11 Juli

Sonja har ff inte kommit hem. 8 dagar i dag. Börjar se mörkt ut nu. Rasmus frågar ibland vart är min Somja.

Skulle ha åkt till Öland i dag på konfirmation. Mamma som skulle ha varit barnvakt slog i huvudet i går kväll så hon hade skallebank i morse. Robert åke i väg i alla fall det är hans brors son som konfirmeras så han ville åka ändå!
Så vi är hemma i dag & tar det lugn i värmen. Har varit inne mestadels i dag. Det är ju så fruktansvärt varmt så både ja & barnen är hellre inne men ACn på! Mycket skönare =). Hoppas på att det ska bli regn oxå! Tis stod det på aftonbladet så det är bara att hålla tummarna för det!

I Fre hade vi fin besök från Vadstena! Malin, Markus & lilla Alva va här & grillade!
mycket trevligt. Tog några öl oxå men lustigt nog så kände ja inte av dom... Skit öl! Men dom tog på både Markus & Robert =) Drack väl för några hehe.

I går så vaknade vi sent! Skönt med sovmorgon. Nackdelaen är att Rasmus somnar jätte sent på kvällen ist. Hade hellre sett att han somnade vid 8 & vaknade vid 8!
Åkte in till stan sen & köpte present till han som konfirmeras & så köpte vi ett par kort byxor till Robert! Stannade till på BK på vägen hem. Värdelöst att äta sån skräpmat. Våra barn äter inte det!
Åkte sen vidare hem för att packa badkläder. Åkte ner till Lemunda & badade lite! Svärmor & svärfar har en båtplats där som vi väntar på att dom ska tröttna på =) Hehe då får vi ta den!

Säger som så många andra! I morgon börjar mitt nya liv! Har slarvat både med maten & med mina promenader. Kanske för att det har varit för varmt för att gå? Märks på vågen nu. Inte kul....

Blev ett långt & ointresant inlägg...

/FIA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0