Söndag igen då!

I dag har vi hinnit med en hel del! Va kl 10 hos fotografen! Korten blev jätte bra den här gången & både Lonus & Rasmus va på hugget i dag! Hann dock inte välja ut några kort i dag. Båda barnen började tröttna på att vara där när vi skulle sätta oss & kolla igenom korten. SÅ vi får åter komma utan barn någon dag ist!
Sen åkte vi till farmor & farfar på 11 kaffe =) Intog även våran lunch där som blev pizza =) Hur gått som hellst!
Efter det åkte vi i väg till Bror & Nilla! Pappa va där oxå. Han har hjälpt dom i helgen att bygga om lite! Sen åkte vi & handlade på väster & Rasmus han följde med in & körde den lilla kundvagnen =) Så stolt när han gick där & körde!
Sen väl här hemma så har ja gjort köttgryta! Så det blir det att äta i morgon till lunch. Va tvungen att steka köttet i dag så då passade ja på att låta det koka i ett par timmar & en blev det bara att ja fortsatte att göra klart hela grytan när ja ändå va i farten!

I går va vi så trötta hela dagen. Ja hade sovit skit rent ut sagt under natten. & med ungarna & Robert vet ja inte riktigt va det va med heller =) Trötta va vi som sagt!
Familjen Nordqvist kom förbi en sväng & Robert & Patrik åkte hem till dom & spikade listor så att det blir färdigt på deras övervåning någon gång =) Angelica & barnen stannade här & lekte undertiden! Alltid lika trevligt!!
Sen blev det bestämmt att Johanna & Andreas skulle komma hit framåt kvällen. Men när kl närmade sig halv 8 så sa Robert att han va för trött för att ha främmande. Så han ringde & sa i från. Får träffas någon annan dag ist. Synd att det skulle dra ut på tiden ja som är så nyfiken på magen =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0