2010-08-15

Då va det söndag igen & Roberts sista sem dag! Även Linus sista dag innan allvaret börjar =). Har plockat fram & namnat alla kläder som ska med till dagis. Insåg helt plötslgt att det är välbehövligt med en tripp ner till ullared i höst! Har Precis plockat bort alla kläder i st 80 för honom & insåg att han har väldigt dåligt med slit & släng kläder i 86. Så ja måste ha rensat ut efter Rasmus för bra =).
Måste erkänna att det känns lite pirrigt redan nu att han ska bli stora killen & börja på dagis =). Men förhoppningsvis så kommer det att bli lika lätt att skola in honom för det va med Rasmus!

Annars så har vi inte gjort så mycket i dag än. Rasmus är hos mamma & ja & linus har tagit en tripp till min farbror & hälsar på! Pappa & Biggan va där med.

I går va det barnensdag här i Nykyrka. Dessvärre så hann vi dit lagom tills det slutade. Men fick ju en promenad i alla fall! Vid halv 8 så åkte ja in till stan. Gick ut & käkade lite på Balkan med mina kusiner. Trevligt! När ja kom hem här så åkte ja bort till familjen Nordqvist. Hela gänget va därborta & hade grillat & styrt. Alla va lagom runda under fötterna med =).

Så nu håller ja på med kvällsmaten sen tänkte ja ta en promenad! Har blivit allt för dåligt med det i sommar!

/FIA


Kommentarer
Postat av: Angelica

Dukitg du är tjejen ! huritga du :)

en annan har med legat allt för mycket på latsidan. SKÄRPNING !!! Hehe



När pker vi till ullared då?

I början av oktober ? Behöver handla lite :)

2010-08-15 @ 18:43:26
Postat av: Anna

Följ med till ullared nu då när vi ska åka :-) Sååå kul haha.. Hur mår Robert idag da hahaha

2010-08-15 @ 18:49:33
URL: http://alskardigmikaelsaav.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0