Torsdag!

Veckorna bara springer i väg tycker ja! Skönt det då blir det vår snabbare! Ska tydligen komma in ett nytt oväder oxå! Hoppas att det går förbi här =) Tycker som sagt att vi har tillräckligt med snö så att det räcker!

I går va det full rulle från morgon till kväll! Lämnade Rasmus på dagis till halv 9. Hem & packa sköntväskan. Lämnade Linus hos Farmor & Farfar till halv 10. I väg på möte inom jobbet! Hämta Linus, sen åka & handla på maxi! Hittade ett par snygga vår skor där till Rasmus trodde ja... Hittade en i st 24 & sen i st 25... Så jävla irreterande kan ja lova! Dom va verkligen skit tuffa! Men fyndade ett par nya vinterkängor till nästa år i alla fall! 99 kr kostade dom! Inte så illa pinkat =)
Sen hem & slänga in maten innan ja hämtade Rasmus! Hem & laga mat lite fort innan det skulle komma en snubbe & visa världens dyraste men dock så bra dammsugare för oss! Kan verkligen lova den va svin bra!! & fy fan va skitigt vi har här hemma kom ja fram till hehe Aja har vi inte dött innan så lär vi inte göra det nu heller!
Men i alla fall! Vi blev ju aldrig av med honom =) Han va nästan här i 4 timmar!!! & prata kunde han göra med! Men som sagt 39 tusen för en dammsugare är lite väl mycket! Så efter typ 30 nej tack det är bra för våran del! Har annat att lägga pengarna på! Så gav han sig tillslut =) Sen va det bara att slänga sig i en nydammugen säng =)

På tal om vårskorna som ja hittade på Maxi så kanske man kan kolla inne i lkpg om dom finns där? Ja & Angelica pratade om att åka in sen när lönen kommer! Ungarna måste få lite vårkläder! Nu har ja hittat vår jackor till dom! På Linus & Lotta hade dom jätte fina! Inte så jätte dyra heller!
Kul att göra nått utan ungarna oxå! Bara vi 2 =) hehe

I dag har vi varit på öppna fsk! Ungana fick måla en kl! SÅ den hänger så fint inne på Rasmus rum nu!

Håller just nu på med maten! Blir Pasta & köttfärssås här hemma!
Ska i väg på gympa sen! Nått som ja ser framemot! Ska bara in i duschen & ta bort lite vinterpäls från benen först =)

Nä nu är maten klar!

Skriver kanske nått mer kul i helgen när ja jobbar natt igen....

/FIA

Kommentarer
Postat av: Angelica ( mamma till Agnes o Tilde )

KLART vi ska in till Linköing, säg bara till när du är ledig o kan :) Jag ställer aallltid upp o finns.



2010-02-18 @ 20:40:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0