Måndag!

I dag är det måndag igen! & vilket väder vi haft! Har varit inne i dag & dammsugit samt torkat golven som verkligen va välbehövt! Brukar försöka torka av golven mist 1 gång i veckan men av någon avledning har ja börjat slarva med det! Det är så skönt att bara vara när man är ledig!
Gick en kort kort promenad förut när Linus skulle sova! Man känner verkligen hur man suger i sig solen! Så himla skönt! Droppar gör det massor oxå! & blött är det ute! I morgon när vi har lämnat Rasmus sk aja försöka gå runt byn igen! Både Linus & ja behöver den friska luften! Ska bli skönt sen när snön försvinner & man får ta på barnen vårskorna! Lite lättare för Linus att gå då! Som det är nu så kan han inte gå alls i vinterkängorna. Tyvärr!

Rasmus va överlycklig i morse när ja väckte honom & sa att han skulle till dagis i dag! Han har saknat det! Han har ju varit borta i 2 veckor! Han sprang in när vi kom dit! Sprang överallt & viste inte riktigt va han skulle leka med!

I går tog vi det väldigt lungt! Ja gick upp vid halv 12. Slängde mig i en dusch för att försöka bli människa igen =) Ett tappert försök i alla fall hehe. Blev inte människa förens vid halv 4 när ja hade tagit en tupplur =) Åkte bort till äffären & handlade ingridenser till en texmex tårta ohh gud va gött det va! Vi åt som grisar alla 4 =)

I lör i alla fall hade vi väldigt trevligt! Det började med ett ljusparty! Ja köpte 18 the ljus som luktade jätte gott! Men för 18 ljus ( som ser ut som värmeljus) så gav ja 99 kr!  Men man kvaleten är ju inte direkt som ikeas heller! Sen år vi jätte goda pajer hade Carina gjort! Sen kollade vi på andra chansen. & som vanligt så vann inte rätt låt! Sen satt vi & snackade & tiden bara flög i väg! Spelade TP & ja måste erkänna att ja inte är världens smartaste männiksa =) hehe aldrig påstått heller! Men många skratt & tårar va det i alla fall! Jätte kul med andra ord! Måste göras om!

Nä nu ska ja gå & leka med mina små trollungar!

/FIA

Kommentarer
Postat av: Louise,mamma till Alva

ok, tack :)

Men kan alltså ha så mkt mjölk så jag kan göra potatismos tex??

Just i matlagning ja funderar på, blir vatten hennes flaska hehe.

2010-03-10 @ 12:16:15
URL: http://loouiseroos.blogg.se/
Postat av: Louise,mamma till Alva

Tack :)

2010-03-10 @ 20:23:32
URL: http://loouiseroos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0