Fredag!

I dag är det äntligen fredag! Ska i väg & jobba vid 8 tiden. Har jour igen så det är inte så anstängande! Ja hoppas att ja kan sova i natt bara! Annars så är ju Robert hemma i morgon så ja kanske kan få gå & lägga mig en stund? 8.
I morgon ska ja på tjej fest =) Nått som ja ser framemot! Robert skulle stanna & handla öl till mig på vägen hem! Betällde 4,5 bara!

I dag än så länge så har vi plockat & styrt här hemma! La Limpan precis. Rasmus han kollar på bompa i vanlig ordning. Tyckte inte att tvn skulle vara på nu på fm. Men han blev yxtokig när ja inte satte på... Tv nörd har han minsann blivit! Fick in honom en stund på sitt rum så att han byggde en tågbana innan ja satte på tvn i alla fall!

 
I går på fm va vi uppe på öfsk! Alltid lika trevligt. Förstår bara inte varför Linus ska vara så tråkig där uppe. Han bara tjuter den första timmar. & kommer han 2 m ifrån mig så tjuter han. Sån är han aldrig annars! Uchh ska han vara sån här så bävar ja inför inskolningen.
Linus han somnade i alla fall i vagnen på vägen hem! Rasmus & ja passade på att vara ute & leka lite innan vi gick in. Linus han sov så gott ute i nästan 2 timmar! Då passade ja på att skura båda toalettera från golv till tak!

Vid 3 tiden gick vi upp till familjen Eloff! Oscar har fyllt år. Men eftersom att barnen har varit sjuka så har vi inte firat honom än! Han fick i alla fall en jätte tuffkortärmad tröja & tekniklego av oss! Han blev nog nöjd!
Skulle ha gått på gympan i går kväll. Men fick sån fruktansvärt ons i huvudet så det va ingen ide att åka dit ens. Lagade kvällis & la barnen tidigt sen gick ja & la mig. Men kunde inte somna ändå.. Låg bara & funderade på allt & inget...

Nä dags att börja med lunchen igen!

/FIA

Kommentarer
Postat av: Angelica ( mamma till Agnes o Tilde )

Vad funderade du på gumman ?

Nåt speciellt ??

2010-03-05 @ 13:31:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0