5 Augusi

Uchh snart är semestern slut redan. Inget som ja ser framemot att börja jobba igen. Det är väl nackdelen med att vara ledig så länge att det är jobigt att komma tillbaka. Men men det får bara gå helt enkelt. & när man väl är tillbaka så går det nog bra!
Linus skolas in på dagis med den 16! Ska bli kul! Han kommer att älska det lille plutten!

Linus vaknade vid halv 4 i natt & va jätte varm. Fick då en flaska välling & somnade om. Vaknde igen halv 6 & fick då en panodil. 39.4 hade han. Vi gick & la oss igen efter & kollade på tv. Han sov till & från till halv 9 då Rasmus kom upp. Sen har febern försvunnit under dan. Kom tillbaka nu i kväll. Hoppas att han sover bättre i natt! Eller på morgonen i alla fall =)
 Annars i dag har dagen flutit på med besök av både bror, nilla & av Linda med barn! Bjöd på pannkakor som åts med god aptit =) Matmamma har ja blivit mer eller mindre åt familjen Walter/Arnesson =) Men va gör man inte för sina när & kära när dom har fullt upp med huset. Kan ju inte hjälpa till mer än att ha Albin & sen att bjuda på mat!
Har funkat jätte att ha Albin här! Barnen bråkar stundtals men vilka barn gör inte det?

I morgon har ja lovat Rasmus att vi ska gå till skogen & plocka blåbär. Robert va lite sugen på att följa med han med så vi får se om hela familjen går & plockar!

Hade bra!

/FIA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0