Tisdag 25 maj!

Då sitter man på jobbet igen! Har lite "rast" just nu. Tösabiten har åka hem till sina föräldrar så då passar vi på att ta det lite lugnt!

Annars har dagarna rullat på! & på tal om att rulla på. Bilen går bra & vi är super nöjda över den! Lite mycket knappar & grejer som vi måste lära oss men det kommer väl med tiden.

I lör va vi som sagt först på konfirmation. Jätte fint & trevligt. Blev bjudna på god plockmat sen efteråt. Hann dock inte med kaffet & tårtan efteråt. Skulle ju ha främmande hem sen!
Framåt sex tiden kom familjen Nordqvist, Linda & Patrik med barnen & johanna & Andreas! Vi grillade & hade jätte trevligt! Barnen levde rövare i vanlig ordning =). Hade planer på att spela lite kubb på kvällen. Men det han mörkna innan vi hann ut! Men men det hinns med en annan dag!

Söndagen spenderade vi i lkpg! Först åt vi lunch på Max sen åkte vi till busfabriken & busade! Barnen va som tokiga & viste nog inte riktigt va dom ville leka med! Men kul det hade dom allt! Båda slocknade i bilen på väg hem. Så det va lönlöst att få dom i sängen sen på kvällen. Rasmus somnade först vid 22 tiden.

I går fick Rasmus vara hemma från dagis & ta lite sovmorgon. Sen åkte vi in till M-blommor & handlade jord. Sen när vi kom hem så planterade vi jordgubbarna, rabarber & potatis! Hade nog gått bättre om inte Linus va med! Hela han va full av jord =) Skulle ju självklart hjälpa mamma att gräva i jorden hehe. Men fint blev det! Hoppas bara att det tar sig nu!

I morgon kommer Malin hem till oss & hälsar på! Ska bli kul! Länge sen vi sågs nu igen! Ska stanna på vägen hem & handla lite så vi kan äta & fika i morgon!
Annars bli nog veckan rätt så lugn. Kalas för Rasmus på lör bara annars inget inplanerat!

/FIA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0