Tor

Ja då va det tor igen. Jobbar i dag. Hela jäkla helgen jobbar ja. Inget ja ser framemot. Mamma & mormor kommer sen & ska se till barnen.
Strul med innan ja fick tag på min nyckel som vikareien inte har lämnat in. Så den har ja jagat nu på fm. Men nu så, måste förbi komtoret & hämta den innan ja kan börja.

Linus har i vanlig ordning sovit skit i natt igen. Vaknade vid 11 & hosade. Somnade tillsist om vid halv 3... Så ja är något död i dag! är inte gjord för att vara vaken på nätterna =)

Missar gympan i dag. Den skulle ja verkligen ha behövt gått på.. Har fuskat massor nu! Har tappat motivationen nu. Har inget ork till alls... Så ja bara äter & äter! Vilket inte alls är bra! Bara det kan bli ljust igen!!!!

Har haft ont i magen i flera dagar nu. Precis som att ja antingen har ägglossning eller mens på g. Men ja har haft varken eller sen i somras så skiten ska väl komma nu.

Blev inget direkt positivt inlägg.

Just det måste skriva! GRATTIS MALIN TILL KÖRKORTET I GÅR!!!!

/FIA

Kommentarer
Postat av: Angelica ( mamma till Agnes o Tilde )

TÄNKER PÅ ER!



Men du gumman ! Nu peppar vi varann o tar nya tag o hjälper varann när de gäller motivationen, hehe nu har jag den när de gäller mat i alla fall, dock inte promenaden än då de är för mörkt...

2010-01-21 @ 11:57:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0