Ebba!

2010-05-16 kom ännu ett litet underverk till världen! Albin blev storebror till en liten Ebba! En alldelses lagom stor tjej på 3250 g!
Va & hälsade på dom i dag! & hon är så himla lik storebror när han va bebis! Skillnaden är hårfärgen. Ebba är mörkhårig & Albin va ljushårig.
Såg så mysigt ut när Linda satt & ammade. Saknar det massor! Med Linus va det mest en plåga att amma. Kände mig mest stressad. Särskillt när Rasmus va hemma. Fick aldrig sitta i lugn & ro. Om ja skulle amma i lugn & ro fick ja sitta på hans rum med stängd dörr. Annars va det mest att gå & amma. Gick ju det med men inte så bekvämt. Så det är nackdelen med att ha dom tätt & sen va Rasmus lite mer eller mindre överallt & ingenstans just då!

Även ett annat par kompisar fick tvillingar i går! Dom trodde först att det va 2 pojkar men först ut kom en tjej =) Snacka om att bli tagna på sängen hehe. Kul med en av varje!

Annars i dag har ja & johanna knallat på stan. Har fixat en massa presenter. Dels till fröken på dagis! Fick bli fotmassage & allt va det innebär! Hoppa att det blev bra & att det inte är någon av dom andra föräldrarna som misstycker! Köpte även en konfirmationspresent till min kusin! & så kläder till lilla Ebba =) Blev faktist lite kläder till grabbarna oxå så nu behöver dom inte en klätrasa till =)

I morrn är det jobb med allt va det innebär. Har intro i morrn. Känns sisodär! Men men bara att bita i det sura äpplet & se glad ut!

På tal om annat! Va ju på laides night förra året & är så sugen på att gå i år igen. Men är det några som vill gå? Har hört mig för med några med inte fått något direkt svar! Alla som ja gick med förra året blev besvikna på maten. Men & andra sidan om man inte ska äta så får man inte sitta där nere & ska man sitta uppe på läktaren så får man inte dricka. & det vill ja göra =) Så som sagt det måste vara någon som kan tänka sig betala för skit mat med ändå ha en skit trevlig kväll =)

Nä nu ska ja krypa till kojs!

/FIA







Kommentarer
Postat av: Anna

Men va kul för Linda :-) så sött.. Ååå man blir ju sååå sugen,men fick hon för tidigt :-)? eller var de redan nu :D

Kram

2010-05-17 @ 23:32:55
URL: http://annahanell.blogg.se/
Postat av: Angelica (Mamma till Agnes & Tilde. )

Jag hänger på i år tjejen !

2010-05-18 @ 22:05:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0