Måndag!

Så va det måndag igen! Våren närmar sig med stora steg =) Så härligt när det regnar & man riktigt ser hur snön smälter!
I dag har vi inte gjort så mycket. Har tvättat 2 maskiner & plockat & styrt lite! Rasmus är hemma i dag då han kräktes i går kväll. Blir nog att vi trottsar regnet sen & knallar ut en sväng! Skönt med lite frisk luft & ungarna behöver det!


I fre va vi som sagt hemma hos familjen Nordqvist! Firade lilla Tilde som gar fyllt 1 år! Hon & fick en docka av oss! Sen blev vi bjudna på god tacos!
Vi bestämmde även att vi ska åka i början av Aug till Öland! Skulle ha ringt & beställt stugorna i dag men nu kanske inte Patrik får sem. Så vi får se vad som händer nu.

I lör va först Robert i väg med pappa & hjälpte Sara att flytta! Jätte fin lgh har dom fått nu! INte långt tid kvar nu för dom! Ska be Robert att han tar ner alla bebiskläder i dag så att ja kan börja tvätta upp lite till dom!
Sen framåt kvällen kom Therese, Johanna & Andreas hit! Vi satt & snackade en massa skit & kollade på gamla kort! Hur trevligt som hellst va det!
Inte lång tid kvar för Johanna & Andreas heller nu! Bebisar överallt =)

& i går åkte ja först in till studio dacke & beställde Linus 1 årskort! Beställde även en canvas på barnen! Så där belv man 4700 fattigare. Men men nu är det gjort i alla fall! 
Sen åkte ja förbi Sara & kollade på lgh!
När ja kom hem så gick vi upp till Roberts bror & firade David! Ungarna blev som tokiga så sprang omkring där på deras öppna ytor!
Va ute en sväng alla när vi kom hem. Mamma & mormor kom sen & firade Robert! Vi bjöd på vofflor!

Det va våran helg det! I morgon är det dags för jobb igen.

/FIA


Kommentarer
Postat av: sara

Lite avis på lgh va? =)

Tack snälla för att du tvättat kläderna<3

2010-03-31 @ 00:18:00
URL: http://slalalundberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0