Jourcentralen.

Som sagt så har ju Linus varit dålig nu ett tag. Så ja ringde i dag & ville att dom skulle lyssna på honom! Tänkte mest på i fall han hade dålig syresättning i blodet. Eftersom att han är extremt slö nu. Hade mina misstankar på lunginflammation oxå. Har tyckt att han rosslar lite när han andras & så hostar han så förskräckligt. & ja visst han hade början på lungenflammation. Däremot va syresättning jätte som!!!
Men i dag eller rättare sagt i går va det exakt 1 år sen som han blev inlagd för RS viruset oxå! Läkaren som vi hade i dag kom till o med ihåg oss =)
Rasmus han har oxå feber där hemma men han svarar i alla fall på febernedsättande. Ska köpa iprem till Linus i morgon & se om det hjälper bättre på honom. Vi får inte ned febern som det ser ut nu! Men så som det såg ut på proverna i dag så hade han inte nått baktiriellt i alla fall så det äe nått virus som han har lilla Linus. & Rasmus han har väl fått det med nu.

Så i dag kan ja lova att det inte har blir någon sömn på dan så ja är redan skit trött! Bådar gott & kl är bara 2! Får bälja en massa kaffe. Tycker bara synd om min arbetskambrat om han kommer upp & måste gå på toa efter mig hehe. Kaffe sätter fart på magen!

Annars i dag så har ja hunnit med en hel del. Barnen har varit slöa. Linus har mest sovit & Rasmus har legat & degat på soffan. & när inte Linus har sovit så har ja kämpat med att få i honom vatten eller bara Suttit med med stackarn i knät.

Robert har köpt en Pc3  i dag. Något som ja är för glad för! Visst vi fick båda 2 jätte bra lön. Men det finns annat att lägga pengarna på en ett j*vla spel... Han menar att när ja jobbar så har han inget att göra om kvällarna? Men för tusan ja börjar 9 & sen är det läggdax =) Bara han inte spelar när barnen är vakna! Då blir ja yxtokig!!!

Nästa helg ska vi dra in till lkpg & shoppa lite! Ja ska handla lite till barnen sen ska ja se om ja kan hitta nått att ha på mig på lör kvällen då det är tjejfest hos Carina! Nått som ja ser fram emot jätte mycket! God mat & trevligt sällskap! Ta sig 1 öl eller 2! Sen är väl inte ja människa på några dagar hehe

Nä känner att ja mest sitter & yrar just nu är såååå trött!!

/FIA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0