Febrigt barn

Lagom när kopporna och diarren börjar bli bra. Då åker stackarn på feber. Tycker så synd om min lille prins! Aldrig får han vara bra.

Mamma, mormor, Sara, Jonas och Pernilla va här i lör. Jonas och Pernilla åkte till Thailand igen i går! Fick ett mess av mamma förut att Jonas hade messat och talat om att dom kommit fram och flygresan gick bra! Är väldigt avundsjuk på dom =) Skulle också vilja komma bort i ett par veckor och slippa det här skitvädret.
Johanna och Andreas åker dit i Nov!

Är i vecka 24 nu! Inte så lång tid kvar nu igentligen! Vill att tiden ska gå fort så att vi får hem våran lille. Börjar få en liten mage nu! En riktig gravidmage! Innan ser man bara fet ut hehe så det är skönt att den riktiga gravidmagen har kommit!
Har ingen anning om vad det är för någon liten filur som gömmer sig där inne den här gången! Med Rasmus va ja nästan hundra på att det va en liten flicka!

Ja va ska man skriva mer då?
Ska försöka åka in till bvc i morgon och väga lilleplutt. Är lite rädd för att han har gått ner i vikt nu när han har varit sjuk under en sån lång tid. Ska ju vara hemma på vab i morgon också så då får ja väl passa på!

Nä det får räcka för denna gång!

Hej hej!

Kommentarer
Postat av: Frida

Hallo.. Stackaren då. Bara sjukling ju.. =( Hoppas att det vänder snart.

Är även jag grymt avis på de fär två jag inte ens vill nämna namnen på just nu ;) hehe.. Jag vill meeed!!! Ja, vecka 24, då är loppet snart klart. Finns inget häftigare ögonblick än just den då det lilla knytet läggs upp på bröstet och man undrar vad det är för någon filur och man äntligen får hälsa ordentligt. Det hade jag gärna upplevt igen, fast det får nog räcka med mina två vildingar faktiskt :)

Krya på honom och ta hand om er!

2008-09-22 @ 17:03:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0