Sjuka barn är inget att ha!

I går åkte ja i väg en sväng hem till Johanna & Andreas va alldelses för länge sen som vi sågs. Tyvärr så blir det så nu när man har det jäkla schema som man har... Men nu är ja nästan ledig i 3 helger! Ska bli så skönt!!!
I alla fall Johanna hade en sån stor & fin mage så! Måste nästan erkänna att ja är lite avis hehe Just det där att känna bebisen! Själva magen kan hon gott behålla hehe.
När ja kom hem här sen så vaknade Rasmus efter ett tag. Då va det hans tur att ha feber & hosta. Hostade så mycket aå att han spydde... lille vännen! Fick i honom en supp i alla fall. Sen fick han sova i våran säng! Sen när väl Rasmus somnat om så vaknade Linus. Då hade han bajsat? Beror kanske på supparna? Han somnade om fort han med som tur va! Sen slocknade ja med som en gris =)

I dag slog vi upp våra små blåa vid halv 8! Har inte gjort så mycket i dag mer än dom vanliga sysslora! Bäddat rent  & tvättat två maskiner! Skönt att ha det gjort! Blir visst inte av när ja jobbar lustigt nog. Tvätthögen bara växer då hehe
Försökt att roa 2 små sjuka barn med. Inte det lättaste! Rasmus har mest legat på soffan & degat & Linus har varit hos mig eller sovit! Så nu tycker ja att dom ska bli friska! Hoppas att dom blir friska till helgen så att han kan hitta på nått!

Nä nu ska ja gå ut & kolla posten! Väntar på att vi ska få papprena från försäkringsbolaget så att vi kan lämna in våran bil någon gång!

/FIA


Kommentarer
Postat av: Angelica ( mamma till Agnes o Tilde )

Gumman då !

Elände o vara sjuka, hoppas de blir bättre snart o de inte blir nåt annat. Krama de från oss :)

2010-02-23 @ 17:19:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0