2010-11-28

Bäst att blogga lite i natt så att Johanna har nått att läsa i morgon då =)

Jobbar som sagt & här sover dom så gott. Snarkas både från här & där =)

I dag har ja inte hunnit göra så mycket. Kom hem vid halv 8. Gick in till Linus för att se så att inte kissen hade kissat i hans säng. Ja visst hon har gjort det 2 gånger nu. 1 gång när Linus låg & sov. Inte så mysigt för stackarn. Sängen va blöt men tror att Linus själv hade kissat igenom. Men upp med honom & tvätta rent hans säng! Sen väckte vi Rasmus & Robert. Kom i säng vid 9 halv 10. Sov till halv 3. Upp & ta hand om tvätten igen & så laga mat. Va tillbaka på jobbet till kl 18. Så nu sitter ja här igen! 5 timmar kvar sen slutar ja! Går på igen kl 17. Men har jour i morgon natt så det bli bara att sova ett par timmar så att man kan somna här på jobbet!

Måndag ska ja klippa mig & se om ja kan hitta mig någon jacka. Eller om ja gör det nästa helg när ja & Robert ska in till lkpg & köpa dom sista julklapparna! Ska bli mys att bara göra nått vi 2! Annars så brukar ja åka själv & fixa sånt. Han är inte mycket för att knalla omkring i affärer. Men nu ville han följa med konstigt nog =)

I veckan som kommer händer inte så mycket. Har möte på måndag & jobbar ons till tor. Är sista gången för träningen på ons med.

Va det blåser ute i natt! Storm ute!

/FIA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0