Snön ligger vit på taken!

Vill börja med att säga grattis till den näst bästa mamma i världen! =)

I dag slog vi upp våra trötta ögon kvart över 7. Lille Rasse basse skulle till dagis i dag! Dom har julbord där i dag! Så han va ledig i går ist. Så vi tog våra pulkor & traskade i väg i kylan =). Smidigt nu när man kan dra båda 2! Slippa dra på vagnen i all snö! Har städat & plockat här hemma i dag. På lör kommer det folk hit & ska fira jul!

Ska åka i väg & handla lite sen! Så i morrn blir det att laga & förbereda en massa mat som vi ska ha på lör. Ska lämna in min mobil i dag med. Han funkar inte nu igen... Blir galen på den. Ska inte en mobil funka mer en i 1 år? Skit saker dom tillverkar nu för tiden.

Är så trött i dag. Linus har sovit som en kratta nu i 2 nätter. Stackarn är genomförskyld. Så i förrgår så vaknade han vid halv 12 & somnade om igen halv 3. & i natt vaknade han vid 12 & somnade om vid 2. Så ja är lagom trött... men men man får sova när man blir gamal.

Sydde klart Linus garniner i går kväll. Blev även 2 prydnadskuddar & ett örngott! Så nu är det bara möbler & Linus sen är hans rum komplett =) Ska bli så skönt när han sover i sitt rum. Slippa tänka på att vara tyst för att inte störa honom! & så sover man mycket bättre när det inte sover någon unge i rummet & stör! Hade ja fått som ja ville så hade Linus flyttat in för länge länge sen! Redan då när han slutade äta på natten! Men men nu blev det som det blev!

Härligt med all snö som kommit! Självklart har vi varit ute & åkt pulka nu när snön ligger! Båda ungarna älskar det! Blir nog en tur i backen sen när vi har hämtat Rasmus. Tänkte göra en snö lykta oxå på trappen! Rasmus kanske vill hjälpa till att göra en snögubbe? Inte är han väl för liten för det? Hehe det märks hur mycket vi hinner! Men ja behöver väl inte säga att ja älskar snön!

Nä nu ska ja sätta lite fart här innan vi ska hämta den stora skitungen!


/FIA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0