Nu va det ett par dagar sen

Dagarna flyter på som vanligt! Skönt! Rasmus är på dagis nu & Linus sover sin fm lur!
Har passat på att städa hela huset Ska in & fortsätta inne i Linus rum. Ska rensa & kasta en massa skit som bara ligger! Men det får ja göra sen när Rasmus kommit hem! Har även kött på kok! Ska göra köttgryta till midda i dag tänkte ja! Köttet ska koka många timmar så att det mört! Måste erkänna att ja är ganska duktig på att laga kötträtter fast ja själv inte har ätit en köttbit på snart 11 år!
Annars så har vi inte gjort så mycket denna vecka än. Va på Ikea med Johanna i sön! Massor av folk! Hittade direkt inget. 

Köpte en Sleep safe åt Rasmus som han skulle ha bilen. Men den passade inte till hans bilstol. Vill nu skicka tillbaka den. Men ja får fanken inte tag på dom! Har ringt sen i Tor & dom svarar inte. Känner att ja måste veta det nu!! Hellst redan i tor då ja struntade i att betala den eftersom att ja ändå skulle skicka tillbaka den. Har skickat 2 mail. & lämnat mitt tele nr varje gång ja ringt. Blir galen på sånt!!!!

I kväll ska Angelica & ja kanske ut & knalla igen! & I morgon börjar kvälls gympan har i Nykyrka som vi tänkt börja på! Eller gå bort & kolla vad det är för nått i alla fall! Känner att ja måste börja röra mig mer. Händer ju inget av promenaderna & snart är det mörkt & kallt ute & då vill man inte gå pga det. Blir väl att börja simma oxå! Måste komma ihåg att ringa till chefen så att ja kan få mitt simkort! Skönt att röra på sig & skönt att komma hemmefrån lite oxå!

Nä nu är det dax att sätta lite fart innan det är dax att väcka Linus!

/FIA

Kommentarer
Postat av: Sara

Hur långt har ni kommit i Linus rum? är det klart? =)

2009-09-03 @ 19:03:21
URL: http://slalalundberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0