Onsdag!

Mina ben säger ja bara! Har precis gått en promenad på 1½ timme! Jätte skönt är det. Men det är ju så bakit här i Nykyrka. Nu jäklar ska det hända lite mer på vågen. Står still just nu. Rör på mig mer nu än någonsin känns det som så det borde ju hända nått snart!

På fm gjorde ja inte mycket alls. Va så trött. När Linus somnat så satt ja mest framför datorn. La in kort på bilddagboken. När vi hämtat Rasmus så va vi en sväng i lekparken med Fam Nordqvist! Rasmus lånade Agnes cykel & vet ni vad! Han kan cykla =) Det trodde ja inte. Han har ju försökt på sin men inte kommer någon vart. Men nu gick det riktigt bra!

Gick in & lagde mat i vanlig ordning, Rasmus fick rotmos med falukorv & vi åt wokat med nudlar! Städade sen här hemma så nu är det så fint! Har även tvättat 2 maskiner i dag! Tog ner st 74 till Linus så ja har hur mycket tvätt som hellst nu.

I morgon är det dax för öppna förskolan igen! Går riktigt bra att ha med Rasmus dit nu! Måste erkänna att han har lugnat ner sig lite! & det är så skönt!!!

Nä nu blir det en dusch innan det blir tv dax!


/FIA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0