Torsdag 24 Juni

I går va vi jätte fint midsommar firande på dagis! 6 åringarna uppträdde först sen sjöng alla barnen för oss! Rasmus satt med kanske i 5 min sen sprang han & en tjej till i väg & lekte ist! Han berättade för mig i tis att han skulle sjunga på senapen! haha han menade ju såklart scenen =).

I tis efter dagis så kom Albin, Linda & Ebba hit! Vi pumpade upp poolen så ungarna dom badade hela dagen. Satte i ungarnas rutchekana med i vattnet så dom hade riktgt kul! sen åkte ja & jobbade igen!

I dag har vi inte gjort så mycket än. Ungarna kollar på tv just nu. Ska slänga Linus i sängen om en stund sen ska ja hoppa i duschen. Robert kommer hem vid 2 tiden i dag då ska vi åka till ulfåsa möbler & kolla på hamock dynor. Va i stan i går & kollade men dom hade inga på jysk & på Engen va det stängt. Fint väder i dag med så vi kanske hinner med stranden med om vi har tur!

I morgon kommer Linda, Patrik Albin & Ebba hit. Vi ska äta lite midsommarmat sen ska vi till Medevi! Vid 6 tiden ska vi till familjen Nordqvist på grillat. Vid halv 8 måste ja åka till jobbet igen.... Så tråkigt när man är bortbjudna & sen måste stressa i väg.

5 pass kvar sen har ja sem =)

Nä nu ska ja slänga Linus i säng!

/FIA


Kommentarer
Postat av: Jessica Andersson

Joooo det gjorde ont!!

Haha men vi överlevde och nästa vaxning är om 2veckor, ska du med? :-)

2010-06-25 @ 17:16:37
URL: http://tekkla.blogg.se/
Postat av: Jessica Andersson

rensar kroppen från slagg och skit. man bär på ca 5kg slagg... bläää

2010-06-27 @ 17:00:24
URL: http://tekkla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0