2010-08-30

Barnen är på dagis nu. Ja ligger i sängen & har feber & ont i halsen. Ska snart gå upp & göra mig i ordning för att hämta dom. Robert har sem i dag & håller på & snickrar ute.

Helgen som varit har varit rätt så intensiv. I lör va Ja, Robert, Rasmus & bror min i Jönköping på lasbilsmässa. Linus va Hos Linda & det hade gått så bra!
I går va vi på kolmården. Barnen trivdes & det gick jätte bra! Linus älskade att vara inne på barnens bondgård! Inte ett dugg rädd för djuren. Tur med vädret hade vi med. Inte för kallt & inte för varmt.
När vi kom hem i går vi fick en chock. Det va vitt på marken. Det hade tydligen haglat!

Nä mu ska ja bege mig upp

/FIA


2010-08-25

Blev ingen farbror doktor för Rasmus del i dag. Han vaknade i natt med 39 g feber. Förbaskade dagis basiller =)


Angelica: har nog inte sagt nått för att vi inte tar det så allvarligt! Som sagt han har energi till tusen så det vore konstigt om det skulle vara nått fel på honom =).

Blir en lugn hemma dag i dag för våran del!

Blir en PW i kväll förhoppningsvis!

/FIA


Ska föresten....

Till farbror doktorn med Rasmus i morgon & kolla upp hans lilla hjärta! Dom upptäckte på 1 års eller om det va 1½ års kontrollen ett hål i hjärtat som bebisar kan ha när dom födds. Det hade uppkommit senare eller om det av någon lustig anledning inte upptäckts tidigare. Hoppas bara att han är lika medgörlig i morgon som han va hos tandläkaren =). Ctg ska ju tas i morgon. & sätta det på en 3 åring som inte kan vara still! Det blir nog intressant! Men ja har tjatat & tjatat i dag om hur farbror doktor ska göra så förhoppningsvis har ja förberätt honom ordentligt!

Nä nu blir det sängen!

/FIA


2010-08-24

Då va ungarna på dagis igen. Måste erkänna att det är lite jobbigt att lämna dom! Eller Linus. Rasmus är ju van att vara där! I går hade ja nästan tårar i ögonen när ja gick hem. Men det hade gått så bra! Han hade både ätit & sovit =).

I går gick vi våran vanliga PW! Det är så jäkla skönt! Hade gått ner 2 kg med i morse hade ja gått upp ½ igen. Muskler? Hoppas det! Har även gått ner 2 cm runt midjan! Ska skriva i måtten sen i kväll tänkte ja!

I kväll är det styresemöte på dagis. Ska bli intressant & se vad dom har att säga =)
Så i kväll blir det tyvärr ingen promenad för min del... Robert skulle i väg på annat sen i kväll med.

På lör ska vi på lastbilsmässa på Elmia! Kanske inte låter så kul men min pappa ska ställa ut "sin" lastbil & han har fått en massa biljetter. Tror ungarna kommer älska det =)

& på tis ska vi i väg till kålmorden med Linda, Patrik, Albin & ebba! Ska bli så kul! Hoppas nu bara på skapligt väder. Regnar det lite gör det inget bara det inte inte vräker ner. & gör det det så får vi gå in på tropicaiet ist. Det löser sig alltid =)

Nä om man skulle passa på & greja medans ungarna är på dagis!

/FIA


2010-08-21

Då va det lör & morgon promenaden är avklarad! Vi gick vid 9 i morse! Så skönt fast det regnade! Har starka funderingar på att springa lite i kväll med. Ta en liten kortis i skogen bara! Är så taggad nu =)
 I dag ska vi inte göra nått särskillt. Robert är i väg & hämtar en massa virke hos mamma. Sen ska han väl bygga & ja ska klippa gräset. Så hoppas verkligen inte att det kommer mer regn nu!

& på tal om regn så får det mer än gärna vara uppehåll resten av dagen då en bekant ska gifta sig i dag =) Håller tummar & tår för att ni ska få en underbar dag! Ska tänka på er om 2½ timme =)

Har förjäves letar efter rorri wallies till Linus rum. Men nu ger ja upp & har budat på tradera på ett par cars wallies ist. Det får duga till honom =). SOm det ser ut nu så är det jätte tomt på hans vägg!

Lämnade ungarna själva på dagis i går en sväng! Hade gått hur bra som hellst. Linus hade lite svårt att somna. Men ja tror inte att han va så jätte trött? Så vi åkte in & handlade när vi kom hem från dagis & ja trodde att han skulle somna i bilen. Men icke! Han somnade först vid halv 3 när vi kom hem!
Va lite orolig först att han inte skulle orka vara vaken över maten på dagis då ja har lagt honom vid halv 11-11. här hemma. Så ja har bett om att få lämna ungarna redan kl 11 fast ja börjar kl 1. Men nu kan dom nog vara hemma till halv 1 i alla fall. Ja måste ju ändå laga mat till mig & då kan dom lika gärna äta med mig här hemma!

/fia


2010-08-18

Härligt väder vi har i dag! Man bli sååå mycket piggare när solen tittar fram! Behövs så lite för att göra mig glad! Lite sol =)

Annars i går så gick vi PW igen ja, Angelica & Linda! Går toppen & det är så skönt! Ställde mig på vågen i morse & 2 kg är redan borta! Men nu går det säkert sakta! Men som sagt skönt att 2 kg redan är borta! Blir lite mer sporrad då =)
Blir en Pw i kväll med!

I dag ska vi upp till dagis vid 1 tiden. Ska stanna över mellis! Hoppas att Linus kan sova en stund innan bara. Någon timme i alla fall!.

Albin är här just nu. Linda lånade våran gräsklippare så då stannade Albin här så länge! Dom är ute i trädgården & leker alla 3!

Va hos tandläkaren med Rasmus i går! Gick hur bra som hellst & han gapade som att han aldrig gjort annat förut =). Han hade början till hål med men med lite extra borstning så va det inte så farligt! Så som sagt borsta borsta =)

/FIA


Lite mått

Vikt: 62
Lår: 63 cm
Mage: 99 cm
Bak: 102 cm

Så får vi se vad som händer nästa vecka =)

2010-08-16

Va har ja oroat mig för? Det gick ju hur bra som hellst att va på dagis i dag? Han sprang omkring & lekte som inget. Brydde sig inte ett dugg om mig. Rasmus han är jätte glad åt att vara tillbaka. Fick knappt med mig grabbarna hem. Slutade med att en av fröknarna fick hjälpa mig =). Sååå skönt att Rasmus trivs!

Just nu så sover Linus, Rasmus & ja tittar lite på tv. Ska snart gå ut till köket & plocka in i diskmaskinen efter lunchen. Sen vet ja inte va som händer. Blir kanske en tripp bort till Albin. Rasmus har tjatat om honom nu i dag. SÅ vi får se om Linda är hemma sen.

I kväll blir det en promenad igen. Mätte både magen, baken & låren i går kväll så att ja kan se om det händer nått där =)
Den 1 Sep börjar äntligen gympan igen i alla fall! Ska bli riktigt skoj att komma igång igen!

Nehä om man ska sätta lite fart nu då!

/FIA


2010-08-15

Då va det söndag igen & Roberts sista sem dag! Även Linus sista dag innan allvaret börjar =). Har plockat fram & namnat alla kläder som ska med till dagis. Insåg helt plötslgt att det är välbehövligt med en tripp ner till ullared i höst! Har Precis plockat bort alla kläder i st 80 för honom & insåg att han har väldigt dåligt med slit & släng kläder i 86. Så ja måste ha rensat ut efter Rasmus för bra =).
Måste erkänna att det känns lite pirrigt redan nu att han ska bli stora killen & börja på dagis =). Men förhoppningsvis så kommer det att bli lika lätt att skola in honom för det va med Rasmus!

Annars så har vi inte gjort så mycket i dag än. Rasmus är hos mamma & ja & linus har tagit en tripp till min farbror & hälsar på! Pappa & Biggan va där med.

I går va det barnensdag här i Nykyrka. Dessvärre så hann vi dit lagom tills det slutade. Men fick ju en promenad i alla fall! Vid halv 8 så åkte ja in till stan. Gick ut & käkade lite på Balkan med mina kusiner. Trevligt! När ja kom hem här så åkte ja bort till familjen Nordqvist. Hela gänget va därborta & hade grillat & styrt. Alla va lagom runda under fötterna med =).

Så nu håller ja på med kvällsmaten sen tänkte ja ta en promenad! Har blivit allt för dåligt med det i sommar!

/FIA


2010-08-08

Fy fanken vilken lång & tråkig dag. Måste erkänna att ja knappt har gjort ett handtag än. Ska bädda rent & hänga tvätt! Sen är det inplanerat en promenad i em. Måste även bort till affären & handla mjölk igen. Skulle behöva en egen ko så mycket mjölk som vi dricker =). Vissa dagar går det åt 2 l mjölk här! Sen går vi nog bort till Linda & pata kollar påt lite =)

Linus sover sen ett par timmar tillbaka! Han är så gnällig just nu. Förstår inte vad det är med honom riktigt. Skriker rätt ut & slänger sig på golvet. Kastar det han har i händerna. Humör kallas det! Han behöver nog stimuleras lite på dagis tror ja =)

På tis firar Robert & ja 10 år! Funderade på vad vi skulle hitta på. Men vi får ingen barnvakt på kvällen så vi tar busfabriken med barnen ist =). Några som vill följa med?

Nähä om man skulle sätta lite fart här nu då!

/FIA


2010-08-06

Rasmus & ja har varit i skogen i dag & plockat en massa goa blåbär =). Finns massor! Blir en sväng i morgon med!
Vi har även bakat blåbärsmuffins! mumma =). Så är det någon som vill ha fika så är det bara att slå en plinga =)

Robert & Rasmus åkte in till stan för att handla lite. Linus sover & ja ska snart hoppa i en dusch. Ska passa på sen att plåga mina stackars ben igen med epilatorn lite tänkte ja! Verkar ju som att det ska bli fint väder nu ett par dagar framåt!

Nä dags att sätta fart här då innan Linus vaknar!

/FIA


5 Augusi

Uchh snart är semestern slut redan. Inget som ja ser framemot att börja jobba igen. Det är väl nackdelen med att vara ledig så länge att det är jobigt att komma tillbaka. Men men det får bara gå helt enkelt. & när man väl är tillbaka så går det nog bra!
Linus skolas in på dagis med den 16! Ska bli kul! Han kommer att älska det lille plutten!

Linus vaknade vid halv 4 i natt & va jätte varm. Fick då en flaska välling & somnade om. Vaknde igen halv 6 & fick då en panodil. 39.4 hade han. Vi gick & la oss igen efter & kollade på tv. Han sov till & från till halv 9 då Rasmus kom upp. Sen har febern försvunnit under dan. Kom tillbaka nu i kväll. Hoppas att han sover bättre i natt! Eller på morgonen i alla fall =)
 Annars i dag har dagen flutit på med besök av både bror, nilla & av Linda med barn! Bjöd på pannkakor som åts med god aptit =) Matmamma har ja blivit mer eller mindre åt familjen Walter/Arnesson =) Men va gör man inte för sina när & kära när dom har fullt upp med huset. Kan ju inte hjälpa till mer än att ha Albin & sen att bjuda på mat!
Har funkat jätte att ha Albin här! Barnen bråkar stundtals men vilka barn gör inte det?

I morgon har ja lovat Rasmus att vi ska gå till skogen & plocka blåbär. Robert va lite sugen på att följa med han med så vi får se om hela familjen går & plockar!

Hade bra!

/FIA


RSS 2.0