Lördag & julbord!

Lördag i dag igen då! Veckorna springer som sagt i väg! I dag tog vi en lång & skön sov morgon! Linus vaknade vid 6 i morse då fick han lite välling sen somnade han om som tur va =). När Rasmus kom upp så va kl 20 i 11 =) Så skönt så skönt!
Familjen Eloff va här i går kväll. Så det blev sent för våra små killar. Va väl därför dom sov så länge i dag! Kollade på idol finalen. & av det lilla ja har sett på det så tycker ja nog att Erik va en värdig vinnare!

I dag blir det julbord för hela slanten! Ska bli så gött =) Vi är 5 par utan barn som ska åka! Hoppas bara att maten är bra! Har hört flera bud om det!

Annars är det lugnt här på gatan! Linus sover & Rasmus han leker på sitt rum!

Det börjar närma sig jobbtime igen... Inte ens 1 månad kvar. Kan ni förstå att ja börjar få lite smått panik!!!! Vill verkligen inte börja. Börjar dessutom på sön den 10 med en vaken natt.... Hur i helskota ska ja hålla mig vaken??? Har inte varit vaken en hel natt sen... ja det måste ju vara snart 1½ år sen som ja hade min nattperiod. Aja det få bara gå. Är mer orolig för hur ja ska kunna sova sen när ja kommer hem. Har 2 små skit ungar här hemma. Rasmus han kommer ju vara på dagis som tur är. Men Limpan är ju hemma. Aja som sagt det går nog på nått sätt. Ska bli skönt sen i Aug när han oxå är på dagis. Slippa oroa sig för att inte kunna sova.

Nä nu är det bäst att sätta lite fart. Johanna & Andreas kommer om några timmar & hämtar upp oss!

/FIA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0