studio dacke & beställde Linus 1 årskort! Beställde även en canvas på barnen! Så där belv man 4700 fattigare. Men men nu är det gjort i alla fall! 
Sen åkte ja förbi Sara & kollade på lgh!
När ja kom hem så gick vi upp till Roberts bror & firade David! Ungarna blev som tokiga så sprang omkring där på deras öppna ytor!
Va ute en sväng alla när vi kom hem. Mamma & mormor kom sen & firade Robert! Vi bjöd på vofflor!

Det va våran helg det! I morgon är det dags för jobb igen.

/FIA


Fredag!

& underbart väder ute =) Är precis inkommen. Har varit ute & lekt i någon timme. Som sagt Rasmus blir dyngsur! Va även i trädgården en stund som vi inte har kunnat vara i på hela vintern för all snö! Men nu så man ser gräsmattan här & var =). På tal om vår så såg vi snödroppar i tis =). Genast blev vi jätte glada ja & min jobbar kompis =)

I dag vaknade ungarna vid 7. Så vi har hunnit med en hel del! Fredags städat som man säger så fint hihi
Blev bestämt i morse att vi skulle hem till Linda & pata istället för familjen Nordqvist då Agnes hade kräkts i natt. Men nu va hon visst bra igen så vi knallar bort dit ändå! Bra det för annars hade vi inte kunnat betämma nått om sem förens om 2 veckor igen!

Pratade med min Therese förut! Hon kommer hit i morgon! Vi har inte träffats sen i okt när vi var på ladies night så det ska bli riktigt trevligt =). Sitta & snacka en massa skit igen! & så ska ja bjuda henne på Fias äggmacka hihi nått som hon & alltid åt som bakismat. Stekt ägg på smörgås med oboy =)

Ska som sagt bort till familjen Nordqvist om 1½ timme så ja ska börja göra i ordning oss!

/FIA


Vilken dag!

Ja vilken dag det har varit. Full rulle sen 20 i 7 i morse =). Då skulle Linus upp! Han fick en flaska välling sen la vi oss & myste i våran säng i hopp om att skulle somna om =). Men då kom Rasmus oxå upp! Så då va det bara att traska upp! Så vi gjorde iordning oss & åt frulle. Hann med att dammsuga & plocka ur diskmaskinen innan det va dags för öppna förskolan!
Sen efter det så följde Linda & Albin med oss hem! Va ute i 1½ timme & lekte. Nackdelen nu är att ungarna bli så blöta. Skulle behövt haft galonbyxor över. Men Rasmus har bara 1 par & dom är på dagis. Ska köpa hem ett par när vi åker till ullared nästa gång! Sen in & fixa med maten. Linus sov ff ute. Ungen sov i 3½ timme. Då gick ja ut & väckte honom hihi. Rasmus & Albin levde rövare här inne & då menar ja rövare =) Såg ut som ett bombnedslag här hemma =).
Gick ut igen vid halv 5 & letade påskris! Tillsist så hittade vi lite! Linda & Albin åkte hem efter det & vi gick in & fixade med riset! Blev så fint både inne & ute!
Sen åkte ja till gympan vid 6. Så ja är precis hem  kommen därefrån. Ska hoppa i en dusch & äta lite! Sen ska vi kolla på den nya Wallander!

Träffade även en mamma från dagis när vi va ute & letade påskris. Hon sa att hennes son nu har vattkopper så det kanske blir en vattkopp träff i helgen oxå =). Rasmus har haft det men inte Linus. Tänkte passa på nu när han inte går på dagis så slipper vi vabba =)

Annars så är allt på tipp topp här! Är Ledig hela helgen kanske är därför =)

Angelica! Du vet vart ja finns om du behöver mig! Dag som natt!!!

/FIA

Onsdag!

Jaha va ska man skriva i dag då..? Sitter & väntar på att kl ska gå. Ska i väg & jobba igen. Sen är ja ledig hela helgen & det ska bli så skönt! Har hela helgen inplanerad!
I morgon är det öppna förskolan. Sen ska Linda & Albin följa med oss hem! Linda sa att det skulle vara fint väder i morgon så vi bli nog ute hela dagen!
Fre hem till Familjen Nordqvist & planera sem & ät tacos!
Lör kommer pappa. Robert & pappa ska hjälpa sara att flytta!
Sön ska ja in till studio Dacke & kolla på Linus 1 års kort =) hehe bättre sent än aldrig =)
Sen kanske vi tar oss bort till familjegympan om vi orkar! Lite roligare nu för Linus när han knallar =).
Nu har har oxå lärt sig gå i sina kängor ute! Så nu är det lite lättre att vara ute!

Nä nu ska ja ta fram draken sen snabbis!

/FIA

Tisdag!

Nu va det länge sen igen som ja skrev. Men har jobbar från tor till sön så ja har inte haft orken eller lusten för den del att sätta mig här när ja kommit hem. Ska i väg vid halv 1 & jobba igen. Ska först träffa vaktmästaren som körde på våran bil & skriva på försäkrings pappret! Sen är det jobb hela dagen! Måste erkänna att nu känns det ganska bra att ja kommit i gång nu! Speciellt när lönen kommer =). Ska ta mig i kragen & gå till arbetsförmedlingen oxå & se om ja får stämpla upp till 100 %.

I fre fick ja åka in med Linus igen. Jäkla förskyldningar som tar så dant på honom. Han hade jätte mycket slem i luftvägrana somvandrade upp & ner hela tiden. Samt att han hade mellan 90-95 i syresättningen så det blev kåvepenin, desentol & mollipect den här gången. Så nu är han mycket bättre!

I går va vi & tittade på huset. Va inte mycket att hänga i julgranen tyvärr. Köket va rätt så fint. Men sen va det så himla små rum! Men nu har vi sett det i alla fall! 
 
Våren närmar sig med stora steg nu! Så himla skönt! Nu blir man glad när det regnar =)

I natt fick Malin barn dessutom =) Jätte grattis till dom!

Nä nu ska ja sätta lite fart här!

Förskylda barn!

I går fick Linus sprutan som sagt. & han reagerade med hög feber i vanlig ordning. Just nu ligger han & sover. Rasmus fick vi hämta från dagis i går då han va genom förskyld. Det går undan när det väl kommer skiten! 
Ska börja med maten snart. Blir fisk hemma på gästgivarevägen. Sen ska vi gå ut en sväng när Linus har vaknat & ätit! Ner & slänga lite skräp sen tar vi nog en sväng till affären oxå! Måste handla blöjor bla. Känner inte för att åka in till stan bara för blöjor. Sen när Robert kommer hem tänkte ja ta mina stavar & hörlurar & gå en sväng! Länge sen nu. Så det ska bli skönt!

Nä nu ska ja traska ut i köket & börja med maten! Rasmus börjar nog bli hungrig nu!

Måndag!

Nu va det ett tag sen ja skrev sist! Har hänt en hel del måste ja säga =)

I tor efter öfsk så va vi ute & lekte en stund & då ringer min mobil med ett okänt mobil nr? Det va Emelie uppe i lhg! Hon hade fått nys om att ett hus här ute på gatan är till salu! Ja direkt in & kollade! & det va jätte fint! Så ja sitter just nu & väntar på att mäklaren ska ringa mig i dag så att vi får bestämma en dag för visning. Typiskt att ja jobbade båda visnings tillfällena! Men det va inga problem Så som sagt är det nått att ha så ska vi ta vidare kontakt med bank & allt igen... Mindre kul men huset är så fint! Det är en ordenklig TVÄTTSTUGA!!! som ja har saknat! Slippa ha tvätten hängandes överallt! Ser ganska så fräscht ut oxå förövrigt! Lite omtapeseringar så där men det får man ta allt eftersom i så fall! Men vi får se som sagt! Ska kolla på det i alla fall!

I Lör åkte vi in till stan redan vid halv 10. Va hemma hos Roberts farmor & fikade lite sen gick vi bort tíll Roberts föräldrar & åt! Lämnade även Linus där! Mamma kom & hämtade Rasmus oxå! Sen åkte vi hem & gjorde iordnig oss! Gick bort till dagis där det va stormöte & lite party efteråt! Det hölls chokladproving! Vilket va mycket intressant!! Sen åt vi god mat! Kallskuret med potatissallad & Potatisgratäng! Jätte gott! Kollade på melodifestivalen & fel låt vann även det här året! Förstår inte svenska folket! Den kommer ju inte ha en chans sen. Va hur trevligt som hellst i alla fall!!! Kul att se alla föräldrar! Gick hem vid 1 tiden!

Lördag sen så vaknade ja vid halv 10. Typiskt när man får sova... ringde direkt till Linus. Det hade inte alls gått så bra. Han hade somnat vid kvart i 12 som först... unge säger ja bara!! Som sagt att syskon kan vara så olika! Rasmus hade det i alla fall inte varit några problem med! Han ville  inte ens hem sen  =)
Sen somnade ja om! SÅ skönt!  Sov i någon timme tills första personen ringde & väckte mig... & varför i hela världen kan man inte säga att man ligger & sover för? Det lär ju höras på rösen ändå att man sover =)
Vid 2 tiden åkte vi & hämtade Linus ialla fall! & har nog aldrig sett honom gladare någon gång hihi
Rasmus kom hem vid 5 tiden! Sen tog vi det bara lugnt hela kvällen!

I dag fick mamma komma hit. Körde upp Rasmus till dagis. & rita kors i taket i dag va han ledsen när ja lämnade honom. Han fick nämligen inte ta mig sig en traktor in som låg i mammas bil... SÅ det ska bli intressant sen när Robert ska hämta honom & se hur han har varit i dag! Åkte in till bvc med Linus han fick 1 års sprutorna! Gick bra! Lite gnäll va det allt med över lag gick det bra! SÅ nu väger han 9200 & är 76 lång! SÅ han växer den lille!

Ska på möte vid 1 så robert kommer hem vid 12 tiden. Då ska vi äta lite inna ja sticker i väg. SÅ det är nog dags att sätta fart med lunchen!

/FIA


Onsdag!

Härliga härliga vår väder! Säger bara vilka dagar vi haft nu! Så himla underbart. Synd bara att det ska förstöras med att det ska snöa i helgen =(.
I går tog Linus & ja en härlig promenad efter att vi lämnat Rasmus! Ska försöka göra det varje dag vi lämnar Rasmus! Sen åkte vi in till stan! Ja bytte ett linne till mig & köpte en jätte snygg vårjacka till Rasmus! Dom fick även varsina vårbyxor! Såg även att på HM har dom fått in kortbyxor nu! Känns lite tidigt med det ännu! Det får ja handla sen när vi åker till ullared framåt vårdagarna!
Åkte även förbi Roberts jobb & kikade på bilen som vi ska köpa! Den va väldigt fin! Stor & bra! Så nu är det bara att ta tag i försäkringen på forden så att vi får in den på lagning någon gång. Men på nått lustigt vänster så skuter ja upp allt jobbigt =) Får ta mig i kragen i morgon!!!

På tal om i morgon så är det dags för öfs i morgon igen! Sen på em/kvällen är det gympa sen dags för jobb på kvällen. SÅ i morgon går dagen!

Uchh i dag är ja så trött! Blir sängen snart för mig!!

/FIA

Måndag!

I dag är det måndag igen! & vilket väder vi haft! Har varit inne i dag & dammsugit samt torkat golven som verkligen va välbehövt! Brukar försöka torka av golven mist 1 gång i veckan men av någon avledning har ja börjat slarva med det! Det är så skönt att bara vara när man är ledig!
Gick en kort kort promenad förut när Linus skulle sova! Man känner verkligen hur man suger i sig solen! Så himla skönt! Droppar gör det massor oxå! & blött är det ute! I morgon när vi har lämnat Rasmus sk aja försöka gå runt byn igen! Både Linus & ja behöver den friska luften! Ska bli skönt sen när snön försvinner & man får ta på barnen vårskorna! Lite lättare för Linus att gå då! Som det är nu så kan han inte gå alls i vinterkängorna. Tyvärr!

Rasmus va överlycklig i morse när ja väckte honom & sa att han skulle till dagis i dag! Han har saknat det! Han har ju varit borta i 2 veckor! Han sprang in när vi kom dit! Sprang överallt & viste inte riktigt va han skulle leka med!

I går tog vi det väldigt lungt! Ja gick upp vid halv 12. Slängde mig i en dusch för att försöka bli människa igen =) Ett tappert försök i alla fall hehe. Blev inte människa förens vid halv 4 när ja hade tagit en tupplur =) Åkte bort till äffären & handlade ingridenser till en texmex tårta ohh gud va gött det va! Vi åt som grisar alla 4 =)

I lör i alla fall hade vi väldigt trevligt! Det började med ett ljusparty! Ja köpte 18 the ljus som luktade jätte gott! Men för 18 ljus ( som ser ut som värmeljus) så gav ja 99 kr!  Men man kvaleten är ju inte direkt som ikeas heller! Sen år vi jätte goda pajer hade Carina gjort! Sen kollade vi på andra chansen. & som vanligt så vann inte rätt låt! Sen satt vi & snackade & tiden bara flög i väg! Spelade TP & ja måste erkänna att ja inte är världens smartaste männiksa =) hehe aldrig påstått heller! Men många skratt & tårar va det i alla fall! Jätte kul med andra ord! Måste göras om!

Nä nu ska ja gå & leka med mina små trollungar!

/FIA

Fredag!

I dag är det äntligen fredag! Ska i väg & jobba vid 8 tiden. Har jour igen så det är inte så anstängande! Ja hoppas att ja kan sova i natt bara! Annars så är ju Robert hemma i morgon så ja kanske kan få gå & lägga mig en stund? 8.
I morgon ska ja på tjej fest =) Nått som ja ser framemot! Robert skulle stanna & handla öl till mig på vägen hem! Betällde 4,5 bara!

I dag än så länge så har vi plockat & styrt här hemma! La Limpan precis. Rasmus han kollar på bompa i vanlig ordning. Tyckte inte att tvn skulle vara på nu på fm. Men han blev yxtokig när ja inte satte på... Tv nörd har han minsann blivit! Fick in honom en stund på sitt rum så att han byggde en tågbana innan ja satte på tvn i alla fall!

 
I går på fm va vi uppe på öfsk! Alltid lika trevligt. Förstår bara inte varför Linus ska vara så tråkig där uppe. Han bara tjuter den första timmar. & kommer han 2 m ifrån mig så tjuter han. Sån är han aldrig annars! Uchh ska han vara sån här så bävar ja inför inskolningen.
Linus han somnade i alla fall i vagnen på vägen hem! Rasmus & ja passade på att vara ute & leka lite innan vi gick in. Linus han sov så gott ute i nästan 2 timmar! Då passade ja på att skura båda toalettera från golv till tak!

Vid 3 tiden gick vi upp till familjen Eloff! Oscar har fyllt år. Men eftersom att barnen har varit sjuka så har vi inte firat honom än! Han fick i alla fall en jätte tuffkortärmad tröja & tekniklego av oss! Han blev nog nöjd!
Skulle ha gått på gympan i går kväll. Men fick sån fruktansvärt ons i huvudet så det va ingen ide att åka dit ens. Lagade kvällis & la barnen tidigt sen gick ja & la mig. Men kunde inte somna ändå.. Låg bara & funderade på allt & inget...

Nä dags att börja med lunchen igen!

/FIA

Onsdag!

Uchh vilken dag säger ja bara. Har sovit skit på jobbet. Somnade vid halv 2. Sen vaknade ja flera gånger mellan halv 5-halv 7. Sen fick vi stå & vänta på färdtjänsten i 20 min. Kallt som satan va det! Handlade lite innan ja åkte hem med, så stackars Robert blev sen till jobbet. Sen när ja kom hem här så åt vi frukost! Hade handlat glass i dag & det såg ju självklart Rasmus så direkt efter frullen så skulle han ha glass. Det fick han självklart inte! Behöver inte äta en massa sött titt som tätt! Räcker med att han får en glass när vi fikar! Förstår inte på såna föräldrar som ger sina barn sötsaker hela tiden! Rasmus fick majs & gurka som godis i början! Det nöjde han sig med! Hoppas att det funkar på Linus med! 
Åter till dagen. Rasmus har trottsat hela dagen! Va ute en sväng & lekte en sväng för att han skulle bli av med lite energi. Gick inget vidare. Först skulle han hem till "stor" Rasmus & när han fattade att inte han va hemma så fortsätte han gå. Då skulle han hem till Agnes & leka. Unge... fick släpa honom hem. Det va droppen. Då gick vi in. Sen satt han i hallen med overallen på i säkert 10 minuter & tjöt! Han har även sprungit som en galning i både kyl/frys & skafferiet. Så han har varit x- antal gånger på sitt rum i dag! Blev ju inte direkt bättre av att ja va trött heller. Kände att ja inte hade nått tålamod alls. Ja som brukar klara det mesta utan att brusa upp! Men inte i dag! 
Linus däremot har varit en liten ängel i dag! har inte sagt ett ljud! Såg nu i kväll när vi borstade att det kommer upp 3 tänder till uppe! Uchh 3 st på en gång! Lilla vännen! 

I morgon är det full rulle! Först öfsk. Den vid 3 ska vi upp till familjen Eloff & fira Oscar! Sen är det gympa =) 

Nä nu ska ja faktiskt krypa ner i sängen!

/FIA 

Tisdag!

KOm hem här vid halv 9. Mötte Robert i dörren bara =) Satte oss & åt frukost direkt! Smakade bra! Sen har vi pysslat lite här hemma! La Linus vid 11 tiden. Da passade ja på att lägga ut lite kläder på tradera igen! Hoppas på att bli några hundra rikare hihi.
Efter att Linus hade vaknat & ätit så gick vi ut & lekte lite! Va rätt så skönt ute! Rasmus han va i lekparken medans Linus & ja fick stå på gatan & titta på honom! Just nu sitter vi & kollar på Nalle Phu! Rasmus verkar tycka att filmen är rätt bra! Sitter som ett tänt litet ljus!
Rasmus han ska vara hemma från dagis i morgon med! Inte för att hans allmäntillstånd är dåligt utan mest för att han hostar så fort han anstränger sig. så vi siktar in oss på nästa vecka ist!

Försökte föresten att få Linus att gå ute i dag. Gick inte alls bra. Så fort han skulle ta ett par steg så ramlade han =) Klumpigt med skor!
Såg i går att han håller på att få 3 tänder till! Kanske inte så lustigt att han är lite små gnällig! Skulle ja med va =)

Vid halv 7 ska ja bort till Camilla med Angelica & Malin. Det är nått kläd party igen! Får väl se om dom här kläderna faller mig bättre i smaken =) Blir bara att vara där en snabbis ska i väg igen i kväll & jobba!

Tänker på Angelica med familj. Hoppas att Oliver kommer hem!

/FIA

RSS 2.0