Måndag 21 Juni

Så va det måndag igen! Inte lång tid kvar nu tills ja har sem =). Ska bli så skönt! Den här veckan är den så kallade häst veckan. Har ett extra pass nu i dag. Så i dag kör ja från kvart över 1 till kvart över 8 i morgon bitti. Sen går ja på i morgon kväll igen & går av ons morgon. Ledig tor. Kör hela helgen. Sen har ja bara 2 pass kvar sen är det sem =). 8 härliga veckor hemma tillsammans med barnen!

I fre va vi som sagt hemma hos Linda, Patrik, Albin & Ebba. Barnen lekte & stojade runt innan maten. Gick ner till starten & kollade lite. Handlade lite kläder till grabarna på kapphal innan vi gick hem. Va hemma runt 12 tiden. Så i lör fick vi sovmorgon minsann! Barnen vaknade vid 10!
Hoppade frukosten (dom fick välling ist) & tog en tidig lunch innan vi åkte till farmor & farfar & hejade på cyklisterna lite! Hemma sen igen så gick vi ut & grejade lite!

I går så åkte Robert & Roberts pappa hem till min mamma & hämtade virke som mamma har fått av min morbror. Så nu har vi lite virke till stugan som vi ska bygga nu i sommar! Ja & grabarna tog en promenad & stannade till i lekparken uppe vid Karolinen. Hade med oss lite fika med. Så mysigt så! Annars så gjorde vi inte så mycket i går. Robert gjorde iordning nedsidan. Så nu är det någolunda fint där!

Mamma, Sara & lilla Bella kommer snart. Mamma ska ha ungarna tills Robert kommer hem!

Nähe dags att sätta lite fart här nu då!

/Fia


Kommentarer
Postat av: Jessica Andersson

Ska ni bygga stuga?

Sommarstuga eller lekstuga?

Kram

2010-06-21 @ 16:05:55
URL: http://tekkla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0