Onsdag 12-5-2010

Sitter & kollar runt lite på nätet efter födelsedags presenter till Rasmus. Han blir ju 3 år nu den 28. Vi har köpt en tramp traktor men han ska få nått mer. På hans önskelista finns det:
* en tramptraktor
* en lyftkran
* en bil
* en stor motror cykel =). Får han nog vänta med!

I går efter dagis gick vi hem till familjen Nordqvist en sväng! Va ute & lekte. Jätte skönt! Kom inte åt att blåsa hemma hos dom heller! Barnen lekte jätte bra! Rasmus han cyklade både dit & hem! Jätte duktig! Cyklade i kanten & bromsade när ja sa till!
Sen när vi kom hem här så fortsatte vi att leka ute! Så himla skönt nu när man kan vara ute mer! Linus sitter mest i sandlådan & gräver medans Rasmus åker omkring på sina bilar & sin elmc!

I em ska ja upp till dagis & ha lönesamtal med dom som jobbar i köket. Ska bli intressant. Vet knappt själv va det går ut på. Som tur är så är hon som hade det förra året med! & det är ja tacksam för =)
Ska även köpa en present till en av fröknarna som fyllt 40 år. Men vad ska man köpa? Måste hinna med att köpa det i morgon eller på fre då ja jobbar hela helgen. Så är det någon som har något förslag så säg gärna till! Får kosta runt 500-600 kr!
När Robert sen kommit hem ska vi åka hem till Linda, Patrik & Albin! Ska bli bjudna på goda varma mackor till kvällsmat!

Vid 4 tiden ska även VC ringa. Såg i går kväll att ja har ett födelsedagsmärke som kliar & det är rött runt om. Bäst att kolla upp den. Sen har är blivit mörk... Så det är nog som sagt bäst att kolla upp den!

Nä nu ska ja slänga lilleman i säng!

/FIA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0