Onsdag!

Uchh vilken dag säger ja bara. Har sovit skit på jobbet. Somnade vid halv 2. Sen vaknade ja flera gånger mellan halv 5-halv 7. Sen fick vi stå & vänta på färdtjänsten i 20 min. Kallt som satan va det! Handlade lite innan ja åkte hem med, så stackars Robert blev sen till jobbet. Sen när ja kom hem här så åt vi frukost! Hade handlat glass i dag & det såg ju självklart Rasmus så direkt efter frullen så skulle han ha glass. Det fick han självklart inte! Behöver inte äta en massa sött titt som tätt! Räcker med att han får en glass när vi fikar! Förstår inte på såna föräldrar som ger sina barn sötsaker hela tiden! Rasmus fick majs & gurka som godis i början! Det nöjde han sig med! Hoppas att det funkar på Linus med! 
Åter till dagen. Rasmus har trottsat hela dagen! Va ute en sväng & lekte en sväng för att han skulle bli av med lite energi. Gick inget vidare. Först skulle han hem till "stor" Rasmus & när han fattade att inte han va hemma så fortsätte han gå. Då skulle han hem till Agnes & leka. Unge... fick släpa honom hem. Det va droppen. Då gick vi in. Sen satt han i hallen med overallen på i säkert 10 minuter & tjöt! Han har även sprungit som en galning i både kyl/frys & skafferiet. Så han har varit x- antal gånger på sitt rum i dag! Blev ju inte direkt bättre av att ja va trött heller. Kände att ja inte hade nått tålamod alls. Ja som brukar klara det mesta utan att brusa upp! Men inte i dag! 
Linus däremot har varit en liten ängel i dag! har inte sagt ett ljud! Såg nu i kväll när vi borstade att det kommer upp 3 tänder till uppe! Uchh 3 st på en gång! Lilla vännen! 

I morgon är det full rulle! Först öfsk. Den vid 3 ska vi upp till familjen Eloff & fira Oscar! Sen är det gympa =) 

Nä nu ska ja faktiskt krypa ner i sängen!

/FIA 

Kommentarer
Postat av: Anna

Usch känner igen de där härliga troset,men nu när jag tänker efter så var de bra länge sen..Bara därför e väl Clara sån imorgon haha.. Ses imorgon :-)

Kram

2010-03-03 @ 23:44:02
URL: http://annahanell.blogg.se/
Postat av: Angelica ( mamma till Agnes o Tilde )

Gumman då, hehe jag har med om inte mer trotsiga barn är du har så du är en jätte duktig mamma !



Dessvärre är vi den där familen som ger sötsaker.. hehe

2010-03-04 @ 13:43:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0