Fredag den 11 Juni!

I morse strax efter 7 föddes ännu ett litet underverk! Några av våra bästa vänner fick en liten Edwin! Är så glad för deras skull! Nu längtar ja massor tills dom kommer hem så ja får se honom!

I dag har vi inte gjort mycket. Gick upp till grannarna med Rasmus vid 11 tiden. Han skulle vara där så ja kunde sova lite. Hihi kunde inte sova ändå för Andreas ringde & berättade nyheten om Edwin! Men det gör inget. Är föresten jätte jätte glad att ja va en av dom första som fick veta =) Det ni, det är verkligen inte dåligt! Kommer ja leva på länge! Det va faktiskt samma sak när lilla Isabella föddes. Då va ja den första som fick veta =).

När Robert kom hem sen så försökte ja lägga mig en stund. Men det är ju hopplöst att ens försöka sova när barnen är hemma. Men i morgon bitti kommer ja nog inte höra dom =). Börjar kl 18 i morgon så dagen kommer bara bestå av att sova =(. Kommer inte träffa mina pluttar nått. & Rasmus ska till mormor i morgon med. Så honom kommer ja inte träffa förens på sön. Om ens då, då börjar vi kl 17 & han har säkert inte kommit hem innan.

Trodde den här natten skulle vara jobbig pga sömnbrist. Grannarna här hade fest till kl 12 först. Sen blev det lite som det blev efter det med. En trasig tröja bla. Får väl inget för den antar ja. Men men den ska visas ändå! Kan även hända grejer på natten!

Sitter mest & svamlar om inget känner ja. Men det finns inget direkt & göra om nätterna.... Bara skit på tv. & på facebook har ja glott runt på hur många gånger som hellst.
Får väl ta mig ett spel för att fördriva tiden lite.

/FIA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0