.....

Det stora hösttestet
- Gör det innan Oktober tar slut !
 
kärlek
är du kär? - Ja
i vem isåfall I Robert 
har du dumpat någon? - Ja
har du blivit dumpad? - Ja
hur många förhållanden har du haft? - 1 seriöst
har du verkligen varit kär? -  Japp självklart
har du sagt "jag älskar dig" utan att mena det - Nej
är du rädd för kärleken? - Nej
 
badgirl / badboy
har du rökt? -  ja
har du varit full vid fel tidpunkt? - Njae
har du varit otrogen? Nej
har du haft camsex? - Nej
har du spelat klädpoker?- hahaha ja då
tycker du att det är coolt att supa? Coolt? Ne men kul :D
 
utseende
hur lång är du? - 152
hårfärg? - brunt
stil? Bekvämt
är du nöjd med ditt utseende? Njae....
är du mogen? - Det hoppas ja!
 
fritid
du har varit på läger? - japp
du skriver låtar/dikter? Nope
du spelar handboll/basket? Nej
du spelar fotboll/innebandy?  inte det heller
du är ofta med kompisar? Ja mycket ja hinner
 
du tycker om att
[x] kramas
[x] prata
[x] sova
[ ] gå upp tidigt
[x] lyssna på musik
[ ] lyssna på musik i hörlurar 
[x] vara på stan
[x] vara ensam
[x] vara med kompisar
[x] att vara kär
[] vara i skolan 
[x] vara hemma
[x] shoppa
[x] se på film
 
du är nöjd med
[] din kropp
[] din röv 
[]  din snopp
[] din mage
[x] dina ögon 
[/] ditt hår 
[] din längd
[x] din näsa
[x] din mun
[ ] ben
[] dina tänder
[x] händer
[x ] fötter
[] hela alltet
[x] ditt liv    
[x] dina vänner
[x] din familj


Ullared!

I går bar det äntligen i väg till ullared! Åkte vid 4 tiden. Va helt död =). Det va Linda, Pata, Patas bror med tjej! Så det blev en tjejbil & en grabbbil =). Vi kom ner strax innan 8. Kö va det in men det gick fruktansvärt fort in! Sprang ner till leksakerna först för att slippa allt folk! Gjorde rätt i det för det va knappt nått folk där alls! Hittade nästan alla julklappar! Ska köpa nått mer till Linus så att dom får lika många paket! Annars så får dom inte många av oss. Men jisses va folk det! Hittade annars det vi skulle ha plus lite till =). Kom hem här med 6 påsar! Så vi handlade en heldel!

I dag va ja helt slut när barnen ville gå upp! Bara att masa sig upp & se glad ut! Har grejat & styrt. Tvättat upp alla kläderna som ja köpte i går. Gick ut en sväng nu i em till lekparken. Carina kom med & så drack vi lite kaffe & snackade lite skit! Vi ska snart i väg till willys & handla lite. Sen blir det en kvällspromenad! Blir tidigt i säng i kväll känner ja!

/FIA


2010-08-22

Då har årets första snö kommit!
Vaknade av att Rasmus kom inspringandes & gapade & skrek! Snö mamma snö! Ja vill ut & leka nu =).
Åt frukost & gjorde iordning oss. Mamma kom vid 11 tiden. Gick sen ut & lekte i snön. Snön är väl ingen favorit hos Linus. Inte i dag i alla fall. Kallt & så va det kramsnö så all snö fastnade under skorna. Blev svårt för honom att gå. Arg som ett bi blev han. Rasmus han däremot älskar det. "stor" Rasmus & han gjorde hopp & grejer som dom åkte i! Blev så arg när vi skulle gå in. Linus däremot knallade in som aldrig förr =). 
Åt lunch sen gick vi bort till affären. Men då va det riktigt kallt. Hade börjat blåsa då med. Rasmus gick hela vägen & gick på kanten hela tiden!
Mammis åkte hem vid 4 tiden.
Meningen va att vi skulle upp till fam Eloff nu i kväll men deras Rasmus hade fått feber. Så vi bestämde oss för att ta en pizza till kvällsmat ist =). Gott va det. Länge sen nu!

Linus har knölat & bökat här nu i kväll innan han ville somna. Bara han inte börjar bli sjuk nu till Söndag då vi ska till Ullared!

I morgon är det dop för lilla Alva i Vadstena.

Fick veta en hemsk nyhet i dag. Inget ja vill skriva om här innan den personen själv har gått ut med det. Men du ska veta att ja tänker på dig & hoppas att allt löser sig till det bästa! Finns här om det är nått!


2010-10-19

I daga har vi haft en mysig inne dag! Eller mysig & mysig är väl synd att säga. En inne städar dag rättare sagt! Tvättat & donat som tusan! Va inget roligt väder att va i heller. Solen kom väl fram ett tag på em. Men då stod ja & gjorde pannkakor!

Linda va över på frukost. Hon kommer hit i morgon fm med & ska lämna Ebba en sväng. Linda ska i väg & jobba en sväng!

Ullared blir föresten på Sön som först. Patrik fick inte ledigt så vi åker då ist! Huvudsaken att vi kommer i väg!

Nä nu ska ja borsta tänderna på Rasse basse!


2010-10-17

Då sitter ja här igen. Sista natten på jobbet för den här gången. Ska bli skönt att gå på dag igen! Är ledig som sagt nu i 10 dagar. Har inplanerat en ullareds tripp på fre! Ska bli kul. Meningen va att vi skulle åka i början av dec. Men vi kunde inte hålla oss längre =). Ska bli kul! Har inte så jätte mycket att handla för men tillräckligt för det som vi ska ha! Så pass mycket så att dom som betyder mest för oss får det som ska ha!

På lör är det dop i Vadstena för lilla Alva & på Sön är det höstutflykt med dagis!  Så dagarna kommer att flyta på ändå!

Har hittat min halloween dräkt nu med! En dark angel! Kommer att bli jätte bra med lite svart smink oxå! Ska bli kul! Robert skulle först vara en stor pruttkudde men han får allt byta nu när ja har hittat min på en annan sida =)
 Frågan är bara vad man ska köpa till Pernilla som fyller 25 år då! 

Kollar just nu på grannfejden. Hur i fanken orkar människor lägga så mycket energi på andra? Kan inte för mitt liv begripa hur det kan vara roligt att prata skit om andra. Leva på andras olycka.... 
Stackars satar som inte har något annat att prata om! 

Nä nog skitsnackat från mig!
/FIA
 


2010-10-16

Kom hem här för en stund sen från jobbet. Njuter utav tysnaden. Bara tv & tvättmaskinen som väsnas här hemma. Kallt ute i dag. Fick skrapa rutorna innan ja kom hem. Känns tidigt? Men så säger man väl varje år?

Lille plutt har då fått vattkoppor. Fick dom förra lör så dom håller på & torkar nu. Har fått Tavegyl av Carina för att underlätta nätterna på honom. Kliar i hårbotten.
Ett jäkla pusslande när ja ska jobba. Tur i oturen att ja har haft jour så Robert har fått börja när ja kommit hem. På måndag när ja haft vaken ska Linus vara hos Linda medans Rasmus ska vara på dagis. Sen är ja lååång ledig! I 10 dagar! Ska bli så skönt! Älskar att bara vara hemma =)


Fina höst dagar har vi haft. Har varit ute hela em både ute i trädgården & grejat & i lekparken. Är så gött att fika ute =).

Robert ska i väg en sväng & svettsa nått åt sin bror. Sen tänkte ja sätta honom på att putsa våra förnster ute =). Är allt för länge sen vi gjorde det.

Nehä om man skulle väcka trollen nu =) Saknar dom när ja är i väg. Inga att gå in till om nätterna & kolla på!

/FIA


2010-10-08

Vill börja med att gratta världens bästa granne Carina på sin dag i dag!

Fredag & ja är så jäkla trött. Nått har hänt med min morgon trötta Linus... Från att vakna 9 till att vakna kl 5!! urk säger ja bara! Hoppas att det va en engångs grej att vakna kl 5. Robert va snäll & gick upp tog honom. Men hade ändå svårt att sova då Linus skulle ha frukost & grejade & styrde! Men ja fick ligga kvar i alla fall! Nu är han på sitt rum & styr lite. Ska väcka Rasmus snart med. Så får vi se vad den här dagen har att bjuda på!
Albin & Ebba har vattkoppor så vi kanske går bort dit & hoppas på att Linus med får det om han inte redan är smittad. Då borde han få det när som hellst nu! För min del får han gärna vänta i 2 veckor då det är dagis kort nästa vecka!

Nehä om man skulle ta tag i dagen

/FIA


2010-10-06

Då sitter ja här igen då, på jobbet! Har inte gjort annat känns det som. Men det blir bra julklapps pengar =).

I dag har ja sovit till 2. Pratat med johanna säkert i en 1 timme! Förstår inte att vi kan ha så mycket att prata om! Pratar nästan varje dag med varandra =). Sen hämtade ja barnen. Hem & åt, badade barnen sen la dom i säng strax innan 7. Slocknade på en gång båda 2. Rasmus har kommit in i en "monster period" nu. Så det är moster i hans rum när han ska sova =). Får gå in flera gånger & skrämma bort monsterna innan han kan somna hehe Allt för att slippa sova! Men som sagt i dag somna dom utan några problem.
Robert är i väg med jobbet & bowlar & äter i kväll. Så Linda & mamma fick komma en sväng & passa barnen nu i kväll. Mamma jobbade till 10 & ja börjar 9 så Linda kom en sväng imellan! SÅ tack snälla ni!

I helgen har vi fullt upp med att greja. Ska fixa det sista i trädgården innan vintern. Klippa gräsmattan en sista gång & kratta upp dom förbaskade löven som vi får in! Uchh hatar björkarna utanför oss! Dom är vackra på sommaren men fy vad löv det blir utav dom.
Robert & Pata skulle dricka vin i helgen så ja, Linda & barnen hittar säkert på nått med.

/FIA


2010-10-02

Den här natten måste ja erkänna har gått fruktansvärt bra än så länge! Va lite trött vid 11 tiden men det gick över ganska så fort! Har gjort det ja har tänkt att göra. Har betalat räkningarna som ja skulle ha gjort i tis natt. Men då va ja för trött. Så det fick bli i dag ist. Bättre sent än aldrig!
 Har kollat efter lite julklappat till barnen men vet inte va vi ska köpa. Dom har det dom behöver anser ja! Bättre att skicka pengarna till behövande! Nä vars nått ska dom väl få. Men tanken slog mig när ja tittade runt. Får väl ränsa & slänga en massa skit så dom får plats med nått nytt.
Har kollat ut kort som ska vara till almenackan. Våran standard julklapp till alla släktning. En bra & uppskattat grej.
 Har efterforskat lite om vinteroveraller. Så ja skickade efter 2 st. Hoppas dom passar!
Har även skickat efter dop presenter till Edvin & Alva! Så nu är det klart med!
Håller även på att lägga in kort på bilddagboken. Så morfar & farfar & farmor har nya kort att kolla på!

I morgon blir det att sova bort hela dagen. Kommer hem vid halv 8. Kommer nog säkert inte i säng före halv 9 i alla fall. & sen i väg till 6 igen.
På Sön är det dop för lilla Ebba. Dop presenten är klar för länge sen!
Nästa vecka jobbar ja inte riktigt lika mycket. Kommer bara sova bort 2 dagar!

2 timmar kvar den kommer dag personalen!!


RSS 2.0