Tisdag!

Grattis lilla pappsen som fyller år i dag! Vi ska fira honom här sen i helgen! Lättast med alla barn sen så har ju lilla rasse basse åksjuka. Hoppas på att vi blir ett gäng. & att det blir fint väder. Har planerat grillning & kubb spel!

I dag har ja städat som en tok. Gäller att passa på när man är ledig! Har nått inplanerat varje dag nu känns det som. Eller ja har det rättare sagt!

I går gjorde ja om samma tabbe som förra tor när vi hos kossorna. Hade jobbat natt men sov inget. Va först på banken & sen handlade vi lite kläder till Bella. & det kan ja lova inte va svårt. Tur för min ekonomi att ja inte har en tös =). Skulle ha hämtat tavlan & korten på barnen men han va inte där i går. Så ja får hämta dom i morgon när vi ska till stan igen. Sen åkte vi hem & hämtade Rasmus & slängde i oss lite mat. Åkte sen till Sara, Leslie & bella! & herre gud så liten & söt hon är! Kan inte för mitt liv minnas att våra barn har varit så små =). Fick äran att bada lilla Bella för första gången. Sara är lite osäker så ja visade henne hur man ska hålla & det. Bella tyckte inte att det va kul skrek som en liten gris =)
Robert åkte till Jonas & Pernilla & gaddade sig. Så mammis va snäll & följde med oss då ja va så trött. Men inte somnade ja tidigt för det. Somnade först strax efter 9. Men ja känner att nu närja sitter still så tar det ut sig nu. Ska gå ut snart & hänga en tvätt & försätta att ränsa häcken innan vi ska hämta Rasmus

Ha en bra dag!
/FIA



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0