Måndag!

Nu va det ett tag sen ja skrev sist! Har hänt en hel del måste ja säga =)

I tor efter öfsk så va vi ute & lekte en stund & då ringer min mobil med ett okänt mobil nr? Det va Emelie uppe i lhg! Hon hade fått nys om att ett hus här ute på gatan är till salu! Ja direkt in & kollade! & det va jätte fint! Så ja sitter just nu & väntar på att mäklaren ska ringa mig i dag så att vi får bestämma en dag för visning. Typiskt att ja jobbade båda visnings tillfällena! Men det va inga problem Så som sagt är det nått att ha så ska vi ta vidare kontakt med bank & allt igen... Mindre kul men huset är så fint! Det är en ordenklig TVÄTTSTUGA!!! som ja har saknat! Slippa ha tvätten hängandes överallt! Ser ganska så fräscht ut oxå förövrigt! Lite omtapeseringar så där men det får man ta allt eftersom i så fall! Men vi får se som sagt! Ska kolla på det i alla fall!

I Lör åkte vi in till stan redan vid halv 10. Va hemma hos Roberts farmor & fikade lite sen gick vi bort tíll Roberts föräldrar & åt! Lämnade även Linus där! Mamma kom & hämtade Rasmus oxå! Sen åkte vi hem & gjorde iordnig oss! Gick bort till dagis där det va stormöte & lite party efteråt! Det hölls chokladproving! Vilket va mycket intressant!! Sen åt vi god mat! Kallskuret med potatissallad & Potatisgratäng! Jätte gott! Kollade på melodifestivalen & fel låt vann även det här året! Förstår inte svenska folket! Den kommer ju inte ha en chans sen. Va hur trevligt som hellst i alla fall!!! Kul att se alla föräldrar! Gick hem vid 1 tiden!

Lördag sen så vaknade ja vid halv 10. Typiskt när man får sova... ringde direkt till Linus. Det hade inte alls gått så bra. Han hade somnat vid kvart i 12 som först... unge säger ja bara!! Som sagt att syskon kan vara så olika! Rasmus hade det i alla fall inte varit några problem med! Han ville  inte ens hem sen  =)
Sen somnade ja om! SÅ skönt!  Sov i någon timme tills första personen ringde & väckte mig... & varför i hela världen kan man inte säga att man ligger & sover för? Det lär ju höras på rösen ändå att man sover =)
Vid 2 tiden åkte vi & hämtade Linus ialla fall! & har nog aldrig sett honom gladare någon gång hihi
Rasmus kom hem vid 5 tiden! Sen tog vi det bara lugnt hela kvällen!

I dag fick mamma komma hit. Körde upp Rasmus till dagis. & rita kors i taket i dag va han ledsen när ja lämnade honom. Han fick nämligen inte ta mig sig en traktor in som låg i mammas bil... SÅ det ska bli intressant sen när Robert ska hämta honom & se hur han har varit i dag! Åkte in till bvc med Linus han fick 1 års sprutorna! Gick bra! Lite gnäll va det allt med över lag gick det bra! SÅ nu väger han 9200 & är 76 lång! SÅ han växer den lille!

Ska på möte vid 1 så robert kommer hem vid 12 tiden. Då ska vi äta lite inna ja sticker i väg. SÅ det är nog dags att sätta fart med lunchen!

/FIA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0