Ons

Vart ska ja börja..
Va hos min kära vän Angelica i måndags en sväng! Har hänt en del grejer där som ja bara vill skaka på huvudet åt. Vuxna människa som behandlar sina vänner så. (inte Angelica nu). Förstår om hon är ledsen! Men ja finns här för dig!!!

Mamma va här en sväng i går & hjälpe mig att putsa mina fönster så ja inte vågar. SPINDLAR vid fönstrena =)
Carina & ja simmade & solade lite i går kväll oxå. Jätte skönt! Ja har även gått ner 1 kg nu =) Så stolt hehe

En av mina äldsta vänner ringde för någon timme sen oxå! Hon är med barn & är nu i vecka 19.  Hon va på rutin UL förra Tor fick då veta att bebisen hade en svulnad i nacken & fel på hjärtat. Så dom blev skickade till Lkpg för att ja en grundligare kontroll. Då gjorde dom även ett fostervattensprov för att utesluta utvecklingsstörning. & i dag fick hon provsvaret. Allt såg bra ut! Trodde inte att ja skulle reagera så som ja gjorde med ja började gråta. Blev så glad för deras skull. Så nu ska dom tillbaka den 29 tror ja att det va för att kolla hjärtat. Hoppas att det har vuxit ihop då så att dom slipper mer beskymmer.
Håller även tummar & tår för ett par andra kompisar! Skulle bli så glad för deras skull. Vet inga som har haft mer otur än dom.

Nu sover i alla fall lille man ut i sin vagn. Rasmus är på dagis. Ska snart hämta honom sen ska vi gå bort till Angelica & leka lite! Rasmus han längtar så mycket efter Agnes =)

Har lagat en massa mat till Linus i dag med.

I morgon är det gympa igen! Tycker att det är så kul att ja längar efter tor nu =) Några av övningarna gör ja även hemma om kvällarna! haha måste se jätte fonigt ut när ja ligger på hallmattan & grejar =)

Nä nu ska ja gå & packa skötväskan & byta om! kan ju se lite rekodelig ut när man ska bort till folk. Behöver ju inte gå omkring som ett mysmongo =)

/FIA

Kommentarer
Postat av: Angelica

Tack ännu en gång gumman !

Betyder mycket...



Hehe jag är ett mysmongo idag :P

Så kom du som ett med ....

2009-10-14 @ 13:43:05
Postat av: Angelica

TACK så jätte mycket hjärtat !!

2009-10-14 @ 21:28:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0