2010-08-21

Då va det lör & morgon promenaden är avklarad! Vi gick vid 9 i morse! Så skönt fast det regnade! Har starka funderingar på att springa lite i kväll med. Ta en liten kortis i skogen bara! Är så taggad nu =)
 I dag ska vi inte göra nått särskillt. Robert är i väg & hämtar en massa virke hos mamma. Sen ska han väl bygga & ja ska klippa gräset. Så hoppas verkligen inte att det kommer mer regn nu!

& på tal om regn så får det mer än gärna vara uppehåll resten av dagen då en bekant ska gifta sig i dag =) Håller tummar & tår för att ni ska få en underbar dag! Ska tänka på er om 2½ timme =)

Har förjäves letar efter rorri wallies till Linus rum. Men nu ger ja upp & har budat på tradera på ett par cars wallies ist. Det får duga till honom =). SOm det ser ut nu så är det jätte tomt på hans vägg!

Lämnade ungarna själva på dagis i går en sväng! Hade gått hur bra som hellst. Linus hade lite svårt att somna. Men ja tror inte att han va så jätte trött? Så vi åkte in & handlade när vi kom hem från dagis & ja trodde att han skulle somna i bilen. Men icke! Han somnade först vid halv 3 när vi kom hem!
Va lite orolig först att han inte skulle orka vara vaken över maten på dagis då ja har lagt honom vid halv 11-11. här hemma. Så ja har bett om att få lämna ungarna redan kl 11 fast ja börjar kl 1. Men nu kan dom nog vara hemma till halv 1 i alla fall. Ja måste ju ändå laga mat till mig & då kan dom lika gärna äta med mig här hemma!

/fia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0