Härliga Fredag!

I går fm tog vi det lugnt! Så skönt! Strövade omkring här i pyamas till halv 10 i alla fall. Sen gjorde vi iordning oss & åkte in mot stan. Först åkte vi till Roberts jobb en snabbis & hälsade på. Sen åkte vi förbi ungarnas farmor & farfar & lämnade kort som dom har beställt! Efter det åkte vi till Linda & Albin & lekte! Ungarna lekt hur bra som hellst! Dom va inte osams någon gång! Så skönt =)
Efter lunchen gick vi ut & gick lite! Linda tog med mellis ut. Varm nyponsoppa & bullar =) Jätte gott! Gick till en lekpark i varamon så barnen fick leka lite. Jätte skönt ute! Efter att barnen lekt lite så gick vi vidare till ankdammen & matade pippina!
Åkte hemåt vid 4 tiden. Lagde mat när vi kom hem inna ja gick upp till Carin på TuperWare party. Köpte en riskokare till micron! Ja bränner alltid fast riset på plattan! Sen på kvällen tod vi det lugnt & kollade på tv!

I dag tog vi det oxå lugnt på morgonen! Den här veckan har varit jätte skön utan att behöva stressa på morgonen upp till dagis! Ut frulle i lugn & ro! En lång & skön frukost hade vi ja & barnen! När det blev dax för Linus fm lur så klädde vi på oss & gick en promenad. Gick genom skogen så att Rasmus fick springa av sig lite! Men satan va kallt det va ute! Gick förbi affären på hemvägen & handlade fredags mys! Rasmus va jätte snäll i affären fast vi inte gick & kollade på traktorena som han ska göra varenda gång vi går in där =)
Väl hemma igen så kom carina & barnen på lite fika! Barnen lekte för fulla muggar så att det låg leksaker överallt! Men dom stora är så duktiga så att dom städar efter sig!
Sen har ja rensat inne i Linus blivande rum! Ska försöka få färdigt innan jul! Men känner ja oss rätt så hinner vi inte =) Men det är en god tanke i alla fall att det ska bli färdigt =)

I morgon kommer pappa & Biggan hit på em & ska äta lite mat! Vi tänkte bjuda på grillar & potatisgratäng! Ska bli gott =)
Sen framåt kvällen kommer johanna & Andreas  fam Nordqvist hit! Tanken är väl att det ska vara lite småfestligt nu när det är Halloween & allt =) Får väl se hur det blir!

På måndag blir det äntligen Ullared för oss!!! Längar som tusan dit! Men det kommer säkert vara en massa folk.

Nä nu ska ja gå & fortsätta inne i Linus rum!

Hej hej!
/FIA 

Kommentarer
Postat av: Angelica ( mamma till Agnes o Tilde )

duktig du är som är ute o går !

Hade ju vi kunnat följa med.. menar, vu är ju hemma o inte görnåt ! Hehe



Har ni börjat med Linus rum med ?

Spännande !!

2009-10-30 @ 22:44:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0