Lördag!

Jahopp då sitter man här på jobbet. Vi har det lite lugnt nu så då passar ja på att skriver lite. Bara i morgon kvar sen är ja ledig Mån. Jobbar tis & ons, sen ärja ledig tills nästa tis! Ska bli skönt! Känner att ja inte rikigt är van med det här än! Men än så länge så har det varit rätt så lugnt här! Vilar upp mig på jobbet hehe!

Ska åka förbi Maxi sen på vägen hem. Ska handla lite så att vi kan äta lite gott i kväll! Blir nog varm smörgåstårta!

Fick ett mess av robert förut med! Ja har inte varit hundra på om ja kommer få någon lön den här månaden.. men det får ja allt! Plus det från fk! Så ja får bra! Skönt det! Får ungefär 7000 mer än va ja hade räknat med hehe!

Annars så har det inte hänt så mycket. Lille Rasmus han ska sova hos farmor & farfar i natt! Han hade visst ringt & sagt att han ville åka dit & leka lite! Så honom träffar ja inte förens i morgon kväll.... Linus han knallar nästan enbart nu sen någon vecka tillbaka! Han är så söt när han håller händerna högt ovanför huvudet för att hålla balansen! & den han har faktist hittat! Han knallar över trösklar & allt! Kan inte minnas att Rasmus lärde sig så fort att gå!

Nä nu ska ja vara lite social igen!

Hej hej!

/FIA


Kommentarer
Postat av: Angelica ( mamma till Agnes o Tilde )

Gott de lät, när får man komma bort o äta ?

hehe...



Duktig Linus är !

Tilde är likadan här hemma.

2010-01-23 @ 17:44:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0