Lördag!

Nu va det ett tag sen ja skrev. Har inte haft lust helt enkelt.

I dag har ja & Rasmus varit & badat med Carina & barnen! Rasmus han va lite larvig. Eller han sa redan i morse att han inte ville åka & bada? Vet inte va det va med honom. Men vi kom i väg i alla fall. Vi badade ett tag & lite kul det hade han nog allt. Sen åkte vi till ÖB så att Rasmus fick köpa lösdags godis =)
När vi kom hem så lagade vi mat & grejade. Skulle hänga upp en maskin tvätt & då knäckte det till i ryggen. Så Robert som va i garaget fick komma in & ta över barnen så att ja fick ta panodil & lägga mig lite. Hjälpte väl lite.
Linus han sover sen någon timme tillbaka & Rasmus han är på gång han oxå.
Sitter nu & väntar på att en aktion på tradera ska ta slut. Han börjat köpa lite julklappr till ungarna. & ja tycker att det är onödigt att köpa allt nytt. Så duplo får Rasmus stå ut med att det är begangnat =).  Helt idiotiskt att man ska handla så mycket när ungarna redan har en massa grejer. Vi har satt en prislapp här hemma på högst 1000 kr per unge & det tycker ja är mycket. Dom behöver ju inget. Rasmus ska som sagt få lite duplo sen ska vi köpa en tramptraktor med vagn till honom. Linus ska få en "hoppzebra". oxå köpt begangnad! Hittade en på blocket för 300 kr. Annars så kostar dom närmare 1000. Finns i Norrköping visserligen men Johannas mamma bor där så hon ska hämta den till mig =)

I går va Fam Nordqvist här efter mycket om & men =) Vi kollade på idol & myste! Inte för att vi följer idol men vi fick se det ändå! Inget vi har fastnat för & kommer nog inte heller göra det. Vi är nog dom ända som inte kollar på det =)

I morrn blir det lugnt, ska städa & greja här hemma om ryggen tillåter. Annars så får det som se ut som det gör här hemma!
Robert ska ut i skogen igen & leka av sig lite. Sen när han kommer hem så ska vi bort till familjegympan igen!

Vann duplot till Rasmus!!!!

Nä nu ska ja se lite på tv!

/FIA


Kommentarer
Postat av: sanna

ja ok..jag hopas det med men än sålänge är det rätt långt bort! kram

2009-10-26 @ 07:26:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0