Bvc

I går va vi på bvc med lilla Linus! Som vanligt så tjuter han som en liten gris när vi är där. Förstår inte rikigt varför? Men han väger nu 8810 & är 73,5 cm. Det är inte alls stor skillnad på Rasmus & Linus i samma ålder. Rasmus vägde 8345 & va 73 cm lång! Dom är små men följer sina egna kurvur. Ligger långt ner under medel kurvan men det gjorde ingenting! Matglada & mår allmänt bra gör dom båda 2!

Rasmus är på dagis & Linus han sover nu! Ska åka i väg in till vc sen & ta 2:a sprutan på grabbarna. Linus får säkert hoppa den då han näsa har börjat rinna i dag. Men Rasmus däremot ska ta den. Sen ska ja hämta upp Robert efter jobbet så får han följa med & handla. Det är lite smidigare att åka båda 2 när båda barnen är med! Annars har ja inget emot att handla med dom båda. Men nu när vi ska handla en del så är det lite lättare!

Va även en sväng på stan i går efter bvc. Träffade våran "kusin" Eller det är det inte igentligen. Insambo kan man väl säga =). Min farbror va tillsammans med Emmas mamma! Så man kan väl säga att det är min älsta kamrat! Va mycket trevligt! Blir inte att man har träffats så mycket. Hon bor uppe i sthlm & ja här. Vi lever dessutom 2 olika liv! Ja med familjen & hon med krogen haha. Men men mycket trevligt va det i alla fall!

Det är min hästvecka nu på jobbet. Går på nu på tor & slutar sön, ledig måndag jobbar tis, ons... Uchh säger ja bara. Tycker inte om att jobba dag! Men men det får bara gå! Vet att ja jobbar med någon vikarie på tor. Inte kul! Hoppas att det är någon som har varit mycket nu på senaste tiden. Har fixat min deligering i dag med. Dom är ju precis omöjliga att få tag i. Men ja slapp i alla fall åka dit för att skriva på!  Så himla löjligt. Har man gett samma medicin i nu 5 år så ska man väl inte behöva åka dit bara för att hon ska visa mig en påse med mediciner & för att skriva på! Nä ja tyckte det va onödigt så hon skulle lägga pappret i reseptionen!

Nä nu ska ja passa på & duscha medans lille man sover!

Hej hej!
/FIA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0