BVC

Idag har vi varit inne hos Linda & Albin typ hela dagen! Jätte trevligt! Gäller att passa på när man har bilen.
Rasmus & Albin leker jätte nu igen! Ett tag så slåg Albin Rasmus hela tiden. Det gick nästan så långt att Rasmus blev små rädd för honom. Men nu går det mycket mycket bättre! & det är ja jätte glad för! Tråkigt om vi inte skulle kunna ungås som dom pga det. Dom är ju några av våra närmaste vänner!

Va även på bvc i dag med storplutt =) Nu väger han 7630 & är 69 cm lång =) Stor klumpen! Det vägre Rasmus när han va 10 månader hehe Skiljer ganska så mycket på grabbarna!
Nu kryper Linus utan problem. Fort går det väl inte än men det kommer han snart på! Då gäller det att ställa upp allt igen! Tycker inte att det är länge sen som vi ställde tillbaka allt =) Skitungar!
Linus stog upp på knä i sängen i förrgår! Sen blev han så till sig när han såg mig så att han slåg i munnen. Lille killen. Va det blödde från hans lille mun! Han grät som aldrig förr. Lille plutten!

Nu sover grabbarna sen några timmar tillbaka! Ska hoppa i en dusch & packa skötväskan tills i morgon. Det är öppna förskolan i morgon igen!

Är även kvällsgympa i morgon som vi ska gå på!

Sitter & kollar på Wipeut US nu. Tycker det är roligast i början när dom ska hoppa på dom jätte stora bollarna & faller så roligt haha =)

/FIA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0