Inget sim....

Stog i hallen färdig packad men kläderna på & skulle precis gå ut till bilen & åka & simma när telefonen ringer. Det va Bettan från dagis som ringde & undrade vart ja va? Va sa ja bara? Ja det är ju styrelsemöte i kväll. Nej det hade ja precis glömt bort... Tyiskt när det va mitt första. Men det va jätte intressant måste ja erkänna!

I dag har vi inte gjort så mycket. Linus är genom förskyld igen. Hostar som bara den. Han har sovit skit dåligt både i natt & nu under dagen. Han somnade en stund när vi gick rundan på fm. Sen sov han 5 min ute i vagnen innan vi skulle gå & hämta Rasmus. Men han sov i 2 timmar sen på em. Fick väcka honom 20 över 5.

Har betalt alla jäkla räkningar oxå. Hade en del räkningar som vi inte brukar ha tex frysen. Så det blev inte mycket kvar den här månaden. Måste försöka spara lite oxå till Ullared som vi ska till i Nov. Robert har en grej som han ska sälja oxå. Bara han får arslet ur vagnen & tar hem den. Då har vi 10.000 där! Dom skulle sitta fint nu! Tycker inte om att ha dåligt med pengar....

På fre ska ja & 7 tjejer till laides night! Det ska bli riktigt kul! Nått som ja sett fram emot länge nu!
Meningen va att ungarna skulle ha varit hos mamma. Men eftersom att Linus är så förskyld så får dom vara hemma här med mamma ist. Så lilla mammsen ska sova här!

På Tor är det Gympa igen!! Eller hur Angelica??? =)
Ska även åka in till Vadstena & hälsa på Malin på Tor! Så det blir ingen öppna förskola för oss på tor.

Nä nu ska ja gå & ställa mig på min studsmatta en stund!

/FIA

Kommentarer
Postat av: Angelica

Klart vi tar gympan bruden :)



Men ingen öppna förskolan ?

suck...

2009-09-29 @ 21:41:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0